Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
kai που εχει στο diagnosis την επισκεψη?
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςkai που εχει στο diagnosis την επισκεψη?
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν γράψεις "επισκ" στην Αναζήτηση θα σου βγάλει όλους τους τύπους των επισκέψεων (ως πράξεις).
Η πρώτη επίσκεψη αναφέρεται ως: 8ΓΕΝ00 (20 €): Για πρώτη επίσκεψη ιατρού: α) Στο Ιατρείο του
Το πρόβλημα με τους συναδέλφους που είναι στον ΕΟΠΥΥ είναι ότι στην περίπτωση των επισκέψεων ΔΕΝ ακολουθείται το κρατικό τιμολόγιο.
Για περισσότερα ---> ΗΔΙΚΑ και ΕΟΠΥΥ.
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδοςμια χαρα!!!!!!!!!!!!τισ μισες φορες το e-diagnosis δεν λειτουργει οποτε να δω πως θα καταγραφονται σε ωρα αιχμης οι επισκεψεις...μηπως να αρχισουμε να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια?το πλοιο βουλιαξε το οξυγονο τελειωνει......
--- Τέλος παράθεσης ---
5.000 συμβεβλημένοι επί 200 επισκέψεις το μήνα = 1.000.000 παραπεμπτικά το μήνα (33.000 την ημέρα) απο το ήδη επιβαρυμένο e-diagnosis.
Υπενθυμίζω ότι σε περίπου 6 μήνες υποχρεωτικής χρήσης έχουν εκδοθεί 4.500.000 παραπεμπτικά, εκ των οποίων τα 900.000 περίπου τις τελευταίες 36 ημέρες (μέσος όρος: 25.000 την ημέρα).
Με βάση την υποχρεωτική καταγραφή των επισκέψεων θα πρέπει ο μέσος όρος να ανέλθει από 25.000 σε 58.000 την ημέρα.
nickma:
Εγώ νομίζω οτι πρέπει να τσεκάρουμε το κουτάκι που γράφει επίσκεψη, αριστερά απο τις εξετάσεις, αν και νομίζω οτι είναι πιο καλό να την γράφουμε σαν ιατρική πράξη, μετά να την εκυπώνουμε να την υπογράφει ο ασφαλισμένος και στο τέλος του μήνα να την καταθέτουμε!
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ νομίζω οτι πρέπει να τσεκάρουμε το κουτάκι που γράφει επίσκεψη, αριστερά απο τις εξετάσεις, αν και νομίζω οτι είναι πιο καλό να την γράφουμε σαν ιατρική πράξη, μετά να την εκυπώνουμε να την υπογράφει ο ασφαλισμένος και στο τέλος του μήνα να την καταθέτουμε!
--- Τέλος παράθεσης ---
ΟΧΙ άλλο κάρβουν... έ όχι εκτυπώσεις... όχι
Εξάλλου αφού δεν θα τις πληρωθούμε γιατί να παιδευόμαστε...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση