Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (401/493) > >>

bpikou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε όλα αυτά που ζητάει ο ΕΟΠΥΥ να κάνουμε, να δω στο τέλος του μήνα τι ποσοστό των συμβεβλημένων θα ξανακάνει αίτηση σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ !!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Αφού είδε ότι δεν έχουνε κάνει αίτηση για το ΠΕΔΥ οι πρώην δικοί τους, θα τους βολέψουν με την προτεραιότητα που δίνουν και μετά αν πας να κάνεις σύμβαση θα σου πούνε "Συγνώμη, είμαστε full."

--- Τέλος παράθεσης ---

Προφανώς κάτι τέτοιο θα έχουν στον νου τους. Όμως ήδη κάνουμε την δουλειά που παλιότερα έκαναν οι ΥΠΑΔ (περνάμε μία-μία τις επισκέψεις των ασθενών, ενώ τότε δίναμε μια λίστα μόνο με τα ονόματα) και τώρα θέλουν να κάνουμε και τη δουλειά που έκαναν οι ιδιωτικές εταιρείες με τα πενταψήφια νούμερα (το οποίο θυμίζω χρεώνονταν κιόλας περίπου 1 ευρώ) !

Argirios Argiriou:
Μπήκα στο e-ΔΑΠΥ αλλά δεν μπόρεσα να βρω το πώς θα δηλώνουμε μελλοντικά ραντεβού.

Το κατάφερε κανείς;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπήκα στο e-ΔΑΠΥ αλλά δεν μπόρεσα να βρω το πώς θα δηλώνουμε μελλοντικά ραντεβού.

Το κατάφερε κανείς;

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι αλλά αυτή η εβδομάδα μάλλον θα περάσει μέχρι να το φτιάξουν. Νομίζω ότι αρκεί το ΑΜΚΑ και ένα τηλέφωνο του ασθενή όπως έκλειναν τα ραντεβού και οι διάφορες εταιρίες.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπήκα στο e-ΔΑΠΥ αλλά δεν μπόρεσα να βρω το πώς θα δηλώνουμε μελλοντικά ραντεβού.

Το κατάφερε κανείς;

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι αλλά αυτή η εβδομάδα μάλλον θα περάσει μέχρι να το φτιάξουν. Νομίζω ότι αρκεί το ΑΜΚΑ και ένα τηλέφωνο του ασθενή όπως έκλειναν τα ραντεβού και οι διάφορες εταιρίες.

--- Τέλος παράθεσης ---

Φαντάζομαι ότι δε θα δίνουν την αμοιβή των εταιρειών...
Αλήθεια, αυτοί που είναι στον ΕΟΠΥΥ και δεν έχουν γραμματεία, πώς τα καταφέρνουν;
Εννοώ πώς μπορεί κανείς να εξυπηρετήσει μόνος του ασθενείς χωρίς να αποσπάται συνέχεια και χωρίς να δουλεύει και υπερωρίες γραμματείας;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπήκα στο e-ΔΑΠΥ αλλά δεν μπόρεσα να βρω το πώς θα δηλώνουμε μελλοντικά ραντεβού.

Το κατάφερε κανείς;

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Φαντάζομαι ότι δε θα δίνουν την αμοιβή των εταιρειών...
Αλήθεια, αυτοί που είναι στον ΕΟΠΥΥ και δεν έχουν γραμματεία, πώς τα καταφέρνουν;
Εννοώ πώς μπορεί κανείς να εξυπηρετήσει μόνος του ασθενείς χωρίς να αποσπάται συνέχεια και χωρίς να δουλεύει και υπερωρίες γραμματείας;

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει και τα νοσοκομεία, κέντρα υγείας, περιφερειακά ιατρεία να δηλώνουν τα ραντεβού τους και τις επισκέψεις τους στο e-ΔΑΠΥ.Έτσι δεν κάνουν και οι ιδιώτες γιατροί; Και μην μου πει κανείς ότι τα περνάει στο e-syntagografisi, γιατί και σε αυτό τα περνάμε όλοι.

Αυτοί που σκεφτήκαν τον ΕΟΠΥΥ σαν αγοραστή πρέπει να αρχίσουν να έχουν ίδια δικαιώματα & υποχρεώσεις για όλους. Πολύ γέλιο θα έχει πάντως να αρχίσει ο ΕΟΠΥΥ να αποζημιώνει με 10€ για κάθε ασθενή που βλέπεις σε ΠΙ ή σε ΚΥ και να αρχίσει το κάθε ΚΥ να κάνει τον προϋπολογισμό του... Βουλωμένο γράμμα διαβάζω πάλι...

Δεν είμαι (απλά) κακός, απλά προλαμβάνω αυτούς θα γκρινιάζουν μεθαύριο για διαφορετικούς μισθούς οικογενειακών σε ΕΣΥ & ιδιώτες... Όπως επίσης και κάποιους που είναι σε "επιτροπές" και βγάζουν προτάσεις εκ του ασφαλούς. Ο μισθός του ιδιώτη οικογενειακού θα είναι για να πληρωθεί γιατρός, γραμματέας, ιατρείο, εξοπλισμός.... Αυτά οι συνάδελφοι ΕΣΥτες δεν τα έχουν δει ούτε στον ύπνο τους και κάποιοι διευθυντές εδώ στην Κρήτη ίσως τα θυμούνται την εποχή που τα ΚΥ ήταν "ανεξάρτητα". Πριν εκθέσετε τα επιχειρήματα σας να υπενθυμίσω ότι έχω εργαστεί σαν επιμελητής Β σε ΚΥ, σαν γιατρός προσωπικού, σε ΚΑΠΗ, σε γυμναστήριο, σε υγειονομικό, και ίσως και κάπου αλλού και μου αρέσει ο ολιστική αντιμετώπιση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση