Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (170/493) > >>

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
καταθεση εοπυυ-οχαρτων πως γινεται?

ΜΑΡΙΖΑ ΤΖΙΡΑΚΗ:
 Επαναλαμβανω το μηνυμα μου γιατι το εγραψα αρχικα στην ηλεκτρ. συνταγογραφηση!Θα ηθελα βοηθεια συναδελφοι στο πως οριζεται μια εβδομαδα(χα χα)για τις περιβοητες 50 επισκεψεις (Δευτ-Παρ) ή το λογικο 1-7, 8-15κλπ?μεχρι τωρα δεχομουν κατοπιν ραντεβου 10 την ημερα, για να μπορω και να ρυθμιζω καλυτερα το ιατρειο. Τωρα ο κ. αντιπροεδρος ξεκαθαριζει, ως διαφαινεται, οι πρωτοι 50...Δηλ. να τους ζουλιξω,,,και αν καποιος ερθει ιδιωτικα πχ επειγον να μην τον δω και να μην τον χρεωσω, και να πεταξω τον προγραμματισμενο 50??γιατι δεν μπορω να ξαναβιωσω την καταντια να βρισκω εξω απο το ιατρειο απελπισμενους ασθενεις να περιμενουν να προλαβουν σειρα απο τις 5 το πρωι!!!!!(ημουν συμβ.οικογ.ΙΚΑ)και να ναι καμια εκατοστη απ εξω το πρωι (και εχω  και γραμμ.υποστηριξη, δεν ξερω βεβαια ως ποτε!!!). Οσο για τα χαρτακια,,,,κανε λιγο υπομονη συναδελφε, θα μας στειλουν κανα μαντατο προσεχως!!!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Επαναλαμβανω το μηνυμα μου γιατι το εγραψα αρχικα στην ηλεκτρ. συνταγογραφηση!Θα ηθελα βοηθεια συναδελφοι στο πως οριζεται μια εβδομαδα(χα χα)για τις περιβοητες 50 επισκεψεις (Δευτ-Παρ) ή το λογικο 1-7, 8-15κλπ?μεχρι τωρα δεχομουν κατοπιν ραντεβου 10 την ημερα, για να μπορω και να ρυθμιζω καλυτερα το ιατρειο. Τωρα ο κ. αντιπροεδρος ξεκαθαριζει, ως διαφαινεται, οι πρωτοι 50...Δηλ. να τους ζουλιξω,,,και αν καποιος ερθει ιδιωτικα πχ επειγον να μην τον δω και να μην τον χρεωσω, και να πεταξω τον προγραμματισμενο 50??γιατι δεν μπορω να ξαναβιωσω την καταντια να βρισκω εξω απο το ιατρειο απελπισμενους ασθενεις να περιμενουν να προλαβουν σειρα απο τις 5 το πρωι!!!!!(ημουν συμβ.οικογ.ΙΚΑ)και να ναι καμια εκατοστη απ εξω το πρωι (και εχω  και γραμμ.υποστηριξη, δεν ξερω βεβαια ως ποτε!!!). Οσο για τα χαρτακια,,,,κανε λιγο υπομονη συναδελφε, θα μας στειλουν κανα μαντατο προσεχως!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό ακριβώς που περιγράφετε απετέλεσε τον πρωτεύοντα λόγο για μη μπω στο υπερταμείο. Σε λίγο καιρό θα έχανα και όσους ασθενείς με πλήρωναν, ενώ από αυτούς που έρχονται με κάλυψη (λέμε τώρα) του ταμείου τους πάλι ελάχιστοι θα ήταν ευχαριστημένοι λόγω συνθηκών. Κρίμα, γιατί ανάλογη εικόνα εισπράττω από πολλούς συναδέλφους που καλή τη πίστει και από αίσθημα ευθύνης προς τον ασθενή ενέδωσαν στη συνεργασία με άγνωστο πλαίσιο. Επί του πρακτέου, όλα αυτά που λέτε θα τελειώσουν μάλλον στις 31-3-2012, όταν θα αποπεμφθούν οι προσωρινοί "συμβασιούχοι" και θα αναλάβουν οι 5.500 ιατροί των τριετών συμβάσεων - ΑΝ ισχύσει αυτό που διατείνεται έως τώρα το Υπουργείο.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκαταθεση εοπυυ-οχαρτων πως γινεται?

--- Τέλος παράθεσης ---
Φίλε υπομονή, μέχρι τις 20-02-2012 θα δοθούν οδηγίες (δες και ιστοσελίδα ΕΟΠΥΥ).

anetos:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Επαναλαμβανω το μηνυμα μου γιατι το εγραψα αρχικα στην ηλεκτρ. συνταγογραφηση!Θα ηθελα βοηθεια συναδελφοι στο πως οριζεται μια εβδομαδα(χα χα)για τις περιβοητες 50 επισκεψεις (Δευτ-Παρ) ή το λογικο 1-7, 8-15κλπ?μεχρι τωρα δεχομουν κατοπιν ραντεβου 10 την ημερα, για να μπορω και να ρυθμιζω καλυτερα το ιατρειο. Τωρα ο κ. αντιπροεδρος ξεκαθαριζει, ως διαφαινεται, οι πρωτοι 50...Δηλ. να τους ζουλιξω,,,και αν καποιος ερθει ιδιωτικα πχ επειγον να μην τον δω και να μην τον χρεωσω, και να πεταξω τον προγραμματισμενο 50??γιατι δεν μπορω να ξαναβιωσω την καταντια να βρισκω εξω απο το ιατρειο απελπισμενους ασθενεις να περιμενουν να προλαβουν σειρα απο τις 5 το πρωι!!!!!(ημουν συμβ.οικογ.ΙΚΑ)και να ναι καμια εκατοστη απ εξω το πρωι (και εχω  και γραμμ.υποστηριξη, δεν ξερω βεβαια ως ποτε!!!). Οσο για τα χαρτακια,,,,κανε λιγο υπομονη συναδελφε, θα μας στειλουν κανα μαντατο προσεχως!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

πολυ απλα εβδ = κυρ μεχρι και σαββατο ασχετα αν περιλαμβανει 1 η 2 μηνες ισχυει το οριο των 50
επισης ισχυει το οριο των 200 ανα ημερολ μηνα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση