Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςμα φτάνει πια ....τι πρεπει να λέμε στους ασθενείς επιτελους.......τι ιατρείο να κάνουμε
ο ΙΣΑ μιλιά εεεεε, αφου οι συναδελφοι του ΠΕΔΥ είναι μια χαρουλα......
και μεις να βγαζουμε χαρτιά στο ιατρείο που αλληλοαναιρουνται καθημερινα.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Η απλή εκτύπωση της ανακοίνωσης στις 31/03 για την ανανέωση συμβάσεων όπου λέει για 200 και το δελτίο τύπου 09/04, είναι για μένα η καλύτερη απάντηση σε όσους ρωτάνε "Γιατί εμείς πληρώσαμε;". Τις ευθύνες πρέπει να τις δεχθεί ο ΕΟΠΥΥ και όχι εμείς. Απλά βρισκόμαστε στην δύσκολη θέση να "απολογούμαστε" για χάρη του ΕΟΠΥΥ.
Φυσικά ο ΙΣΑ, σιωπή. Έχουν βολευτεί ακόμα και με λαμογιές δικοί του και έτσι δεν τον συμφέρει να ανοίξει μέτωπο. Κρίνονται πολιτικές καριέρες μελών του!!!
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπορείς να πας στον ΕΟΠΥΥ που καταθέτεις τις επισκέψεις να στο ξεμπλοκαρουν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μίλησα σήμερα με υπάλληλο του γραφείου του ΕΟΠΥΥ Καβάλας όπου καταθέτω τις επισκέψεις. Μου είπε ότι δεν μπορεί να το ξεμπλοκάρει.
Μου πρότεινε να ανοίξω συμπληρωματική λίστα αλλά στο facebook κάποιος έγραψε ότι ούτε και αυτό μπορεί να γίνει.
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜίλησα σήμερα με υπάλληλο του γραφείου του ΕΟΠΥΥ Καβάλας όπου καταθέτω τις επισκέψεις. Μου είπε ότι δεν μπορεί να το ξεμπλοκάρει.
Μου πρότεινε να ανοίξω συμπληρωματική λίστα αλλά στο facebook κάποιος έγραψε ότι ούτε και αυτό μπορεί να γίνει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Να τα ξαναυποβάλλετε όλα; (απαράδεκτο και άδικη δουλειά αλλά να μην χαθούν κιόλας οι έξτρα 100). Βέβαια μάλλον πρέπει να μιλήσετε πρώτα με υπεύθυνο στην Αθήνα. Δεν περίμενα το τοπικό γραφείο να μπορεί (ή να θέλει) να βοηθήσει.
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜίλησα σήμερα με υπάλληλο του γραφείου του ΕΟΠΥΥ Καβάλας όπου καταθέτω τις επισκέψεις. Μου είπε ότι δεν μπορεί να το ξεμπλοκάρει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Να τα ξαναυποβάλλετε όλα; (απαράδεκτο και άδικη δουλειά αλλά να μην χαθούν κιόλας οι έξτρα 100). Βέβαια μάλλον πρέπει να μιλήσετε πρώτα με υπεύθυνο στην Αθήνα. Δεν περίμενα το τοπικό γραφείο να μπορεί (ή να θέλει) να βοηθήσει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μόλις με ενημέρωσε η γραμματέας μου ότι το κοντέρ των ασθενών δείχνει 300 (ενώ το πρωί σήμερα είδαμε ότι μηδενίστηκε το κοντέρ του κόστους φαρμάκων).
Πετράκης Νϊκος:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Μόλις με ενημέρωσε η γραμματέας μου ότι το κοντέρ των ασθενών δείχνει 300 (ενώ το πρωί σήμερα είδαμε ότι μηδενίστηκε το κοντέρ του κόστους φαρμάκων).
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστά. Τώρα άνοιξε το 300. Αλλά στις διαθέσιμες ιατρικές επισκέψεις ο αριθμός παραμένει στο 200. Ελπίζω να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με το e-ΔΑΠΥ και να δέχεται τις παραπάνω επισκέψεις. Ήδη έχω περάσει 3 αλλά δεν γνωρίζω όταν θα κάνω την υποβολή τι θα μου δείξει.
@Argirios Argiriou Σχετικά με το θέμα της υποβολής, νομίζω ότι μπορείτε να ανοίξετε μία νέα περίοδο και να επιλέξειτε ότι είναι συμπληρωματική. Τώρα πρακτικά δεν το έχω κάνει για να δω τι είναι αυτό. Αν θέλετε, δοκιμάστε το. Κάνω και επισύναψη ένα screenshot!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση