Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (374/493) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑνακοίνωση για κατάργηση των 150 επισκέψεων για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ το απόγευμα!

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Να θυμίσουμε ότι το μέτρο των 150 επισκέψεων είχε χρησιμοποιηθεί, κατά αντίστροφη φορά, για να θέλξει τους εν λόγω συναδέλφους όταν ο ΕΟΠΥΥ έπρεπε να βρει "συμβεβλημένους" ιδιώτες.
Αυτά για να μην έχουμε αυταπάτες ότι για το σύστημα είμαστε αναλώσιμοι.

Disclaimer: Δεν έχω καμία σχέση εργασίας με το πρώην ΙΚΑ και δεν είμαι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ.

samsok:
παντως οι ιδιωτικες ασφαλειες  εχουν αρχισει και ...την ψαχνουν πολυ(αυτο ειναι αλλη μια ενδειξη για το που παει το πραγμα) .Παροτι ζω και εργαζομαι σε μια αγροτικη επαρχιακη περιοχη ,δεν περιμενα να δεχτω τοσο γρηγορα κρουση για συνεργασια απο ιδιωτικη ασφαλεια. 
Εχει κανεις συμβαση με ιδ.ασφαλιστικη να μου πει τις εμπειριες -παγιδες?

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςπαντως οι ιδιωτικες ασφαλειες  εχουν αρχισει και ...την ψαχνουν πολυ(αυτο ειναι αλλη μια ενδειξη για το που παει το πραγμα) .Παροτι ζω και εργαζομαι σε μια αγροτικη επαρχιακη περιοχη ,δεν περιμενα να δεχτω τοσο γρηγορα κρουση για συνεργασια απο ιδιωτικη ασφαλεια. 
Εχει κανεις συμβαση με ιδ.ασφαλιστικη να μου πει τις εμπειριες -παγιδες?

--- Τέλος παράθεσης ---
Αν δεν ενοχλεί η διαδικασία που απαιτείται για κάθε ασθενή (τηλεφωνική έγκριση), συνήθως η συνεργασία με ιδιωτικές ασφαλιστικές είναι χρήσιμη, αρκεί να είναι γνωστοί εκ των προτέρων οι όροι (κυρίως οι περιορισμοί που οι ίδιες οι ασφαλιστικές θέτουν σε ασφαλισμένους και γιατρούς) για να μην υπάρχουν προστριβές με τους ασθενείς.

Πετράκης Νϊκος:
Κάπου πήρε το μάτι μου πάντως για μία ασφαλιστική που καλύπτει οδοντιατρικά. Και μάλιστα διατυμπανίζει ότι είναι Η ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ που καλύπτει οδοντιατρικά. Ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει και έτσι όλοι κάποια στιγμή θα γυρίσουν στις ιδιωτικές.

Δεν βλέπω απίθανο, αφού αναφέρθηκε και κάπου για "πακέτα υπηρεσιών", να φυτρώσουν εταιρίες για συνταγογράφηση των φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ με πολύ χαμηλότερο κόστος από όσο θα καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ σε έναν ιδιώτη και έτσι θα φανεί και σαν επιτυχία η μείωση των εξόδων του οργανισμού. Ήδη με τον ΕΟΠΥΥ έχουν εμφανιστεί εταιρίες για να κάνουν τις γραφειοκρατικές δουλειές ενός γιατρού (e-ΔΑΠΥ) με πολύ χαμηλό κόστος. Και μην ξεχνάμε και για τα προγράμματα για αυτόματη συνταγογράφηση που αφήνει στον γιατρό περισσότερο χρόνο.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑνακοίνωση για κατάργηση των 150 επισκέψεων για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ το απόγευμα!

--- Τέλος παράθεσης ---
   Σήμερα ο καλός υπουργός ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει το όριο των επισκέψεων των συμβεβλημένων στις 400 για Δεκέμβριο για να κλάψουν απο πίκρα οι ΙΚΑτζήδες...
   Αναρωτιέμαι, το κονδύλιο υπάρχει; Ο νόμος είναι σαφής: κάθε μήνα δικαιολογείται το 1/12 του ετήσιου προϋπολογισμού - σε υπέρβαση clawback... Ίσως τελικά οι εξαγγελθείσες 400 επίσκέψεις να γίνουν 250 απο περικοπές  :laugh: :laugh: (υπερβάλλω μάλλον)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση