Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
ακριβως
τωρα λεει μην γραφετε μημ κανετε αλλα οταν το ιατρειο κλεισει δεν λεει πως θα μας καλυψει
medicus:
Γι'αυτό πρέπει να λέγονται ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ και όχι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓι'αυτό πρέπει να λέγονται ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ και όχι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατ΄ αρχάς να υπενθυμίσω το πολύ ωραίο post στο οποίο έχω βάλει και εγώ το "Συμφωνώ" μου: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Οι συνδικαλι(η)στές λοιπόν - μπορεί κανείς να διαλέξει την εκδοχή που τον εκφράζει - είναι εκλεγμένοι (από εμάς) και όχι διορισμένοι όπως οι υπουργοί και οι διοικητές.
Για πρώτη φορά μιλάμε για ιατρικό κίνημα - όρος που σε άλλες εποχές θα ισοδυναμούσε με σύντομο ανέκδοτο - διότι οι συνθήκες το επιβάλλουν.
Η πιθανότητα να έχουν συνομωτήσει όλα τα Δ.Σ. των Ιατρικών Συλλόγων και προπαντός του Π.Ι.Σ. εναντίον του ιατρικού σώματος είναι στην κρίση του καθενός μας.
Σημειώστε, τέλος, ότι δίνουμε μία μάχη - και ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με τον οποίο ασχολούμαστε τώρα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Σε λίγους μήνες τα θέματα που θα μας απασχολούν πιθανόν να είναι πολύ πιο δυσάρεστα.
Δ. Κουναλάκης:
Στο 27ο λεπτό, Βουδούρης στο ΣΚΑΙ.... Λέει πολλά και αναμενόμενα.....
Ωστόσο, λέει ότι έχει λάβει σε ένα 24ωρο 850-900 αιτήσεις... Και επειδή αυτό γίνεται στο συγκεκριμένο νουμερο φαξ αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τα μαθηματικά:
24ώρες=1440 λεπτά = 86400 δευτερόλεπτα και επειδή έχουμε 850 αιτήσεις, μιλάμε για μια δήλωση ιατρού ανά 100 δευτερόλεπτα.
Αν σκεφτεί κανείς ότι η αίτηση είναι 3 σελίδες, και χρόνος του φαξ είναι στην καλύτερη περίπτωση 40 δευτερόλεπτα με το πιο γρήγορο φαξ και την πιο τέλεια τηλεφωνική γραμμή, τότε το φαξ τους δεν πρέπει να σταματάει με τίποτα όλη τη νύχτα....
[spoiler]
Εγγραφή ή Είσοδος
[/spoiler]
medicus:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓι'αυτό πρέπει να λέγονται ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ και όχι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
--- Τέλος παράθεσης ---
...
Οι συνδικαλι(η)στές λοιπόν - μπορεί κανείς να διαλέξει την εκδοχή που τον εκφράζει - είναι εκλεγμένοι (από εμάς) και όχι διορισμένοι όπως οι υπουργοί και οι διοικητές.
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου Βασίλη. Ακριβώς επειδή είναι εκλεγμένοι ΠΡΕΠΕΙ να σεβαστούν την άποψη των "ψηφοφόρων" τους. Η γενικότερη, όμως, στάση τους μου δείχνει ότι το μόνο που αφουγκράζονται είναι τα προσωπικά τους συμφέροντα. Συμφωνώ ότι αυτό δεν ισχύει για όλους τους αντιπροσώπους μας, αλίμονο αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Όμως η ιστορία αποδεικνύει ότι τον τελευταίο λόγο τον έχουν πάντα κάποιοι "επιτήδειοι-κερδοσκόποι-καιροσκόποι" και όχι άτομα σαν και εσένα(και αρκετοί άλλοι) που απλά, να μου επιτρέψεις την έκφραση, "διακοσμείτε" τα συλλογικά μας όργανα μόνο και μόνο για να φαίνονται "δημοκρατικά" και "αξιόπιστα".
Εγγραφή ή Είσοδος...
Κατ΄ αρχάς να υπενθυμίσω το πολύ ωραίο post στο οποίο έχω βάλει και εγώ το "Συμφωνώ" μου: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Επίσης ορθή η παρατήρησή σου, υπονοώντας το "δάσκαλε που δίδασκες...".
Λάθος μου που εξέφρασα με απρεπή και προσβλητικό όρο την άποψή μου για κάποιους συνδικαλιστές. Σκέψου όμως κάτι, Βασίλη. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί πρέπει και ΟΛΟΙ να αλλάξουμε στάση και συμπεριφορές. Αυτό ισχύει και για τους συνδικαλιστές. Ήδη, και χαίρομαι γι'αυτό, παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες στους διαλόγους μας μεταξύ ιατρών και φαρμακοποιών μία ηπιότερη και πιο αντικειμενική προσέγγιση των θεμάτων. Αυτό οδηγεί σε ορθότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, που σε μεγάλο βαθμό είναι κοινά.
Ας κάνουν και οι συνδικαλιστές ένα βήμα πίσω ή δεξιότερα/αριστερότερα και θα ακολουθήσουμε και οι υπόλοιποι. Όσο όμως τραβάνε το σχοινί και προκαλούν τότε, όσο και αν μας λυπεί, ο ιατρικός εμφύλιος θα φουντώσει με άσχημα αποτελέσματα για όλους μας.
Και πάλι συγγνώμη και την καλημέρα μου σε όλους.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση