Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (199/493) > >>

Harper:
Οκ..εχεις απόλυτο δικιο...ξεφυγαμε από το κυριο θεμα.Εσβησα τα δικα μου 2 ποσταρισματα.

bpikou:
Ενδιαφέρουσα εγκύκλιος για την διενέργεια προληπτικών εξετάσεων σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Σύμφωνα με αυτή και τον Ενιαίο Κανονισμό του ΕΟΠΥΥ, μπορούν να γίνουν διάφορες προληπτικές εξετάσεις (για κακοήθειες, προγεννητικός έλεγχος) με μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου είτε πραγματοποιηθούν σε δημόσιο φορέα είτε όχι.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμε μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου είτε πραγματοποιηθούν σε δημόσιο φορέα είτε όχι.

--- Τέλος παράθεσης ---

To φέσι επεκτείνεται και στα ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια;

Πετράκης Νϊκος:
Με αυτό τι γίνεται? Μου είπανε από τα φαρμακεία ότι δέχονται κανονικά συνταγές. Δεν έχουν κάποια ενημέρωση για την σφραγίδα του ΕΟΠΥΥ.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δηλαδή όποιον είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και δεν έχει σφραγίδα ότι είναι θα έχει κυρώσεις? Ενώ ένας εκτός είναι "στα @@ μας". Δηλαδή πάνε καλά εκεί πέρα???

Και μια και λέγαμε για εξετάσεις πρίν! Κοιτάξτε και αυτό!!!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ποιος μου λέει ότι αν εγώ δώσω εξετάσεις σε εναν ότι θα γυρίσει σε μένα για να του γράψω και το τι έκανε χειρόγραφα αλλά και τα αποτελεσματα των εξετάσεων στο βιβλιάριό του. Δεν έχουμε χρόνο να κατουρήσουμε και θέλουνε τα αποτελέσματα των εξετάσεων να τα γράφουμε και χειρόγραφα. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
εγω γραφω τον κωδικο του παραπ.στο στελεχος και μονο τα παθολ.αποτελεσματα(κανονικα η αναγραφη γινεται απο τους μικροβιολογους αλλα κανεις σχεδον δεν το κανει).επισης στο στελεχος γραφω και την αγωγη διοτι μου εχει συμβει μεσω εοπυυ με ασθενεις που δεν γνωριζω να ερχονται για να γραψουν φαρμακα που εχουν γραψει προ 1 εβδομαδας(κλοπιδογρελη κλπ)για να υπαρχει ενας ελεγχος.επισης σε αυτους που δεν γνωριζω ελεγχω παντα το ιστορικο φαρμακων προτου συνταγογραφησω για τον ιδιο λογο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση