Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (395/493) > >>

ΑΡΗΣ:
Όποιος πραστατεύει και τα υπόλοιπα δημόσια κτίρια μετά τη λήξη του πρωινού ωραρίου τους.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌποιος πραστατεύει και τα υπόλοιπα δημόσια κτίρια μετά τη λήξη του πρωινού ωραρίου τους.

--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ. Άλλωστε και τώρα τα ιατρεία του ΙΚΑ έμεναν κλειστά το βράδυ (δε νομίζω να υπήρχαν φύλακες). Όμως τώρα όποιος έχει τη "διάθεση", έχει και όλο το χρόνο στη διάθεσή του αφού ξέρει ότι για 30 μέρες τα κτίρια θα είναι κλειστά.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌποιος πραστατεύει και τα υπόλοιπα δημόσια κτίρια μετά τη λήξη του πρωινού ωραρίου τους.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κανονικά, η περιφρούρηση θα έπρεπε να γίνει από τον ίδιο τον Εϊ- Οοοοπ - υννν, με Security.
Αλλιώς είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σαν τη βίλλα του Αλέξανδρου Ιόλα...

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

"Σε διευκρινιστικό του σημείωμα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με το προσωρινό «κλείσιμο» των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ και τις αντιδράσεις των γιατρών, το υπουργείο εξηγεί ότι για το διάστημα των 30 ημερών, που θα διαρκέσει η μετάβαση των πολυιατρείων στον νέο φορέα ως Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου, οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται δωρεάν από συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς, εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων και Κέντρα Υγείας. Οι πενταψήφιοι τηλεφωνικοί αριθμοί για ραντεβού με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ θα απενεργοποιηθούν για το διάστημα των 30 ημερών, που τα πολυϊατρεία θα παραμείνουν κλειστά. Σημειώνεται επίσης, ότι η χορήγηση όλων των ακριβών φαρμάκων συνεχίζεται κανονικά και γίνεται όπως και πριν, μέσω των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ."

Αυτό το δωρεάν σε συμβεβλημένους, φαντάζομαι εννοεί εντός του πλαφόν των 400. Έτσι τουλάχιστον υπάρχει στην ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ. Απλά επειδή μου το έστειλε ασφαλισμένη αυτό, επειδή της είπα ότι έχει συμπληρωθεί το πλαφόν, θέλω να έχω και την γνώμη σας. Της έδειξα το Δελτίο Τύπου του ΕΟΠΥΥ αλλά της είπα ότι θα το ψάξω λίγο.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αυτό το θεματάκι με τη δωρεάν εξέταση από τους συμβεβλημένους παίζει πολύ στο internet από χθες. Αρκεί να βάλετε "δωρεάν από συμβεβλημένους" στο google να δείτε πόσα  link θα σας βγάλει.
Δείτε κι αυτό που είναι πιο προχωρημένο:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
.......
"Καλώ τους ασθενείς που οι γιατροί τους λένε ότι ξεπέρασαν το πλαφόν και ζητούν αμοιβή να ενημερώνουν το υπουργείο".

Με αυτά τα λόγια, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega το πρωί της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου, εξήγησε ότι ο ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ, όταν πηγαίνει σε συμβεβλημένο γιατρό να γράψει φάρμακα, δεν πρέπει να πληρώνει.

Εξήγησε ακόμη ότι οι συνταγογραφήσεις για το μήνα σε κάθε γιατρό διπλασιάστηκαν από τις 200 στις 400. Παράλληλα, η επίσκεψη στο γιατρό συμπεριλαμβάνεται στη συνταγογράφηση και έτσι, ο ασφαλισμένος πρέπει και πάλι να μην πληρώνει, διότι δικαιούται δωρεάν επίσκεψη.  ???
...........

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση