Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (178/493) > >>

dimipap73:
ειδες βρε ανετε με τον εοπυυ εξεταζεις συνεχεια ,αποκτας εργασιακη εμπειρια και θα γινεις και καλυτερος γιατρος .Ασε που ετσι θα σε μαθει ο κοσμος και καποια στιγμη θα ρθει και σε σενα καποιος για να ξεπλενει καμια συνταγη.Το χω ξαναπει οτι το προβλημα στο σιναφι μας δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ελλειψη παιδειας

Πετράκης Νϊκος:
Ειλικρινά τις τελευταίες 3 μέρες η πίεσή μου έχει ανέβει. Δεν γίνεται τίποτα με το e-diagnosis!!! Στην τελευταία επικοινωνία με το 11131 και πατώντας το 2 μου είπαν ότι το γνωρίζουν οτι κολλάει αλλά δεν ξέρουνε πότε θα είναι οκ... Τι να πω? Μετά μιλάμε για τομές στον χώρο της υγείας.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετά μιλάμε για τομές στον χώρο της υγείας.

--- Τέλος παράθεσης ---
Τομές;
Νεκροτομές μήπως;

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕιλικρινά τις τελευταίες 3 μέρες η πίεσή μου έχει ανέβει. Δεν γίνεται τίποτα με το e-diagnosis!!! Στην τελευταία επικοινωνία με το 11131 και πατώντας το 2 μου είπαν ότι το γνωρίζουν οτι κολλάει αλλά δεν ξέρουνε πότε θα είναι οκ... Τι να πω? Μετά μιλάμε για τομές στον χώρο της υγείας.

--- Τέλος παράθεσης ---
Εμένα η κοπέλα στο "2" μου είπε ότι έχει πέσει ένας server..όσοι γνωρίζουν κάποια τεχνικά θέματα, ξέρουν ότι και της Google ο server να πέσει, ξεκινάει εφεδρικός ή ο ίδιος μετά από λίγες ώρες και όχι 4 ημέρες όπως έχει γίνει με τους ελληνικούς "υπερserver"...Μήπως δεν ελίναι τόσο τυχαία αυτά το "ολιγοήμερα" κολλήματα..είναι πολλά τα λεφτά μάλλον (από τη μη πραγματοποίηση εξετάσεων).... ;)

Gatekeeper:
Η ουσία είναι μια ο ΕΟΠΥΥ ΑΠΕΤΥΧΕ......

Υπεύθυνοι για την αποτυχία είναι ΟΛΟ το ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, με κύριο υπεύθυνο τον Πρόεδρο κο Βουδούρη.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ με στελέχη της αγοράς και ΟΧΙ κομματικους παρατρεχάμενους.
Ευθύνη έχει και η οδοντιατρος γεν.γραμ. του υπ. εργασίας, καιρός να πάει στο οδοντιατρείο της να σφραγίσει καμιά ΚΟΥΦΑΛΑ.

Οσο αφορά τον Λοβέρδο καιρός να κόψει το αντιατρικό ύφος. Ας ασχοληθεί ενεργά με τα προβλήματα της υγείας αντι του ΠΑΣΟΚ και των υποτιθέμενων σεξουαλικών σκανδάλων.
Εαν έχει κουραστεί ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.
Το μακελειό πολύ αγάπησαν.....τον μακελάρη ουδεις.
Συστημα υγειας & ΕΟΠΥΥ με γιατρούς εξαθλιωμένους &υπό διωγμό απλά δεν γίνεται.......όσο γρηγορότερα γίνει αντιληπτό τόσο το καλύτερο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση