Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχει τύχει πολλές φορές μικροβιολόγοι να μου φέρουν παραπεμπτικά για "διόρθωση", επειδή έτυχε να έχουν διαγνώσεις που μπορεί να φαντάζουν δυσπρόσιτες για το μέσο υπάλληλο μίας ιδιωτικής ελεγκτικής εταιρείας, ο οποίος, από ότι φαντάζομαι, δεν είναι γιατρός.
--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν λες "διόρθωση", τι εννοείς; Να ακυρώσεις το παραπεμπτικό και να βγάλεις άλλο "κατανοητό";
--- Τέλος παράθεσης ---
Ακριβώς.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αν έχω καταλάβει καλά είσαι ιδιώτης. Πώς δικαιολογείς (από πλευράς επισκέψεων και αποδείξεων) την νέα επίσκεψη που φαίνεται στο σύστημα για την έκδοση του "κατανοητού" παραπεμπτικού; ή το κάνεις μόνο μέσα στο περιθώριο των 24 ωρών που μπορείς να ανοίξεις την ίδια επίσκεψη;
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν έχω καταλάβει καλά είσαι ιδιώτης. Πώς δικαιολογείς (από πλευράς επισκέψεων και αποδείξεων) την νέα επίσκεψη που φαίνεται στο σύστημα για την έκδοση του "κατανοητού" παραπεμπτικού; ή το κάνεις μόνο μέσα στο περιθώριο των 24 ωρών που μπορείς να ανοίξεις την ίδια επίσκεψη;
--- Τέλος παράθεσης ---
Διαμαντή επιτρέπεται να κόβουμε και μηδενικές αποδείξεις.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν έχω καταλάβει καλά είσαι ιδιώτης. Πώς δικαιολογείς (από πλευράς επισκέψεων και αποδείξεων) την νέα επίσκεψη που φαίνεται στο σύστημα για την έκδοση του "κατανοητού" παραπεμπτικού; ή το κάνεις μόνο μέσα στο περιθώριο των 24 ωρών που μπορείς να ανοίξεις την ίδια επίσκεψη;
--- Τέλος παράθεσης ---
Διαμαντή επιτρέπεται να κόβουμε και μηδενικές αποδείξεις.
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ξέρω, αλλά νομίζω μέχρι ένα όριο. Και θεωρώ λογικό να "κρατάς" τις μηδενικές αποδείξεις για γνωστούς και φίλους (ή όποιους θες) κι όχι για επανέκδοση παραπεμπτικών!
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος
Το ξέρω, αλλά νομίζω μέχρι ένα όριο. Και θεωρώ λογικό να "κρατάς" τις μηδενικές αποδείξεις για γνωστούς και φίλους (ή όποιους θες) κι όχι για επανέκδοση παραπεμπτικών!
--- Τέλος παράθεσης ---
Από ότι κατάλαβα Διαμαντή δεν υπάρχει κάποιο επίσημο όριο για το πόσες μηδενικές αποδείξεις μπορείς να κόψεις.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση