Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
--- Παράθεση ---υπήρχε ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά του Κ. Μποδοσάκη Μερκούρη (Προέδρου/συνήγορου του διοικητή)
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνωνυμία;
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---υπήρχε ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά του Κ. Μποδοσάκη Μερκούρη (Προέδρου/συνήγορου του διοικητή)
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνωνυμία;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Κατά συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης, σας καταθέτω τα εξής γεγονότα.
Κατά τη χθεσινή ομιλία του κ. Βουδούρη στην Πάτρα, τέθηκαν ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ από ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς αλλά και από εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.
Η αντίδραση του κ. Μποδοσάκη (Προεδρείο και πρόεδρος ΕΛΕΓΕΙΑ) ήταν εξαρχής εξαιρετικά αρνητική αλλά και επιθετική εναντίον των συναδέλφων με τη δικαιολογία ότι η ομιλία του κ. Βουδούρη είχε επιστημονικό !!!! περιεχόμενο και όχι συνδικαλιστικό.
Δημήτρης Μακρέας:
Λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή?
Αμ δε...
Ο ισόβιος πρόεδρος, σε νέο ρόλο. Ή μήπως σε έναν από τους παλιούς.
Αν δεν το πήρατε χαμπάρι το "παλιό" άλλαξε.
Το πελατειακό κράτος των ημέτερων είναι παρελθόν.
Μπήκαμε σε νέα εποχή.
Η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, που έφτασε τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, τελείωσε.
Ζήτω οι άγγελοι της κάθαρσης!!!
Ισόβιε, κράτα γερά τα λάβαρα της ΠΦΥ.
Μόνο αγαλλίαση και αισιοδοξία μπορεί να νιώθει κανείς όταν βλέπει νέα-φρέσκα πρόσωπα να καθαρίζουν τη σαπίλα του παρελθόντος, οδηγώντας τη χώρα μακριά από τις αριστερίστικες αγκυλώσεις, σε μια νέα εποχή...
EzeΤΡΟΛ:
Εμένα ο Βουδούρης μου προξένησε τη χείριστη των εντυπώσεων όταν τον άκουσα ιδίοις ωσί πριν 1.5 μήνα στο Pharmapoint της Θεσσαλονίκης να ισχυρίζεται ανερυθρίαστα ότι " Οι ιατροί ... γνωρίζουμε μόνο εμπορικές ονομασίες ( ! ) και δεν θυμόμαστε τις δραστικές ουσίες ( !! )" και να συνεχίζει ακάθεκτος: "Εγώ σπούδασα Ιατρική στο Α.Π.Θ. το 1973-1979 και πέρασα τη Φαρμακολογία με φωτοτυπίες από την Καμάρα ( ! ) - είχαμε, βλέπετε, τότε καθηγητή Φαρμακολογίας έναν κάποιον πώς τον λέγανε ...α, Παραδέλλη. Τί να θυμάμαι από τότε; Πώς να γνωρίζω τις δραστικές ουσίες των σημερινών φαρμάκων; ( !! )".
Αυτός ο άνθρωπος διοικεί τον ΕΟΠΥΥ!!
Δεν πα΄να χρεοκοπήσουμε, που θέλουμε να λεγόμαστε και κράτος;
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕμένα ο Βουδούρης μου προξένησε τη χείριστη των εντυπώσεων όταν τον άκουσα ιδίοις ωσί πριν 1.5 μήνα στο Pharmapoint της Θεσσαλονίκης να ισχυρίζεται ανερυθρίαστα ότι " Οι ιατροί ... γνωρίζουμε μόνο εμπορικές ονομασίες ( ! ) και δεν θυμόμαστε τις δραστικές ουσίες ( !! )" και να συνεχίζει ακάθεκτος: "Εγώ σπούδασα Ιατρική στο Α.Π.Θ. το 1973-1979 και πέρασα τη Φαρμακολογία με φωτοτυπίες από την Καμάρα ( ! ) - είχαμε, βλέπετε, τότε καθηγητή Φαρμακολογίας έναν κάποιον πώς τον λέγανε ...α, Παραδέλλη. Τί να θυμάμαι από τότε; Πώς να γνωρίζω τις δραστικές ουσίες των σημερινών φαρμάκων; ( !! )".
Αυτός ο άνθρωπος διοικεί τον ΕΟΠΥΥ!!
Δεν πα΄να χρεοκοπήσουμε, που θέλουμε να λεγόμαστε και κράτος;
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι κρίμα που ένας συνάδελφος σε τέτοια θέση έχει χάσει τα ερείσματά του στον ιατρικό κόσμο.
Τελώντας ο ίδιος εν υπηρεσία, αδυνατεί να συζητήσει επί της ουσίας τα προβλήματα ιατρών και ασφαλισμένων και, βλέποντας το εγχείρημα του ΕΟΠΥΥ να απειλείται από τις κινητοποιήσεις, αφήνοντας παράλληλα έκθετο τον προϊστάμενό του, υπόσχεται "τιμωρίες" - βλέπε ελεύθερη συνταγογράφηση - λόγω της (φυσιολογικής) απαίτησης των συναδέλφων του να πληρωθούν τη δουλειά των τελευταίων 16-18 μηνών, αλλά, κυρίως να έχουν ξεκάθαρο το νομικό καθεστώς κάτω οπό το οποίο εργάζονται.
Οπότε φίλε @Διακοσμητή, με τέτοιες συνθήκες, σίγουρα θα χρεωκοπήσουμε, νά 'μαστε σίγουροι.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση