Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςνα "επιστρέψουμε και εμείς στη γεωργία" ή να ανοίξουμε κανένα κουρείο για να επιβιώσουμε (15 ευρώ το λούσιμο-κούρεμα είναι σαφώς καλύτερα από τα 6,5 ευρώ για ιστορικό-κλινική εξέταση-συνταγογράφηση)... :-\
--- Τέλος παράθεσης ---
Λοιπόν η γεωργία είναι καλή ιδέα... Νομίζω λεχει η πεθερά μου κάποια χωράφια που τα νοικιάζει... ϊσως γίνω Αγρότης Ιατρός :)
Όσο και για το κουρείο, θα κάνω το συνήγορο του Λοβέρδο-Βουδούρη και θα πώ ότι όπως αφαιρείς την εφορία και το ΤΣΑΥ απο τα 10 ευρώ του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει και ο Κουρέας να αφαιρέσει την εφορία και το ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ. Θα μείνουν και εκεί ~ 10 ευρώ... Και πόσους θα κουρεύεις την εβδομάδα (πάνω απο τους 50 του ΕΟΠΥΥ?). Εδώ κάποιοι κουρεύονται και μόνοι τους...
--- Τέλος παράθεσης ---
Επίσης μια καλή ιδέα μετά τα τελευταία επιδόματα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης είναι η επαγγελματική ενασχόληση με κάποιο από τα ακόλουθα (διαλέξτε και πάρτε):
Φετιχισμός, παρενδυτικός φετιχισμός, επιδειξιομανία, ηδονοβλεψία, παιδοφιλία, σαδομαζοχισμός και πολλά άλλα!..Για όποιον δεν το πιστεύει ας διαβάσει εδώ->
Εγγραφή ή Είσοδος
Θεέ μου που ζούμε......... >:(
spyros:
Κατανοώ όλους τους προβληματισμούς. Κατανοώ ακόμα περισσότερο όλους τους συναδέλφους που έστειλαν το fax λίγο πριν το ρεβεγιόν, φαβούμενοι για τη συνταγογράφηση. Παραλίγο να το κάνω κι εγώ, κυριολεκτικά στην εκπνοή του χρόνου. Τελικά όμως είμαι πολύ χαρούμενος που δεν το έκανα. Και ακόμα πιο χαρούμενος που επιτέλους έδωσαν στη δημοσιότητα αυτήν την ΚΥΑ που έκρυβαν από τις 29/12 για να μας εκβιάσουν...
Ούτε εγώ έχω "τρουπώσει" πουθενά. Δεν έχω πρωινή δουλειά, δεν παίρνω ποσοστά από διαγνωστικά κέντρα και το ιατρείο μου αύριο θα σβήσει επίσημα τα δύο του κεράκια... Πληρώνω νοίκι κανονικά, τους βλέπω πλέον όλους με ραντεβού (χωρίς γραμματέα) και παλεύω να κρατήσω την ποιότητα όσο πιο ψηλά μπορώ, ακόμα και για "απλή" συνταγογράφηση (όσο απλή μπορεί να είναι), ενώ προσπαθώ να κρατήσω το κόστος για τους ασφαλισμένους όσο χαμηλότερα μπορώ. Έτσι λοιπόν, το πρώτο δεκαήμερο έχει πάει αρκετά καλά (φτου-φτου σκόρδα), παρά τις δυσκολίες με τα φαρμακεία.
Εύχομαι οι περισσότεροι ασθενείς μου να εκτιμήσουν τις υπηρεσίες μου και να συνεχίσουν να τις ζητάνε. Ελπίζω επίσης ότι πολλοί από τους συναδέλφους που υπέκυψαν στον πανικό (13 παθολόγοι στην περιοχή μου) θα αναθεωρήσουν σύντομα, έτσι ώστε όλοι να έχουμε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια...
Συνάδελφοι, ας μη φοβόμαστε πια. Δεν συμμερίζομαι ούτε το αγωνιστικό πνεύμα ούτε τις απειλές των συλλόγων. Απλά, ας μη φοβόμαστε. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί, με ειλικρίνεια απέναντι στον ασθενή αλλά και στον εαυτό του. Ας αφήσουμε τις σκηνές τύπου ΙΚΑ στο "ΙΚΑ" και ας κρατήσουμε τα ιατρεία μας όπως τους αξίζει. Και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά...
Ορθοπαιδικός:
Και σήμερα νέα Λίστα... αλλά μόνο 50 άτομα ακόμα στον ΕΟΠΠΥΥΥΥ. Μάλλον αυτοί είναι - φτάσαμε στο τελος.
Μένουν οι 5000 (500.000 ίσως) νέοι και ωραιοι γιατροί που θα δηλώσουν :laugh:.
κατμαρκ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝέα Λίστα στην ιστοσελιδα του ΟΠΑΔ... 4768 ιατροί και πιθανότατα χωρίς διπλοεγγραφές (στη Λάρισα υπήρχαν 2 διπλοεγγραφ΄ες στην προηγούμενη λίστα και τώρα δεν υπάρχουν) - είναι γραμμένη κατά ειδικότητα
Να είναι η τελευταία? Πάντως σίγουρα όσους αποσήρανε τις αιτήσεις μάλλον τους ξέχασαν...
--- Τέλος παράθεσης ---
Για να καταλάβουμε ποιο ποσοστό από αυτούς που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι στην πράξη ιατροί του ΕΟΠΥΥ μπορούμε να διαλέξουμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα (π.χ. 3-5% αν θυμάμαι καλά από τη στατιστική - @medicus διόρθωσέ με αν κάνω λάθος).
Στο δείγμα αυτό μπορούμε να τηλεφωνήσουμε πρωί-πρωί τη Δευτέρα που μας έρχεται και να ζητήσουμε να εξεταστούμε στα πλαίσια του ΕΟΠΥΥ.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να κωδικοποιήσουμε και να αναλύσουμε τις απαντήσεις που θα λάβουμε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα βρεις ραντεβού να κλείσεις, αλλά με δυσάρεστες εκπλήξεις μετά. Ακούω ασφαλισμένους που πληρώνουν τη επίσκεψη και μάλιστα με την προηγούμενη κοστολόγηση (20 ευρώ), και χωρίς απόδειξη και υπογράφουν και το χαρτί της επίσκεψης γιατί ο γιατρός είπε ότι τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Περιπτώσεις που ζητάει ο γιατρός και ένα δεκαρικάκι έξτρα για τα αναλώσιμα της συνταγογράφησης.
Δυστυχώς στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται...
Δηλαδή οι συνάδελφοι που δήλωσαν και συνεβλήθησαν με τον ΕΟΠΥΥ δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τους όρους της σύμβασης, αλλά από την άλλη μεριά επωφελούνται από τις ορδές των ασφαλισμένων που ψάχνει απεγνωσμένα να εξεταστεί με το βιβλιάριο.
medicus:
Εγγραφή ή Είσοδος...
Δυστυχώς στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται...
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση