Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (193/493) > >>

bpikou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Μεταξύ άλλων ρόλο θα παίξει η ανεργία, η μη διατήρηση ιδιωτικού ιατρείου, ο
 Επίσης ο σχεδιασμός προβλέπει να λάβουν ρόλο σχεδόν οικογενειακού γιατρού ώστε να υπάρχει και το θέμα της πρόληψης.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν σχολιάζω τα άνω... ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ (το ιατρείο) και θα γίνω σχεδον οικογενειακός ιατρός (έχω και οικογένεια - δεν μετράει???)
Α, ναι, στη Λάρισα είναι τυχεροί οι κατασκευαστές σφραγίδων--> Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Καλές δουλέιές στους σχεδόν ιατρούς :laugh:

--- Τέλος παράθεσης ---
Να ρωτήσω κάτι; Την ενημέρωση αυτή, σχετικά με τις νέες σφραγίδες ΕΟΠΥΥ, την είχε επίσημα και κανείς άλλος συνάδελφος;

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
ναι.μου εστειλε ο οαεε την παρασκευη το σχετικο εγγραφο

Δ. Κουναλάκης:
Άρχισαν τα όργανα.....

Συσταση επιτροπής για τον έλεγχο των συστημάτων παρακολούθησης της συνταγογραφίας

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
κοιταξα τις συνταγες μου για φεβρουαριο και ειναι πανω απο 350!και εχω αλλα 35τουλαχιστον ραντεβου !!!!!!!με βλεπω στις εφημεριδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς???????????????? ??? ::) ;D ???

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυσταση επιτροπής για τον έλεγχο των συστημάτων παρακολούθησης της συνταγογραφίας

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση