Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (415/493) > >>

Gatekeeper:

Δ. Κουναλάκης:
300 επισκέψεις/μήνα το επόμενο τρίμηνο για τους συμβεβλημένους. Επισυνάπτεται.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος300 επισκέψεις/μήνα το επόμενο τρίμηνο για τους συμβεβλημένους. Επισυνάπτεται.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ τελείωσα τους 200 αυτόν τον μήνα και το syntagografisis  μου λέει ότι δεν μπορώ να δω περισσότερους για αυτό τον μήνα (Απρίλιο) μέσω ΕΟΠΥΥ.

Το έγγραφο όμως μιλά για 300/μήνα το τρίμηνο Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου.

Τι ισχύει τελικά;

Πετράκης Νϊκος:
Μόλις πριν δύο ώρες περίπου, ενημερώθηκα ότι γιατροί που δεν έχουνε κάνει αίτηση να μπούνε στο ΠΕΔΥ έχουνε μπει στις παλιές θέσεις τους. Πως γίνεται αυτό; Λένε ότι λόγω ασφαλιστικών μέτρων που είχανε κάνει! Αλλά για ποιο λόγο να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, αφού δεν θέλεις να μπεις στο ΠΕΔΥ;

Μάλλον θα υπάρχει κάποιο παραθυράκι. Ξέρετε τίποτα γι' αυτό; Γιατί εδώ έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις από γιατρούς, αλλά ο ΙΣ σιωπά γιατί οι συγκεκριμένοι είναι μέλη του ΔΣ του.

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος300 επισκέψεις/μήνα το επόμενο τρίμηνο για τους συμβεβλημένους. Επισυνάπτεται.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ τελείωσα τους 200 αυτόν τον μήνα και το syntagografisis  μου λέει ότι δεν μπορώ να δω περισσότερους για αυτό τον μήνα (Απρίλιο) μέσω ΕΟΠΥΥ.

Το έγγραφο όμως μιλά για 300/μήνα το τρίμηνο Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου.

Τι ισχύει τελικά;

--- Τέλος παράθεσης ---

Σίγουρα θα το φτιάξουν στο e-syntagografisi και στις διαθέσιμες επισκέψεις από το site του ΕΟΠΥΥ. Και όταν είχε ανακοινωθεί την Δευτέρα 31/03 ότι θα γίνει παράταση της σύμβασης, οι επισκέψεις γίνανε 200 το απόγευμα. Απλά περιμένουμε, και φυσικά το σύστημα όσο θα κάνουν τις αλλαγές, θα κολλάει!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση