Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (384/493) > >>

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

md:
Εχει προχωρησει καποιος σε συμβαση?
Αφορα ολους τους παροχους υγειας?

GAD2:
και ξαφνικά μου βγάζει αυτό στα προσωπικα΄μηνύματα του E-DAPY

Σε συνέχεια της από 12.1.2013 ανακοίνωσης του Προέδρου του Δ.Σ του ΕΟΠΥΥ, καλείστε να ολοκληρώσετε άμεσα τη σύναψη
των συμβάσεων για την ανάθεση του οικονομικού ​ κλινικού ελέγχου στις εγκεκριμένες από την Επιτροπή Βέλτιστης Πρακτικής του
ΕΟΠΥΥ Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρίες, προκειμένου να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η ελεγκτική διαδικασία για το χρονικό
διάστημα από 1.1.2013 μέχρι και 31.12.2013. Η παράταση αυτής της εκκρεμότητας αποτελεί εμπόδιο για τη συνέχιση της
πληρωμής των απαιτήσεών σας από τον ΕΟΠΥΥ, καθότι ο έλεγχος σκοπεύει στην επίσπευση της πληρωμής των οφειλών και τον
εξορθολογισμό των δαπανών προς όφελος των συμβεβλημένων ιδιωτών παρόχων υπηρεσιών υγείας και του Οργανισμού, πριν
επιβληθούν τα λοιπά μέτρα τήρησης του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 100 του ν.
4172/2013.

Δηλαδή λεφτά γιοκ αν δεν κάνω σύμβαση.....

Xouzouris:
Ειμαστε σιγουροι οτι αυτο δεν αφορα σε κλινικες/εργαστηρια/ιατρους που εκτελουν πραξεις (πχ triplex) κι εχει σταλει σε ολους γιατι... ετσι;

Δηλαδη στον Παθολογο τι ελεγχο να κανει; στις επισκεψεις;

GAD2:
πάντως ήδη οι πληρωμές μου έχουν καθυστερήσει από τον ΕΟΠΥΥ, και πιθανόν αυτό το μήνυμα να είναι η αιτία
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που να απευθυνθώ γιατί φυσικά ο ΕΟΠΥΥ δεν απαντά σε κανέναν.Επίσης η υποχρεωτική σύναψη συμβάσεων μεταξύ ιδιωτών δεν προκύπτει από πουθενά νομίζω....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση