Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆκουσα σήμερα,ανεπίσημα βέβαια, για αύξηση του πλαφόν των επισκέψεων σε 100 την εβδομάδα / 400 τον μήνα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Κε Πετράκη, επειδή κάλλιο πέντε και στο χέρι, πολλαπλασιάστε απλά τα έξοδά σας επί δύο αν εφαρμοστεί αυτό που ακούσατε.
Πετράκης Νϊκος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆκουσα σήμερα,ανεπίσημα βέβαια, για αύξηση του πλαφόν των επισκέψεων σε 100 την εβδομάδα / 400 τον μήνα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Κε Πετράκη, επειδή κάλλιο πέντε και στο χέρι, πολλαπλασιάστε απλά τα έξοδά σας επί δύο αν εφαρμοστεί αυτό που ακούσατε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μα ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Είπα και πιο πρίν. "Ανεπίσημα" που σημαίνει ότι ακούγεται από διάφορους γιατρούς εδώ. Αν γίνει αυτό, η μόνη λύση είναι να βγείς από τον ΕΟΠΥΥ αφού δεν είναι πουθενά χρήσιμος τώρα. Τι? Για να μπορείς αν είσαι γιατρός του ΕΟΠΥΥ να γράφεις κάποιες συνταγές χειρόγραφα? Αφού ούτε τα Εργαστήρια δέχονται χειρόγραφά γιατί οι ελεγκτές δεν υπάρχουν και όποιος υπάρχει δεν υπογράφει αν δεν πάρει κάτι επίσημο στο χέρι του. Ο μόνος λόγος που μπήκαμε στον ΕΟΠΥΥ είναι γίατί λέγανε οι γιατροί εκτός ΕΟΠΥΥ δεν θα έχουνε δικαίωμα στην συνταγογράφηση. Ποιος ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ μπορεί να επιβιώσει έτσι αφού το 70% των ασθενών έρχονται και θέλουνε φάρμακα, ήτε μηνιαία, ήτε μετά την εξέταση.
Και εγώ προτιμώ να έχω τα 10ευρα στο χέρι γιατί μπορώ να βγάλω έξοδα που τρέχουνε. Αν και συνολικά είναι μειωμένα τα έσοδα, ωστόσο υπάρχει ρευστό για να πληρωθούν πάγια έξοδα (ενοίκιο, λογαριασμοί).
Πετράκης Νϊκος:
Επειδή είμαστε συμβεμβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και επειδή συνέχεια το e-diagnosis είναι κάτω, αποφάσισα να γράψω χειρόγραφα για κάποιους ασφαλισμένους τις εξετάσεις. Τους είπα λοιπόν ότι καλό θα ήταν να περάσουνε από τον ελεγκτή του ταμείου τους για να τις εγκρίνει. Έλα όμως που εδώ ξεκινάει το πρόβλημα... Στον ΟΠΑΔ δεν έχουνε ελεγκτή πλέον. Στο ΤΥΔΚΥ υπάρχει ελεγκτής αλλά 1ον) δεν υπογράφει οτιδήποτε εκτός του δικού του ταμείου και 2ον) αρνήται να μπεί στο site του ΕΟΠΥΥ και να δεί ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει γιατί όπως λέει "Εγώ έμαθα να παίρνω εγκύκλιους στο χέρι και όχι από το το χαζοκούτι".
Εγω πείτε μου, τι μπορώ να κάνω για να μην ταλαιπωρούμαι ούτε εγώ που προσπαθώ επί ώρες να περάσω 2-3 βιβλιάρια και να μην ταλαιπορούνται και οι ασφαλισμένοι. Ξέρει κανείς αν μπορεί κάποιον να πάει στο ΙΚΑ πχ για να του εγκρίνουν τις εξετάσεις κλπ?
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςόπως λέει "Εγώ έμαθα να παίρνω εγκύκλιους στο χέρι και όχι από το το χαζοκούτι".
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλό είναι να μάθει να ανοίγει και το "χαζοκούτι" για έναν επιπλέον λόγο: Στο εξής, δεν πρόκειται να ξαναβγεί τυπωμένο Εθνικό Συνταγολόγιο, αλλά θα υπάρχει (και θα ενημερώνεται) μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, στο σάιτ του ΕΟΦ.
Πετράκης Νϊκος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςόπως λέει "Εγώ έμαθα να παίρνω εγκύκλιους στο χέρι και όχι από το το χαζοκούτι".
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλό είναι να μάθει να ανοίγει και το "χαζοκούτι" για έναν επιπλέον λόγο: Στο εξής, δεν πρόκειται να ξαναβγεί τυπωμένο Εθνικό Συνταγολόγιο, αλλά θα υπάρχει (και θα ενημερώνεται) μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, στο σάιτ του ΕΟΦ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Και εγώ πως θα το κάνω αυτό? Θα τον σβερκώσω και θα του κολλήσω την μούρη στην οθόνη? Κανονικά δεν πρέπει και η υπηρεσία του να κάτσει και να του πεί "Ακούστε να δείτε, το και το και το...". Αλλά τι ζητάω πλέον από την Ελλάδα... Πολλά μάλλον... Αφού φτάνουμε σε σημείο να θέλουμε 5μελής επιτροπές για το αν θα αλλάξουμε το φωτοτυπικό που χάλασε... Μετά σου λέει "Απλοποίηση των διαδικασιών". ΌΧΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΜΠΑΛΤΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση