Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (364/493) > >>

md:
Αυτη την ερμηνεια του ποιητη αναζητουσα κι εγω... :laugh:

GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτη την ερμηνεια του ποιητη αναζητουσα κι εγω... :laugh:

--- Τέλος παράθεσης ---
Χαίρετε,

Επικοινωνώ μαζί σας για να μου διευκρινίσετε περαιτέρω τι ακριβώς εννοείτε με τη φράση

Σχετικά με την on-line διασύνδεση με την υπηρεσία e-ΔΑΠΥ όσοι πάροχοι έχουν ολοκληρώσει τον έλεγχο διασύνδεσης στο περιβάλλον δοκιμών μπορούν στην συνέχεια να κάνουν χρήση του παραγωγικού περιβάλλοντος σύμφωνα με αναλυτικές οδηγίες που δίνονται στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής e-ΔΑΠΥ Διασύνδεση Ανοικτής. Σημειώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία υποβολής των παραστατικών με αρχείο (κατ' αρχάς για τους παρόχους ιδιωτικού φορέα) είναι η 31/8/2013.»

Η οποία εμφανίζεται στα προσωπικά μηνύματα του E-DAPY.
Ως ιδιώτης συμβεβλημένος με τονΕΟΠΥΥ για ιατρικές επισκέψεις μόνο- και όχι πράξεις- οφείλω να γνωρίζω κάτι διαφορετικό σχετικά με τη διαδικασία υποβολής επισκέψεων?

Με δεδομένο ότι σας αποστέλλω ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, παρακαλώ όπως μου αποστείλετε αριθμό πρωτοκόλλου για την ερώτηση που σας υποβάλλω

--- Παράθεση ---έστειλα αυτό το μήνυμα στις 26/8 αλλά ακόμη δεν.............
--- Τέλος παράθεσης ---

Πετράκης Νϊκος:
Ξέρει κανείς γιατί το βγάζει αυτό? Σήμερα το πρωί το είδα σε ασφαλισμένο του Ο.Ν. Και μου έτυχε και πιο μετά σε ένα ΙΚΑ που είχε όμως αυτοκόλλητο που έληγε το 2014!

Επίσης... Σκέφτομαι το ενδεχόμενο αντί για δραστικές ουσίες στο βιβλιάριο, να γράφω τον κωδικό της συνταγής. Τι προτείνετε?

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρει κανείς γιατί το βγάζει αυτό? Σήμερα το πρωί το είδα σε ασφαλισμένο του Ο.Ν. Και μου έτυχε και πιο μετά σε ένα ΙΚΑ που είχε όμως αυτοκόλλητο που έληγε το 2014!

--- Τέλος παράθεσης ---
Έχει συζητηθεί αλλού: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπίσης... Σκέφτομαι το ενδεχόμενο αντί για δραστικές ουσίες στο βιβλιάριο, να γράφω τον κωδικό της συνταγής. Τι προτείνετε?

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν προβλέπεται από καμία εγκύκλιο!

md:
Τελικα,μετα απο ολο αυτο τον καταιγισμο των προσωπικων μηνυματων στο site του ΕΟΠΥΥ,καταλαβε κανεις αν αλλαξε κατι στην υποβολη των ιατρικων επισκεψεων στις κατα τοπους ΥΠΑΔ?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση