Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (411/493) > >>

GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος"Προσεχώς" έτοιμη, η ιστοσελίδα με τα ραντεβού των γιατρών
....
--- Τέλος παράθεσης ---
   Έτοιμη η ιστοσελίδα με τις καταχωρημένες επισκέψεις. Υπάρχει στο μέσον της αρχικής σελίδας της ιστοσελίδας του ΕΟΠΥΥΥυυ (κάτω απο του ςσυμβεβλημένους) ως: Διαθέσιμες Ιατρικές Επισκέψεις και σε μεταφέρει  στο ΕΔΑΠΥ σε σχετική σελίδα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
   Πλάκα έχει να παρακολουθείς την κίνηση των συναδέρφων....

--- Τέλος παράθεσης ---
Άρα εξορισμού μπορούμε να κλείνουμε ραντεβού για ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ....πλάκα θάχει...ας ανακοινωθεί πρώτα η ανανέωση της σύμβασης και βλέπουμε τι θα κάνουμε

EzeΤΡΟΛ:
Έτσι όπως το πάμε, πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα το πλαφόν και η τρέχουσα μηνιαία δαπάνη του κάθε ιατρού, ώστε να μπορεί ο ασφαλισμένος να βλέπει αν υπάρχει περιθώριο συνταγογράφησης ή αν ο ιατρός τον τρολάρει όταν του δίνει συνταγή σε χαρτοπετσέτα επειδή και καλά δεν έχει υπόλοιπο πλαφόν.

Πετράκης Νϊκος:
Συγνώμη αλλά εμείς έχουμε συμπληρώσει, το έχουμε περάσει στο E-ΔΑΠΥ αλλά μας δείχνει ότι είμαστε 0/400... Πρέπει να κάνω ολοκλήρωση? Γιατί αλλιώς καθημερινά πως φαίνεται ότι εχω δει κόσμο όταν δεν θα κλείνω την περίοδο αλλά θα την έχω ανοιχτή για συμπλήρωση την επόμενη μέρα για τα επόμενα ραντεβού?

*Άκυρο... Λέει Διαθεσιμότητα / Πλαφόν... Το 0 δείχνει ότι δεν έχουμε άλλα διαθέσιμα λογικά. Γιατί έτσι φαίνεται με την πρώτη ματιά ότι είμαστε στα 0 από τα 400...*

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνώμη αλλά εμείς έχουμε συμπληρώσει, το έχουμε περάσει στο E-ΔΑΠΥ αλλά μας δείχνει ότι είμαστε 0/400... Πρέπει να κάνω ολοκλήρωση? Γιατί αλλιώς καθημερινά πως φαίνεται ότι εχω δει κόσμο όταν δεν θα κλείνω την περίοδο αλλά θα την έχω ανοιχτή για συμπλήρωση την επόμενη μέρα για τα επόμενα ραντεβού?

--- Τέλος παράθεσης ---
   Όχι, 0 διαθεσιμότητα έχετε, δλδ έχετε συμπληρώσει. ο πρώτος αριθμός είναι ότι απέμεινε απο επισκέψεις.

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνώμη αλλά εμείς έχουμε συμπληρώσει, το έχουμε περάσει στο E-ΔΑΠΥ αλλά μας δείχνει ότι είμαστε 0/400... Πρέπει να κάνω ολοκλήρωση? Γιατί αλλιώς καθημερινά πως φαίνεται ότι εχω δει κόσμο όταν δεν θα κλείνω την περίοδο αλλά θα την έχω ανοιχτή για συμπλήρωση την επόμενη μέρα για τα επόμενα ραντεβού?

--- Τέλος παράθεσης ---
   Όχι, 0 διαθεσιμότητα έχετε, δλδ έχετε συμπληρώσει. ο πρώτος αριθμός είναι ότι απέμεινε απο επισκέψεις.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι. Μετά το κατάλαβα. Το είδα μάλλον με μαθηματική ματιά :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση