Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (123/493) > >>

bpikou:
Ο κατάλογος είναι από το site του ΟΠΑΔ, στην κεντρική σελίδα. Βρίσκεται στη θέση της παλαιάς λίστας, απλά είναι πιο επίκαιρη.
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι τα 3 βίντεο, αν και πολύ ενδιαφέροντα, κάνουν το σύστημα να κολλάει και στο δικό μου υπολογιστή.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ κατάλογος είναι από το site του ΟΠΑΔ, στην κεντρική σελίδα. Βρίσκεται στη θέση της παλαιάς λίστας, απλά είναι πιο επίκαιρη.
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι τα 3 βίντεο, αν και πολύ ενδιαφέροντα, κάνουν το σύστημα να κολλάει και στο δικό μου υπολογιστή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κολλάει ακόμη;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ κατάλογος είναι από το site του ΟΠΑΔ, στην κεντρική σελίδα. Βρίσκεται στη θέση της παλαιάς λίστας, απλά είναι πιο επίκαιρη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κολλάει ακόμη;

--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς ναι... και λέει ότι φταίει (όπως πάντα) το mega.tv.
Τη λίστα τελικά την βρήκα. Εγώ κοίταζα τις ανακοινώσεις (απο 30/12/11) στο Δε τμήμα της σελίδας του ΟΠΑΔ...

anastasios theodoridis:
Σήμερα δημοσιεύεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ελεύθερη ηλεκτρονική συνταγογράφηση των ιατρών βάσει δικής τους αίτησης.

ΚΑΔ 203410
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29.12.2011

ΤΕΥΧΟΣ Β'

Gatekeeper:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝ.ΤΙΤΑΝΙΑ

Ο ΙΣΑ έχει προσκαλέσει τους Προέδρους όλων των Ι.Σ.  της χώρας και των Κλαδικών Φορέων, προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους απέναντι στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης ενόψει της λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ.

Οι Πρόεδροι όλων των Ιατρικών Συλλόγων θα ανακοινώσουν στους εκπροσώπους του τύπου τις σημαντικές αποφάσεις τους, σε Πανελλαδικό επίπεδο, στην Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 4/1/2012 ώρα 12:00 το μεσημέρι
στο Ξενοδ.ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52)

ώστε να αντιμετωπίσουν την προχειρότητα του Υ.Υ.Κ.Α. και την αναξιοπιστία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓ.ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                    ΕΥΣΤ.ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση