Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (39/493) > >>

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
η ουσια ειναι οτι και με ΕΟΠΥΥ και χωρις αυτον αρκετα ιατρεια θα κλεισουν

ας κανει κατι ο ΠΙΣ Κ ο ΙΣΑ

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλο δεν ειναι σε καμμια περιπτωση.

Απλά ο μεσος ιατρος-όλο και πιο έντονα καθε μέρα-αρχιζει να σκεφτεται:Οταν ολα γυρω μου μοιαζουν να εχουν βουλιαξει και η καταιγιδα δυναμωνει ,μωρε ας αρπαξω εγω για αρχη μια σανιδα να επιπλευσω και στην πορεια αυτοσχεδιαζω(αν τωρα με ρωτησεις τι σημαινει αυτοσχεδιαζω θα με απογοητευσεις ... ;D)

--- Τέλος παράθεσης ---
Έτσι είναι! Μόνο που στη δεδομένη στιγμή που οι πόροι είναι απολύτως συγκεκριμένοι και περιορισμένοι, κάθε προσπάθεια για δική μας επιβίωση συνδυάζεται αυτομάτως με την υποβάθμιση κάποιων άλλων.
Θα ισχύσει ο νόμος της ζούγκλας;

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλο δεν ειναι σε καμμια περιπτωση.

Απλά ο μεσος ιατρος-όλο και πιο έντονα καθε μέρα-αρχιζει να σκεφτεται:Οταν ολα γυρω μου μοιαζουν να εχουν βουλιαξει και η καταιγιδα δυναμωνει ,μωρε ας αρπαξω εγω για αρχη μια σανιδα να επιπλευσω και στην πορεια αυτοσχεδιαζω(αν τωρα με ρωτησεις τι σημαινει αυτοσχεδιαζω θα με απογοητευσεις ... ;D)

--- Τέλος παράθεσης ---
Έτσι είναι! Μόνο που στη δεδομένη στιγμή που οι πόροι είναι απολύτως συγκεκριμένοι και περιορισμένοι, κάθε προσπάθεια για δική μας επιβίωση συνδυάζεται αυτομάτως με την υποβάθμιση κάποιων άλλων.
Θα ισχύσει ο νόμος της ζούγκλας;

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι τυχαίο που έχουν θέσει συγκεκριμένο αρχικό αριθμό ιατρών για τον ΕΟΠΥΥ..γνωρίζουν καλά την ψυχολογία της μάζας και το εκμεταλλεύονται..μας χειραγωγούν χρησιμοποιώντας τη μέθοδο τρομοκράτησης "μην τυχόν χάσω το τραίνο γιατί χάθηκα"..μόνο αν συνηδειτοποιήσουμε την δύναμη μας σαν σύνολο και την εκμεταλλευτούμε έχουμε κάποια ελπίδα..Διαβάστε την τελευταία ανακοίνωση του ΙΣΑ...νομίζω τα λέει όλα!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Επίσης δείτε εδώ πόσοι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας δήλωσαν ότι δεν θα συμμετέχουν στον ΕΟΠΥΥ..Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος..

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος"μην τυχόν χάσω το τραίνο γιατί χάθηκα"

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτόν τον προβληματισμό είχα και εγώ. Δηλαδή, ο ΕΟΠΥΥ παίρνει τώρα 22,000 δόκτωρες και κατόπιν κατεβάζει ρολά; Δεν θα κάνει νέες προσλήψεις (μάλλον: ενοικιάσεις) ιατρών στο μέλλον;
Με δεδομένο ότι και το ΕΣΥ, δια στόματος Λοβ, δεν θα ξαναπροσλάβει πλέον άλλους ιατρούς, τί μέλλον έχουν οι νέοι (ιδιαίτερα) ιατροί στην Ελλάδα;

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος"μην τυχόν χάσω το τραίνο γιατί χάθηκα"

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτόν τον προβληματισμό είχα και εγώ. Δηλαδή, ο ΕΟΠΥΥ παίρνει τώρα 22,000 δόκτωρες και κατόπιν κατεβάζει ρολά; Δεν θα κάνει νέες προσλήψεις (μάλλον: ενοικιάσεις) ιατρών στο μέλλον;
Με δεδομένο ότι και το ΕΣΥ, δια στόματος Λοβ, δεν θα ξαναπροσλάβει πλέον άλλους ιατρούς, τί μέλλον έχουν οι νέοι (ιδιαίτερα) ιατροί στην Ελλάδα;

--- Τέλος παράθεσης ---
Ο ΙΣΑ και ο ΠΙΣ έχουν ιστορικό χρέος τις μέρες που διανύουμε να "μπουν μπροστά" και να απαγορεύσουν οποιαδήποτε νέα σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ, πόσο μάλλον όταν οι όροι είναι τόσο ασαφείς..με το να παροτρύνουν απλά δε γίνεται τίποτα δυστυχώς!!Η ψυχολογία της ιατρικής μάζας και η χειραγώγηση της από το κράτος είναι πολύ ισχυρή για να αντισταθεί ο καθένας μας ξεχωριστά..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση