Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (135/493) > >>

EzeΤΡΟΛ:
...Παράλληλα υπογράμμισε ότι οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΠΥ θα αμείβονται με 1500-1600 ευρώ μηνιαίως και όχι με 700 ευρώ όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι. (από Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...Παράλληλα υπογράμμισε ότι οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΠΥ θα αμείβονται με 1500-1600 ευρώ μηνιαίως και όχι με 700 ευρώ όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι. (από Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)

--- Τέλος παράθεσης ---
Για τη μεταβατική περίοδο των πρώτων μηνών, αν τα αναγνωρίσει η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές...
Μετά... πυκνή ομίχλη.

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμετα απο πολυ σκεψη εκανα την αιτηση για να εξεταζω ασθενεις του εοπυυ και αφου διαπιστωσα, ρωτωντας, οτι στην περιοχη μου απο τους 23-24 παθολογους οι 11 ειναι στο ικα=εοπυυ και οι υπολοιποι ειχαν ηδη εκδηλωσει  την προθεση να μπουν με οποιο τροπο μπορουν.την πρωτη εβδομαδα εκανα απεργια διοτι δεν ηθελα να κανω τον απεργοσπαστη  στους συναδελφους που απεργουσαν  .σημερα  ηταν η πρωτη μερα που θα δουλευα με το συστημα.επαιρνα απο το πρωι συνεχεια στα νουμερα να ενημερωθω για το ωραριο,πως κλεινονται τα ραντεβου  ....επιλεγω εγω ποιους θα δω 'η βλεπω τα παντα ολα μεχρι το οριο των 50?αγνωστο διοτι δεν απαντησαν.αρχισα να ρωταω αυτους που δουλευαν ηδη με εοπυυ την προηγουμενη εβδομαδα και κανεις δεν ηξερε τιποτα.τελος παντων σημερα οποιος εβλεπε φως εμπαινε....με αποτελεσμα αυριο να συμπληρωνω σιγουρα τους 50 ασθενεις της εβδομαδας...εχω ορισει -πιθανον αυθαιρετα  οτι θα βλεπω απο τις 9 εως τη μια  τους ασθενεις εοπυυ μεχρι να συμπληρωθουν οι 50 και μετα πληρωμη και αποδειξη να την κανουν οτι καταλαβαινουν.θα δω τι θα γινει δευτερα τριτη της επομενης εβδομαδος και θα σκεφτω πολυ αν θελω να συνεχισω να το ζω αυτο για 2-3 μηνες....απλα αναρωτιεμαι ...αντε και βγαινω..και ολοι οι αλλοι παθολογοι ειναι μεσα ..μαλλον θα πρεπει να το κλεισω μια και δεν εχω τρουπωσει σε καμμια αλλη τρυπα οπως αλλοι(ελεγκτες εταα,δεη,ταπ-οτε,τυδκυ,οαεε ,ικα μικα ,συκα, ενα μισθουλακο ως στρατιωτικοςκλπ).και δεν τους κατηγορω τους ανθρωπους καλα κανανε και ειναι εκει που ειναι .εγω ομως τι κανω οντας νεος γιατρος (3 χρονια ιατρειο) και χωρις τιποτα γενικα...και ολοι οι αλλοι συναδελφοι  εντος???και ο ιατρικος συλλογος με προεδρο μονιμο ιατρο του ικα-εοπυυ θελει να μας διωξει πειθαρχικως....ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ...ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε η περιγραφή που έδωσες θα μπορούσε να βγαίνει από το δικό μου πληκτρολόγιο με διαφορά μίας ημέρας..(αποφάσισα αν και (με τύψεις) εγγεγραμένος στο νέο τερατούργημα που λέγεται ΕΟΠΥΥ) να περιμένω τις σημερινές αποφάσεις των Ιατρικών συλλόγων έτσι ώστε αύριο να ξεκινήσω να "βλέπω" ασθενείς του ΕΟΠΥΥ...είμαι και εγώ στον 3ο χρόνο, μη "χωμένος" όπως πολλοί άλλοι σε ιατρικά-παραϊατρικά λαγούμια και σκέφτομαι ακριβώς αυτά που σκέφτεσαι και εσύ..η χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του ΙΣΑ με ταρακούνησε όταν διάβαζα ότι "η τωρινή στάση μας θα καθορίσει τα επόμενα 10 χρόνια"...η κατάσταση είναι ομολογουμένως τραγική και πρωτοφανής!!μήπως τελικά πρέπει να "επιστρέψουμε και εμείς στη γεωργία" ή να ανοίξουμε κανένα κουρείο για να επιβιώσουμε (15 ευρώ το λούσιμο-κούρεμα είναι σαφώς καλύτερα από τα 6,5 ευρώ για ιστορικό-κλινική εξέταση-συνταγογράφηση)... :-\

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςνα "επιστρέψουμε και εμείς στη γεωργία" ή να ανοίξουμε κανένα κουρείο για να επιβιώσουμε (15 ευρώ το λούσιμο-κούρεμα είναι σαφώς καλύτερα από τα 6,5 ευρώ για ιστορικό-κλινική εξέταση-συνταγογράφηση)... :-\

--- Τέλος παράθεσης ---
Λοιπόν η γεωργία είναι καλή ιδέα... Νομίζω λεχει η πεθερά μου κάποια χωράφια που τα νοικιάζει... ϊσως γίνω Αγρότης Ιατρός :)
   Όσο και για το κουρείο, θα κάνω το συνήγορο του Λοβέρδο-Βουδούρη και θα πώ ότι όπως αφαιρείς την εφορία και το ΤΣΑΥ απο τα 10 ευρώ του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει και ο Κουρέας να αφαιρέσει την εφορία και το ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ. Θα μείνουν και εκεί ~ 10 ευρώ... Και πόσους θα κουρεύεις την εβδομάδα (πάνω απο τους 50 του ΕΟΠΥΥ?). Εδώ κάποιοι κουρεύονται και μόνοι τους...

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...
Λοιπόν η γεωργία είναι καλή ιδέα... Νομίζω έχει η πεθερά μου κάποια χωράφια που τα νοικιάζει... ίσως γίνω Αγρότης Ιατρός :)
...  

--- Τέλος παράθεσης ---

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση