Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (112/493) > >>

Δ. Κουναλάκης:
χμμμ Το συγκεκριμένο βασιλικό διάταγμα είναι σε ισχύ και συνεπώς οι ΙΣ μπορούν να στείλουν ιατρούς στο πειθαρχικό.
Αυτό μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση πολλούς. Βέβαια δεν ξέρω καθόλου τι θα γίνει σε επίπεδο δικαστηρίων.

dimipap73:
να διαλευκανουμε λιγο το τι εγινε
ο προεδρος του ιατρικου συλογου δεν μιλησε για παραπομπες σε πειθαρχικα
ενας ευγενεστατος συναδελφος δερματολογος μας ειπε πως αυτα ειναι τα δεδομενα,δειτε τι σας συμφερει ,και πραξτε οτι θελετε,ο ιατρικος συλογος ειναι εδω για να σας βοηθησει και οχι για να σας τιμωρησει (δινοντας ουσιαστικα το δικαιωμα ελευθερης επιλογης)
Κατοπιν πηρε το λογο ο προεδρος του συλογου ελευθεροεπαγγελματων τον οποιο θα χαρακτηριζα το λιγοτερο αμετροεπη.Αγνοωντας οτι μιλουσε σε συναδελφους (που καποιοι απο αυτους μπορει να χουν κοινωνικη και οικονομικη δυναμη τετοια που οσυγκεκριμενος να αποτελει γιαυτους θυλακα τριχας απο τους ορχεις τους)μας ρωτησε ποιοι εχουν κανει συμβαση και που ειναι αυτοι και αν δεν ειναι εδω να ξερουν οτι σε λιγο ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.θα επερνα το λογο αλλα παρακολουθησα τη συγκεντρωση προσκεκλημενος μιας και δεν συμμετεχω στο συλογο αυτο.Φροντισα να ξεκινησει η διαδικασια αλλαγης της αιτησης μου για τον ΕΟΠΥ και αντικαταστασης της με το εντυπο συνταξης με τον ΠΙΣ μονο και μονο για να μη μπλεξω σε νομικες διαδικασιες .Η θλιβερη αυτη εμφανιση του ανωτερω που ανακατωσε μεχρι και τον μαρξισμο(καλα ειναι να μην τον πιανει στο στομα του)για να δικαιολογησει τα λεγομενα του επιβεβαιωσε την αποφαση μου να μη συμμετεχω σε συλογικες διαδικασιες .
Συνειδητα τα γραφω αυτα σε δημοσιο forum γιατι ξερω οτι θα τα διαβασει
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΞΑΝΘΗ

papila:

Λίστα Συμβεβλημένων Ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ - 30/12/2011

σε επισυναπτόμενο αρχείο

EzeΤΡΟΛ:
Μόνο 2,450 ιατροί; wtf?  ???

bpikou:
Το νούμερο αυτό (2450) απέχει πολύ από τους στόχους του υπουργείου! Εντύπωση βέβαια κάνει ότι η λίστα αναρτήθηκε μία μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας, αλλά πάλι ποιος υπάλληλος θα είναι εκεί την Κυριακή ή την Δευτέρα για να επεξεργαστεί τα στοιχεία ; :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση