Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (151/493) > >>

ΑΡΗΣ:
Γιατί η πιστοποίησή τους έχει γίνει από τις διευθύνσεις προσωπικού των νοσοκομείων.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί η πιστοποίησή τους έχει γίνει από τις διευθύνσεις προσωπικού των νοσοκομείων.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό αίρει το ασυμβίβαστο π.χ. ελεγκτού και θεράποντα;

Γ.Κτιστάκης:
Εγώ δεν έχω καταλάβει. Οι ιατροί που υπηρετούσαν και υπηρετουν (γιατι δεν εχουν κλείσει) σε υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι υποχρεωμένοι να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά ή όχι? . Αυτοί οι ιατροί θεωρούνται ιατροί ΕΟΠΥΥ για το ωράριο που έχουν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή όχι? Στο ιδιωτικό τους ιατρείο μπορούν να βλέπουν ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά ή μπορούν να το αρνηθούν και να εξετάζουν με πληρωμή και να μην εκδίδουν συνταγή ταμείου(ηλεκτρονική ή στο ενιαίο συνταγολόγιο) ως μη συμβεβλημένοι???

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ δεν έχω καταλάβει. Οι ιατροί που υπηρετούσαν και υπηρετουν (γιατι δεν εχουν κλείσει) σε υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι υποχρεωμένοι να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά ή όχι? . Αυτοί οι ιατροί θεωρούνται ιατροί ΕΟΠΥΥ για το ωράριο που έχουν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή όχι? Στο ιδιωτικό τους ιατρείο μπορούν να βλέπουν ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά ή μπορούν να το αρνηθούν και να εξετάζουν με πληρωμή και να μην εκδίδουν συνταγή ταμείου(ηλεκτρονική ή στο ενιαίο συνταγολόγιο) ως μη συμβεβλημένοι???

--- Τέλος παράθεσης ---
Κύριε Κτιστάκη, τουλάχιστο μέχρι χθες το μεσημέρι ίσχυε το εξής: Οι γιατροί του ΙΚΑ γράφουν χειρόγραφα στο ωράριό τους στο ΙΚΑ και ηλεκτρονικά στο ιατρείο τους επ' αμοιβή όπως θα έκανε οποιοσδήποτε μη συμβεβλημένος.

obmed:
Αυτό ισχύει για τους μονίμους και αορίστου χρόνου ιατρούς του ΙΚΑ, οι οποίοι θα μπορούν να βλέπουν ΕΟΠΠΥ και στο ιατρείο τους, όταν θα υπογράψουν ειδική σύμβαση.
Δεν γνωρίζω αν ισχύει το ίδιο και για τους γιατρούς του ΙΚΑ με συμβάσεις 1 έτους (πολλοί από τους οποίους πάντως βρίσκονται στις λίστες του ΕΟΠΠΥ).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση