Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (168/493) > >>

Argirios Argiriou:
Σήμερα (01/02/2012) τηλεφώνησα στο τηλέφωνο 210-6871772 του ΕΟΠΥΥ και κατάφερα να βρω γραμμή. Ο υπάλληλος που μου απάντησε (του είπα ότι λέγομαι Αργύρης Αργυρίου και είμαι Γενικός Ιατρός στην Καβάλα και σε σχετική μου ερώτηση για το πώς ονομάζεται, μου είπε ότι λέγεται Ζαχαρόπουλος και είναι ορθοπεδικός (!)  ) μου είπε ότι μπορώ να καταθέσω στην τοπική ΥΠΑΔ τα χαρτάκια των επισκέψεων των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ που αφορούν τις επισκέψεις από 01/01/2012 μέχρι και της 31/01/2012 τα οποία συνολικά για τον μήνα δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 200. Τα χαρτάκια των ασθενών θα τα καταθέσω μαζί με τις συγκεντρωτικές καταστάσεις.
Σε ερώτησή μου αν πρέπει να στείλω και email για τις επισκέψεις των ημερών 30/01/2012 και 31/01/2012, μου είπε να το κάνω εάν θέλω..

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα (01/02/2012) τηλεφώνησα στο τηλέφωνο 210-6871772 του ΕΟΠΥΥ και κατάφερα να βρω γραμμή. Ο υπάλληλος που μου απάντησε (του είπα ότι λέγομαι Αργύρης Αργυρίου και είμαι Γενικός Ιατρός στην Καβάλα και σε σχετική μου ερώτηση για το πώς ονομάζεται, μου είπε ότι λέγεται Ζαχαρόπουλος και είναι ορθοπεδικός (!)  ) μου είπε ότι μπορώ να καταθέσω στην τοπική ΥΠΑΔ τα χαρτάκια των επισκέψεων των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ που αφορούν τις επισκέψεις από 01/01/2012 μέχρι και της 31/01/2012 τα οποία συνολικά για τον μήνα δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 200. Τα χαρτάκια των ασθενών θα τα καταθέσω μαζί με τις συγκεντρωτικές καταστάσεις.
Σε ερώτησή μου αν πρέπει να στείλω και email για τις επισκέψεις των ημερών 30/01/2012 και 31/01/2012, μου είπε να το κάνω εάν θέλω..

--- Τέλος παράθεσης ---
Αργύρη, αν και δε μου πέφτει πολύ λόγος, ο συνάδελφος στηρίχθηκε σε κάποιο έγγραφο; Η ΥΠΑΔ το ξέρει;
Αν όχι, ο καθένας πρέπει να στηρίζεται σε διαδόσεις και φήμες;

Δ. Κουναλάκης:
Πες το και έγινε....
Ο Βασίλης το ζήτησε και δεν μπορούσε να του το αρνηθεί ο ΕΟΠΥΥ.... Έφτασε.... Δείτε Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Μάλλον έχει σχέση και με τις επισκέψεις...... ή το ξεχάσαν.... ή δεν θα το πληρώσουν και το αγνοούν ή θα μπει και αυτό με τον πληροφοριακό μηχανισμό του ΙΚΑ...

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα (01/02/2012) τηλεφώνησα στο τηλέφωνο 210-6871772 του ΕΟΠΥΥ και κατάφερα να βρω γραμμή. Ο υπάλληλος που μου απάντησε (του είπα ότι λέγομαι Αργύρης Αργυρίου και είμαι Γενικός Ιατρός στην Καβάλα και σε σχετική μου ερώτηση για το πώς ονομάζεται, μου είπε ότι λέγεται Ζαχαρόπουλος και είναι ορθοπεδικός (!)  ) μου είπε ότι μπορώ να καταθέσω στην τοπική ΥΠΑΔ τα χαρτάκια των επισκέψεων των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ που αφορούν τις επισκέψεις από 01/01/2012 μέχρι και της 31/01/2012 τα οποία συνολικά για τον μήνα δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 200. Τα χαρτάκια των ασθενών θα τα καταθέσω μαζί με τις συγκεντρωτικές καταστάσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αργύρη, αν και δε μου πέφτει πολύ λόγος, ο συνάδελφος στηρίχθηκε σε κάποιο έγγραφο; Η ΥΠΑΔ το ξέρει;
Αν όχι, ο καθένας πρέπει να στηρίζεται σε διαδόσεις και φήμες;

--- Τέλος παράθεσης ---

Βασίλη μίλησα χθες (31/01/2012) με τον διευθυντή του ΥΠΑΔ Καβάλας που μου είπε ότι δεν είχε λάβει σχετικές διαταγές.
Επίσης ο ίδιος ο κ. Ζαχαρόπουλος του ΕΟΠΥΥ παραδέχτηκε σήμερα το πρωί (01/02/2012) ότι δεν έχει βγει κάποια εξειδικευμένη διάταξη για το πώς θα καταθέτουμε τα χαρτάκια των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ κάθε μήνα.

papila:
για παρακλινικες εξετάσεις λέει η ανακοίνωση θα ειδοποιήσουν
για τις επισκέψεις άραγε; ??? πότε θα καταθέσουμε;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση