Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (366/493) > >>

Xouzouris:
Μιλάω για την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Αυτη θα έπρεπε να ειναι είτε για εργαστηριακές πράξεις (τριπλεξ, ενδοσκοπησεις κλπ) είτε για κλινικο έργο (παρακολούθηση ασθενων) ώστε να αποτρεπεται το "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει".

Εναλλακτικά, να υπαρχει πλαφόν του τύπου μέχρι Χ τριπλεξ καρδιάς ετησίως.

Δεν εκτελώ καρδιογραφηματα στο ιατρείο, αν θέλω καρδιολογικη εκτίμηση απλα την ζητώ, οταν χρειαστεί αυτο δεν θεωρώ οτι μπορω να κάνω την δουλεια του καρδιολόγος καλύτερα απο αυτόν, και φυσικα επιλέγω προσεκτικά τους συναδέλφους στους οποίους παραπεμπω. Αναγνωρίζω οτι αυτό μπορει να ειναι βιτσιο μου, δεν μεμφομαι όσους πράττουν διαφορετικά.

Gatekeeper:
Θα συμφωνήσω απόλυτα σχετικά με το πλαφόν.
Νομίζω πως είναι λάθος η παραπομπή στον καρδιολόγο για ΗΚΓ.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα συμφωνήσω απόλυτα σχετικά με το πλαφόν.
Νομίζω πως είναι λάθος η παραπομπή στον καρδιολόγο για ΗΚΓ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Το ΗΚΓ πρέπει να γίνεται εκεί που πρέπει, αλλά ως διαγνωστικό μέσο μη ειδικού, κατά την άποψή μου, δε θα πρέπει να χρεώνεται έξτρα.

Denominator:
Νέα ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ σχετικά με την αναγκαιότητα αναγραφής της αγωγής στο βιβλιάριο από το γιατρό και της σφράγισης κατά την εκτέλεση από το φαρμακοποιό:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝέα ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ σχετικά με την αναγκαιότητα αναγραφής της αγωγής στο βιβλιάριο από το γιατρό και της σφράγισης κατά την εκτέλεση από το φαρμακοποιό:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω ότι πρέπει να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το συγκεκριμένο πάρεργο να περάσει στη χορεία των αρμοδιοτήτων του φμφ και να πάψει να απασχολεί τον Ιατρό.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση