Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
GirousisN:
Οι συμβάσεις θα παραταθούν μονομερώς σίγουρα, μέχρι τις 30/6. Είναι σίγουρο ότι ο Σαμαράς ΔΕΝ θέλει εμπόδια πριν τις εκλογές. Άλλωστε έχει πολλή δουλειά για να μοιράσει το πρ. πλεόνασμα ,αφού αποφασίσει πρώτα ο Σταικούρας πόσο είναι.....
Panos80s:
Καλησπέρα σας ,
Εφόσον από την Πέμπτη 20/3 θα ξαναλειτουργήσουν τα πολυιατρεία, γιατί ο αριθμός των επισκέψεων παραμένει 400 και τους επόμενους μήνες και δεν ξαναπάει πάλι στις 200?
Επίσης με όλα αυτά, πως ακριβώς θα μπορέσουμε να κάνουμε συνταγογράφηση όταν μπουν τα θεραπευτικά πρωτόκολλα υποχρεωτικά? Ήδη έχουν μαζευτεί πάρα πολλά (διπλάσια καταχώρηση επισκέψεων, προγραμματισμένες επισκέψεις, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα σκαρφιστούν ακόμα για να μας κάνουν την ζωή δύσκολη.
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σας ,
Εφόσον από την Πέμπτη 20/3 θα ξαναλειτουργήσουν τα πολυιατρεία, γιατί ο αριθμός των επισκέψεων παραμένει 400 και τους επόμενους μήνες και δεν ξαναπάει πάλι στις 200?
Επίσης με όλα αυτά, πως ακριβώς θα μπορέσουμε να κάνουμε συνταγογράφηση όταν μπουν τα θεραπευτικά πρωτόκολλα υποχρεωτικά? Ήδη έχουν μαζευτεί πάρα πολλά (διπλάσια καταχώρηση επισκέψεων, προγραμματισμένες επισκέψεις, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα σκαρφιστούν ακόμα για να μας κάνουν την ζωή δύσκολη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι σίγουρο ότι ο αριθμός των επισκέψεων θα παραμείνει 400 :
Εγγραφή ή Είσοδος
GirousisN:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σας ,
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι σίγουρο ότι ο αριθμός των επισκέψεων θα παραμείνει 400 :
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Παράταση συμβάσεων μέχρι 30/6 και μετά "νέου τύπου" σύμβαση , (τι εννοεί ο ποιητής ?). Επισκέψεις από 1/4 σε 200/μήνα και για κερασάκι online παρακολούθηση διαθεσιμότητας ραντεβού από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥΥΥ.... . Αυτά για τώρα. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι μετά τη διανομή του πλεονάσματος ;D
Εγγραφή ή Είσοδος
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή Είσοδος"Προσεχώς" έτοιμη, η ιστοσελίδα με τα ραντεβού των γιατρών
....
--- Τέλος παράθεσης ---
Έτοιμη η ιστοσελίδα με τις καταχωρημένες επισκέψεις. Υπάρχει στο μέσον της αρχικής σελίδας της ιστοσελίδας του ΕΟΠΥΥΥυυ (κάτω απο του ςσυμβεβλημένους) ως: Διαθέσιμες Ιατρικές Επισκέψεις και σε μεταφέρει στο ΕΔΑΠΥ σε σχετική σελίδα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλάκα έχει να παρακολουθείς την κίνηση των συναδέρφων....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση