Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (416/493) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος300 επισκέψεις/μήνα το επόμενο τρίμηνο για τους συμβεβλημένους. Επισυνάπτεται.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ τελείωσα τους 200 αυτόν τον μήνα και το syntagografisis  μου λέει ότι δεν μπορώ να δω περισσότερους για αυτό τον μήνα (Απρίλιο) μέσω ΕΟΠΥΥ.

Το έγγραφο όμως μιλά για 300/μήνα το τρίμηνο Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου.

Τι ισχύει τελικά;

--- Τέλος παράθεσης ---

Σίγουρα θα το φτιάξουν στο e-syntagografisi και στις διαθέσιμες επισκέψεις από το site του ΕΟΠΥΥ. Και όταν είχε ανακοινωθεί την Δευτέρα 31/03 ότι θα γίνει παράταση της σύμβασης, οι επισκέψεις γίνανε 200 το απόγευμα. Απλά περιμένουμε, και φυσικά το σύστημα όσο θα κάνουν τις αλλαγές, θα κολλάει!

--- Τέλος παράθεσης ---

Το χειρότερο είναι ότι εγώ εκτύπωσα κιόλας αποδεικτικό υποβολής.

Gatekeeper:
Μπορείς να πας στον ΕΟΠΥΥ που καταθέτεις τις επισκέψεις να στο ξεμπλοκαρουν.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπορείς να πας στον ΕΟΠΥΥ που καταθέτεις τις επισκέψεις να στο ξεμπλοκαρουν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ας ελπίσουμε να γίνεται.

Xouzouris:
Προσωπικά δεν ξεμπλοκαρω τίποτα. Θα καταθέσω τις 200, θα δω ιδιωτικά όσους παραπανισιους θέλουν και θα περάσω λίγο παραπάνω χρόνο με την οικογένειά μου. Νισάφι.

GAD2:
μα φτάνει πια ....τι πρεπει να λέμε στους ασθενείς επιτελους.......τι ιατρείο να κάνουμε
ο ΙΣΑ μιλιά εεεεε, αφου οι συναδελφοι του ΠΕΔΥ είναι μια χαρουλα......
και μεις να βγαζουμε χαρτιά στο ιατρείο που αλληλοαναιρουνται καθημερινα.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση