Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημερα,
συμβαινει και σε αλλους συναδελφους το edapy να τους βγαζει αυθαιρετα? λιγοτερες απο τις εκτελεσμενες επισκεψεις?
Κι αν ναι,εψαξε κανεις την επισημη αιτιολογηση?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εμένα τους τελευταίους 2 μήνες η συνταγογραφηση μου δίνει 201 επισκέψεις κι ας λέει 200
Πετράκης Νϊκος:
συμβαινει και σε αλλους συναδελφους το edapy να τους βγαζει αυθαιρετα? λιγοτερες απο τις εκτελεσμενες επισκεψεις?
--- Τέλος παράθεσης ---
Το μόνο που μου έχει συμβεί ήταν κάποιο μήνα που είχα 0/200 διαθέσιμα, να μην έρθουν δυο επισκέψεις την ίδια μέρα. Ξέχασα να ακυρώσω τις προγραμματισμένες επισκέψεις και την επόμενη μέρα έδειχναν ως "Μη εκτελεσμένη". Στις διαθέσιμες επισκέψεις μου έλεγε 2/200 ενώ στο e-ΔΑΠΥ 200. Τις ακύρωσα από το e-ΔΑΠΥ για να έχω σωστό αριθμό στο τέλος που κάνω υποβολή και στις διαθέσιμες έγινε 4/200...
md:
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Εμενα μου ''κοψαν'' 3 επισκεψεις.
pzogr:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
Το μόνο που μου έχει συμβεί ήταν κάποιο μήνα που είχα 0/200 διαθέσιμα, να μην έρθουν δυο επισκέψεις την ίδια μέρα. Ξέχασα να ακυρώσω τις προγραμματισμένες επισκέψεις και την επόμενη μέρα έδειχναν ως "Μη εκτελεσμένη". Στις διαθέσιμες επισκέψεις μου έλεγε 2/200 ενώ στο e-ΔΑΠΥ 200. Τις ακύρωσα από το e-ΔΑΠΥ για να έχω σωστό αριθμό στο τέλος που κάνω υποβολή και στις διαθέσιμες έγινε 4/200...
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχει συμβεί και σε μένα. Διορθώθηκε κατόπιν e-mail σε άγνωστο παραλήπτη με τον οποίο είχα τυχαία επικοινωνήσει στο παρελθόν καθώς σε κανένα άλλο email δεν λαμβάνω απάντηση.
Είναι ενδεικτικό της ποιότητας...
md:
Σε ποια διευθυνση εστειλες το e-mail?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση