Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (58/493) > >>

Δημήτρης Μακρέας:
Διακοσμητή μπορείς να αναφέρεσαι ευθέως σε εμένα και όχι με τα κάποιοι...
Όσο για τις παρωπίδες μου, τουλάχιστον δε με εμπόδισαν να καταλάβω εγκαίρως τις αλητείες του Λοβέρδου και του Μόσιαλου την ώρα που εσύ-και όχι μόνο- βάραγες παλαμάκια.
Εκτός από τις παρωπίδες υπάρχουν και οι εμμονές, ενίοτε μονομανίες.
Ελπίζω να είσαι τόσο περήφανος για τις εμμονές σου, όσο εγώ για τις παρωπίδες μου.
Όσο για τον Πατερούλη και το 23...
Μπορείς και καλύτερα από αυτές τις γελοιότητες.
Για την κατάντια, τι να πω? Αν νιώθεις συμμέτοχος ή συνένοχος.. Ξά σου, που λέμε και στην Κρήτη.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔείξτε το μεγαλείο σας απέναντι σε αυτούς που πρέπει.
Σταθείτε δίπλα στους σπαραζόμενους ανθρώπους που δε θα έχουν να πληρώσουν τις υπηρεσίες σας. Και θα είναι πολλοί.. Πάρα πολλοί..

--- Τέλος παράθεσης ---
Πώς μπορεί να γίνει πράξη κάτι τέτοιο για έναν ιδιώτη;
Το λέω καθώς οσωνούπω αυτοί που δε θα έχουν να πληρώσουν τις υπηρεσίες μας θα χρειάζεται να σταθούν κοντά μας επίσης...

EzeΤΡΟΛ:
Ξηγιέσαι σκουληκιάρικα. Με το συμπάθειο, αλλά δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Κι εγώ έχω ανεβάσει κάποια πράγματα που μαζέψανε ένα κάρο συμφωνώ και που κατά όχι δική μου μόνο γνώμη ξεκινήσανε με αγαθή προαίρεση και πίστωση χρόνου μπας και βρεθεί κανένας χριστιανός να συμμαζέψει τα πράγματα αλλά όλοι τους, που κακό χρόνο νά 'χουν, εξαντλήθηκαν σε κωλοτούμπες. Στα λέω αυτά γιατί κι εγώ είμαι το ίδιο τζόρας με σένα, και αν κρίνω ότι παίζει θάψιμο ή έλλειψη σεβασμού από κάποιον σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να μπω μες την οθόνη να τα κάνω λαμπόγυαλο. Προσπαθώ όμως να κάνω και την αυτοκριτική μου κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δύσκολο μεν, προσπαθώ δε. Πετάω π.χ. κάτι πλακατζίδικα ή ιστοριοδιφικά ή ψευτο-σουρρεαλιστικά καμιά φορά, που όμως σε κάποιους μπορεί να τους τη δίνουν στα νεύρα, να λένε τι μας το παίζει τώρα ο καραγκιόζης κλπ.
Και αν θες και την ταπεινή μου γνώμη, το θρεντ για τη "Σειρά των φαρμακοποιών" (που δεν το άνοιξα εγώ αλλά ο @anastasios), δεν λέει και πολλά πράγματα. Επειδή όμως βλέπω ότι το έχεις δουλέψει κι έχεις αφιερώσει κάποια φαιά ουσία για να γράψεις κι εσύ κάποιες αράδες, θα ήθελα να σου προτείνω αν σε χαλάει, να απέχεις από το να το διαβάζεις, όπως και όλα τα ποσταρίσματά μου. Αυτό συνήθως κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις και έτσι τα έχω ήσυχα με τη συνείδησή μου, ενώ κι εσύ δεν χρειάζεται να ταράζεις το βαθύ πνευματικό σου λήθαργο. Άντε τζους! (που λέμε στο Βορρά)

medicus:
ΠΡΟΣ @ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΣ ΚΑΙ @ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΕΑΣ (για να χαλαρώσουμε και λίγο)

Δημήτρης Μακρέας:
Αγαπητέ διακοσμητή, ξηγιέσαι διπλά σκουληκιάρικα.
Μετά τις παρωπίδες, ο πνευματικός λήθαργος...
Μετά το Στάλιν τί?
Νομίζω ότι ποτέ δε σου έχω απαντήσει με κάποιου είδους επαγωγή, σε κάτι το οποίο - χωρίς να σε γνωρίζω- σε κατατάσσω.
Άλλωστε δε σε κατατάσσω...
Αντιλαμβάνεσαι,φαντάζομαι, πόσο προσβλητικός είναι αυτός ο τρόπος αντιπαράθεσης.
Άκου εκεί   Με το πορτραίτο του Πατερούλη από το 1923 πάνω από το προσκέφαλό τους...
Δε σκοπεύω να συνεχίσω, έτσι κι αλλιώς το τι καπνό φουμάρει καθένας μας ,κρίνεται αλλού και όχι σε διαδικτυακές ανοησίες.

Βασίλη, έχεις ήδη απαντήσει απαντήσει με πολύ λιτό και περιεκτικό τρόπο.
Θα χρειαστεί να σταθούμε κοντά τους και να σταθούν κοντά μας.
Αυτή είναι μια σχέση απόλυτα διαδραστική.
Τον ακριβή τρόπο δεν τον γνωρίζω.
Ὸπως δε γνωρίζω που θα είμαι και που θα είσαι σε ένα χρόνο.
Έχω την πεποίθηση ότι μόνο με τη γενίκευση μορφών αυτοοργάνωσης των ανθρώπων και των αναγκών τους, μπορεί να υπάρξει ελπίδα.
Όχι μόνο για την επιβίωση πολλών από εμάς, αλλά και για την ανάδυση νέων μορφών συγκρότησης της κοινωνικής ζωής. 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση