Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (131/493) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπιτρέπεται άραγε να γράφουμε τρίμηνες ηλεκτρονικές συνταγές στον ΕΟΠΥΥ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Και βέβαια επιτρέπεται Αργύρη. Έχει εφαρμοστεί στο ΚΥ που υπάγομαι εδώ και καιρό σε ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ χωρίς πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι να κατανοήσουν το "σύστημα" όσοι ασφαλισμένοι δεν έχουν ανάλογη εμπειρία τρίμηνων συνταγών και στη συνέχεια να μην χάνουν τις προθεσμίες ή/και τις συνταγές της 2ης και 3ης εκτέλεσης.

Gateopener:
Φίλη από γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης(διαφήμιση δεν κάνουμε),ως ασθενής περιέγραψε την παρκάτω ιστορία που συνέβη σήμερα(κάνω ακριβώς copy-paste για να δείξω ίσως και τη σύγχυσή της: "Σημερα πηγα σε ενα γιατρο συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΥΥ πηρα εκλεισα ραντεβου και πηγα...αφου με εξετασε εκανε διαγνωση μου ζητησε να τον πληρωσω στην απορια μου '''μα ηρθα με το ικα η απαντηση του ΑΚΟΥΣΤΕ ηταν οτι ''εχει κανει την επιλογη του ποιους ασθενεις θα εξεταζει με τον ΕΟΠΥΥ ''!!!!!!!!!!!!στην ερωτηση μου με ''ποια κρητητια το κανετε αυτο'' μου ειπε οτι μεσω εοπυυ εξεταζει μονο τους παλιους ασθενεις του που το στηριζαν λεει τοσα χρονια!!!!!!!!!!οι υπολοιποι θα πληρωνουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!αφηνω συμπερασματα δικασας!!!!!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!! (φυσικα και δεν πληρωσα)"

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή μπορεί να πραγματοποιηθεί εξέταση σε συμβεβλημένο ιατρείο ΕΟΠΥΥ? πχ υπερηχογραφημα καρδιάς σε συμβεβλημένο καρδιολογικό ιατρείο κτλ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι τίποτε ξεκάθαρο μέχρι τώρα. Σε ιδιώτες που εκτελούν πράξεις ενδέχεται να υπάρχει πλαφόν και διαγνωστικοί αλγόριθμοι.

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Ξέρω πως υπάρχουν και πιο βασικά θέματα να λυθούν, αλλά θα πρέπει να διευκρινιστεί και ποιοι είναι οι ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ. Π.χ. σαν ελεγκής του ΟΓΑ μέχρι τώρα, τι κάνω από εδώ και πέρα; Θεωρώ για όλα τα ταμεία που εντάχθηκαν;

timex:
Σε περιπτωση που παω σε ιδιωτη γιατρο του ΕΟΠΥΥ δε πληρωνω επισκεψη σωστα;
Σε περίπτωση που τον καλεσω σπιτι, τι γίνεται; πληρώνω επίσκεψη;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση