Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Denominator:
Για να θέσω και ένα ερέθισμα για συζήτηση, παραθέτω κάποια στατιστικά που αφορούν την ποσοστιαία κίνηση στο ιατρείο μου κατά ταμείο.
Νοέμβριος 2011:
ΟΠΑΔ - 58%, ΙΚΑ - 22%, ΟΑΕΕ - <0.5%, ΟΓΑ: 6%, ΕΤΑΑ: 11%, Λοιπά (ΥΕΘΑ, ΤΑΠΟΤΕ κ.λ.π.): 3%
Ιανουάριος 2011 (για την ακρίβεια 9/1-8/2):
ΟΠΑΔ - 40%, ΙΚΑ - 35%, ΟΑΕΕ - 4%, ΟΓΑ: 8%, ΕΤΑΑ: 10%, Λοιπά (ΥΕΘΑ, ΤΑΠΟΤΕ κ.λ.π.): 3%
Υ.Γ. Προ ΕΟΠΥΥ δεν είχα σύμβαση με ΟΑΕΕ ενώ εξέταζα ασθενείς του ΙΚΑ με το σύστημα των 80 θέσεων και είχα σύμβαση με ΕΤΑΑ και ΥΕΘΑ. Τώρα δεν είμαι στον ΕΟΠΥΥ, διατηρώ προς στιγμήν τη σύμβαση με ΕΤΑΑ και ΥΕΘΑ.
medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια να θέσω και ένα ερέθισμα για συζήτηση, παραθέτω κάποια στατιστικά που αφορούν την ποσοστιαία κίνηση στο ιατρείο μου κατά ταμείο.
Νοέμβριος 2011:
ΟΠΑΔ - 58%, ΙΚΑ - 22%, ΟΑΕΕ - <0.5%, ΟΓΑ: 6%, ΕΤΑΑ: 11%, Λοιπά (ΥΕΘΑ, ΤΑΠΟΤΕ κ.λ.π.): 3%
ΟΠΑΔ - 40%, ΙΚΑ - 35%, ΟΑΕΕ - 4%, ΟΓΑ: 8%, ΕΤΑΑ: 10%, Λοιπά (ΥΕΘΑ, ΤΑΠΟΤΕ κ.λ.π.): 3%
Υ.Γ. Προ ΕΟΠΥΥ δεν είχα σύμβαση με ΟΑΕΕ ενώ εξέταζα ασθενείς του ΙΚΑ με το σύστημα των 80 θέσεων και είχα σύμβαση με ΕΤΑΑ και ΥΕΘΑ. Τώρα δεν είμαι στον ΕΟΠΥΥ, διατηρώ προς στιγμήν τη σύμβαση με ΕΤΑΑ και ΥΕΘΑ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλημέρα Βασίλη. Ανασφάλιστοι σε τι ποσοστό; Και σε τι ποσοστό του ΙΚΑ(για Νοέμβριο εννοώ) μετά τους πρώτους 80;
Δε ρωτάω από περιέργεια, απλώς θέλω να συγκρίνω με δικά μου δεδομένα, μιας και όπως γνωρίζεις εγώ 6 χρόνια τώρα δουλεύω χωρίς ασφαλιστικά ταμεία και αναλύω τις στατιστικές όλων αυτών των ετών.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια να θέσω και ένα ερέθισμα για συζήτηση, παραθέτω κάποια στατιστικά που αφορούν την ποσοστιαία κίνηση στο ιατρείο μου κατά ταμείο.
Νοέμβριος 2011:
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλημέρα Βασίλη. Ανασφάλιστοι σε τι ποσοστό; Και σε τι ποσοστό του ΙΚΑ(για Νοέμβριο εννοώ) μετά τους πρώτους 80;
Δε ρωτάω από περιέργεια, απλώς θέλω να συγκρίνω με δικά μου δεδομένα, μιας και όπως γνωρίζεις εγώ 6 χρόνια τώρα δουλεύω χωρίς ασφαλιστικά ταμεία και αναλύω τις στατιστικές όλων αυτών των ετών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Kαλημέρα. Επειδή ξέρεις πολύ καλύτερα τι σημαίνει στατιστική, σου παραθέτω τα στοιχεία:
ΙΚΑ μετά τους πρώτους 80: 40% επί του συνόλου των ασφαλισμένων του ΙΚΑ.
Ανασφάλιστοι δυστυχώς σε ποσοστό <0,5% και στους δυο μήνες. Είναι χαρακτηριστικό της αξιοπρέπειας των ανθρώπων αυτών στην πλειονότητά τους ότι όταν είπα σε κάποιους "ελάτε αν δεν μπορείτε να πάτε κάπου αλλού, θα σας χρεώσω μόνον όταν και εφόσον βρείτε δουλειά", δίστασαν.
medicus:
Νοέμβριος 2011:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Kαλημέρα. Επειδή ξέρεις πολύ καλύτερα τι σημαίνει στατιστική, σου παραθέτω τα στοιχεία:
ΙΚΑ μετά τους πρώτους 80: 40% επί του συνόλου των ασφαλισμένων του ΙΚΑ.
Ανασφάλιστοι δυστυχώς σε ποσοστό <0,5% και στους δυο μήνες. Είναι χαρακτηριστικό της αξιοπρέπειας των ανθρώπων αυτών στην πλειονότητά τους ότι όταν είπα σε κάποιους "ελάτε αν δεν μπορείτε να πάτε κάπου αλλού, θα σας χρεώσω μόνον όταν και εφόσον βρείτε δουλειά", δίστασαν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Μία διευκρίνηση όμως. Το γεγονός ότι ασχολούμαι και μου αρέσει η στατιστική δε συνεπάγεται ότι την κατέχω καλύτερα, και μάλιστα "πολύ", από τον οποιοδήποτε εδώ μέσα. Είμαι απλά ένας "παθιασμένος" ερασιτέχνης.
bpikou:
Παραθέτω κάποια σημεία από το "Μνημόνιο 2", σχετικά με τον τομέα της Υγείας (σελ. 6-7), όπως αυτό παρουσιάζεται στο in.gr:
Υποχρεωτική αναγραφή δραστικής ουσίας, ένταξη όλων των δημόσιων ασφαλιστικών φορέων στον ΕΟΠΥΥ και υπογραφή νέων-πιο συμφέρουσων- συμβάσεων με τους ιατρούς.
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση