Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
5 Ιουνίου 2024, 10:04:34

Αποστολέας Θέμα: Νέοι τρόποι διαμαρτυρίας στη Μνημονιακή μας κοινωνία  (Αναγνώστηκε 56797 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

15 Αυγούστου 2011, 23:26:03
Απάντηση #90
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα.

Σύμφωνα με αναγνώστη, ο οποίος επικοινώνησε με τη zougla.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Πλακιωτάκη. Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.

Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: "Άντε βρε κ...... που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!". Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.

Φοβούμενοι γενίκευση του επεισοδίου, οι κκ. Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.

Το γλέντι συνεχίστηκε, από εκεί και πέρα, κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαψεύδει τη χειροδικία ο Καρχιμάκης

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, επιβεβαιώνει μεν το επεισόδιο, αλλά διαψεύδει  ότι ο άνδρας χειροδίκησε σε βάρος του.

Όπως είπε στο Cretalive, "το επεισόδιο προκάλεσαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ".

Σύμφωνα με το Cretalive, από το περιβάλλον του Μ. Καρχιμάκη, η επίσκεψή του έτυχε εγκάρδιας υποδοχής τουλάχιστον από την πλειοψηφία των θαμώνων.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους, ωστόσο σε ένα από τα τραπέζια - όπου επίσης τον χαιρέτησαν ένθερμα - κάθονταν δύο άτομα, που φέρονται να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών κινήθηκε, μεν, απειλητικά εναντίον του Μ. Καρχιμάκη αλλά και εναντίον του γιου του, οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν, δε, και τον απομόνωσαν, βάζοντας τέλος στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, πρόκειται για γνωστό γυναικολόγο που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Σητείας.

15 Αυγούστου 2011, 23:31:15
Απάντηση #91
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Κι αλλος πολιτικός στη λίστα

Δύσκολες μέρες, πραγματικά, για πολιτικούς. Οι περισσότεροι πλέον αποφεύγουν συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της επίθεσης από τον αγανακτισμένο κόσμο.

Ο βουλευτής Iωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Πάντουλας, κόντρα σ' αυτό το κλίμα πραγματοποίησε μία δημόσια εμφάνιση στο χωριό Γρανιτσοπούλα. Ωστόσο δεν πέρασε αλώβητος απ' αυτήν, αφού ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος εκεί τον αποδοκίμασε έντονα, ενώ μάλιστα ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ευτυχώς, πάντως με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο αποφεύχθηκε και μετά την αποχώρηση του κ. Πάντουλα τα πνεύματα ηρέμησαν οριστικά.

Πηγή: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


16 Αυγούστου 2011, 00:10:16
Απάντηση #92
Αποσυνδεδεμένος

eliastheod


"ανταπόκριση του Παπαδιαμάντη από τη Σκιάθο"
στο "Ποντίκι"
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

    Παρακολουθούσα χτες την ανταπόκριση της κρατικής τηλεόρασης από τη Σκιάθο, έβλεπα τον πρωθυπουργό να προσκυνά την εικόνα της "Μεγαλόχαρης" και αμέσως μετά να μας ανακοινώνει ότι, οι κόποι μας πιάνουν τόπο και δεν θα αργήσει να έρθει η ανάπτυξη και οι καλύτερες μέρες.
    Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, τις ίδιες εκόνες και τα ίδια λόγια ακούω από τους πολιτικού μας, οι φιγούρες τους αλλάζουν.
    Αυτό που αναρωτιώμουν, βλέποντας δίπλα μου τα παιδιά μου είναι
άραγε μετά από 40-50 χρόνια τα ίδια και απαράλλαχτα θα βλέπουν και θα ακούν από τον τότε πρωθυπουργό τους και με την ίδια σειρά;
το κερί που ανάβει, το προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη, και η δήλωση για τις καλύτερες μέρες που σίγουρα θα έρθουν;....

16 Αυγούστου 2011, 15:06:22
Απάντηση #93
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία



Ο υπουργός προπηλακίστηκε και αποδοκιμάστηκε χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου πραγματοποιήθηκε η έκτη μεταμόσχευση οργάνων και στη συνέχεια μετέβη στην Κυλλήνη για ολιγοήμερες διακοπές.

Είχε προηγηθεί, την Τρίτη 8 Αυγούστου, φραστικό επεισόδιο μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και της Δημάρχου Εορδαίας, Παρασκευής Βρυζίδου, σε συνάντηση με θέμα σχετικά με το μέλλον του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαιδας.

24 Αυγούστου 2011, 11:37:58
Απάντηση #94
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Για τη “ΔΕΘ των παπουτσιών και των χαρατσιών” γράφαμε πέρυσι , καθώς και τη νουβέλα «Prada prada  εδώ είναι Ελλάντα»  σκιαγραφώντας την περυσινή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η φετινή όμως αναμένεται με σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα χαράτσια πλέον  είναι αδιευκρίνιστου μήκους, ενώ ο Καίσαρας Παπανδρέου θα εκφωνήσει ένα λόγο τριών λέξεων: Veni, vidi, vici, θα πει με υψωμένη τη γροθιά και το πλήθος θα παραληρεί.

Διότι στην 23ημηνη παρουσία του στο Μαξίμου νίκησε το πελατειακό κράτος, την κρατικίστικη νοοτροπία, τις κακές μας  έξεις και τον κακό καιρό ανοιχτά της Ύδρας. Κατέκτησε επάξια μία θέση ανάμεσα στους παγκόσμιους στοχαστές, έσπασε το ρεκόρ του Φιλέα Φογκ, κάνοντας το γύρο του κόσμου σε 80 ώρες, φέρνοντας λεφτά με ουρά στη χώρα: Δάνεια, ιστορικές συμφωνίες, σωτηρία και κόντρα διάσωση, έβγαλε τη χώρα από την καταιγίδα και την οδηγεί με ασφάλεια σε πρωτόγνωρους  δρόμους ύφεσης, ανεργίας και μιζέριας.

(συνεχίζεται)
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Αυγούστου 2011, 11:40:00 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

29 Αυγούστου 2011, 22:09:52
Απάντηση #95
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δύο νεαροί συνελήφθησαν επί τω έργω, χθες το βράδυ, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, από αστυνομικούς της ομάδας "Ζ"Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, κολλούσαν αφίσες με προσβλητικό περιεχόμενο σε βάρος του πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου.


Σήμερα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πρόκειται για στελέχη του περιοδικού "Άρδην" και της εφημερίδας "Ρήξη", σύμφωνα με την εφημερίδα "Αγγελιοφορος". Σε ανακοίνωσή τους τα έντυπα αναφέρουν:

"Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας «Καταζητείται», με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Οι συλλήψεις, ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Είναι το έσχατο μέσο μιας κυβέρνησης που όχι μόνον έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση".


30 Αυγούστου 2011, 01:24:20
Απάντηση #96
Αποσυνδεδεμένος

alfie


« Τελευταία τροποποίηση: 30 Αυγούστου 2011, 01:28:48 από alfie »

2 Σεπτεμβρίου 2011, 22:25:18
Απάντηση #97
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο δικηγορικό σύλλογο της Πάτρας κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, όταν μερίδα δικηγόρων επιτέθηκε φραστικά εναντίον του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή, την ώρα που ο υφυπουργός ανέβηκε στο βήμα. Ακολούθησε καυγάς μεταξύ των δικηγόρων και τελικά οι ταραξίες απομακρύνθηκαν και η ομιλία του συνεχίστηκε κανονικά.

Το θέμα που αποτελεί κόκκινο πανί για  τους δικηγόρους είναι η απελευθέρωση του επαγγέλματος ενώ από τα βασικά θέματα συζήτησης στην ολομέλεια θα είναι η διαφήμιση του δικηγόρου.

« Τελευταία τροποποίηση: 2 Σεπτεμβρίου 2011, 22:27:47 από alfie »

2 Σεπτεμβρίου 2011, 22:35:56
Απάντηση #98
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Φραστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας δέχθηκε ο Πάγκαλος

Φραστική επίθεση από δύο νεαρούς δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που έβγαινε από το πολιτικό του γραφείο στην οδό Πειραιώς 16 -18. Ένας από τους δύο εμπλεκόμενους στο συμβάν μετέφερε μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 26 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι διέρχονταν από το σημείο με μοτοσικλέτα, έβρισαν τον κ. Πάγκαλο, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του.

Αμέσως η συνοδεία του κ. Πάγκαλου επενέβη και προστάτεψε τον κ. Πάγκαλο, ενημερώνοντας κατόπιν την Άμεση Δράση. Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο νεαρούς. Σε σακίδιο που μετέφεραν βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

9 Σεπτεμβρίου 2011, 13:15:35
Απάντηση #99
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από μερίδα συνδικαλιστών της ΔΕΗ έγινε ο Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ.Παπακωνσταντίνου κατά την άφιξή του στο κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
 

10 Σεπτεμβρίου 2011, 09:39:24
Απάντηση #100
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Aποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από εργαζομένους έγινε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά την άφιξή του στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου θα συναντούσε τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη.
 

Ο κ. Παπανδρέου συνοδεία αστυνομικής δύναμης βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε σε μια πλαϊνή σκάλα για να μπει στο κτίριο. Την ώρα που οι συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμαζαν έντονα, εκείνος τούς χαμογέλασε και αρκέστηκε στο να τους χαιρετήσει.
 
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενόψει της ΔΕΘ πραγματοποιούνται το απόγευμα της Παρασκευής και θα κορυφωθούν το απόγευμα του Σαββάτου.
 

10 Σεπτεμβρίου 2011, 23:32:35
Απάντηση #101
Αποσυνδεδεμένος

eliastheod


με εντυπωσίασε η είδηση από το zougla. gr και τη μεταφέρω:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Εκνευρισμένος και στεναχωρημένος δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογράμμισε πως όλα αυτά τα φαινόμενα κάνουν κακό στην ίδια την εικόνα της πόλης και δήλωσε πως θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα, το οποίο θα καταδικάζει όσα έγιναν, ζητώντας να μην επαναληφθεί μία τέτοια κατάσταση.


να μην επαναληφθεί τι;
η ΔΕΘ, η ομιλία του πρωθυπουργού, οι συγκεντρώσεις, τα χημικά της αστυνομίας, το μνημόνιο, οι κουστουμαρισμένοι στο Βελλίδειο, τα συνθήματα και τα πανό στους δρόμους;
τα πάντα όλα...

10 Σεπτεμβρίου 2011, 23:57:45
Απάντηση #102
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
να μην επαναληφθεί τι;
η ΔΕΘ, η ομιλία του πρωθυπουργού, οι συγκεντρώσεις, τα χημικά της αστυνομίας, το μνημόνιο, οι κουστουμαρισμένοι στο Βελλίδειο, τα συνθήματα και τα πανό στους δρόμους;
τα πάντα όλα...

Θα μας τρελάνουν..

12 Σεπτεμβρίου 2011, 17:02:04
Απάντηση #103
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Το βράδυ της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ, η Πέμυ Ζούνη εθεάθη να τρώει σε ταβέρνα της συμπρωτεύουσας από ομάδα πολιτών, η οποία της έβγαλε την έξοδο.. ξινή.

Σε μια βραδιά που η ατμόσφαιρα μύριζε... μπαρούτι, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε να βγει με την παρέα της για φαγητό. Άλλωστε, η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τους μεζέδες και τα ταβερνεία της.

Όταν εντοπίστηκε από ομάδα πολιτών που της τα "έψαλλε" για την άθλια κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα (βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος γαρ) και της ζήτησε να παραιτηθεί, η κυρία Ζούνη απόρησε "Εγώ φταίω;", ανάβοντας ακόμα περισσότερο τα αίματα.

Οι εκνευρισμένοι πολίτες που δεν έφυγαν δευτερόλεπτο πάνω από το τραπέζι της, την ανάγκασαν να εγκαταλείψει την ταβέρνα άρον-άρον μαζί με την παρέα της.

13 Σεπτεμβρίου 2011, 18:23:58
Απάντηση #104
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Γιατρός πυρπόλησε αυτοκίνητο δημάρχου στην Κρήτη

13-09-2011 - 16:29:47

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου Ιεράπετρας στην Κρήτη πυρπόλησε ένας 54χρονος γιατρός, διαμαρτυρόμενος με αυτό τον τρόπο για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Ο «αγανακτισμένος» 54χρονος, σήμερα τα ξημερώματα, περιέλουσε το όχημα με εύφλεκτο υγρό και κατόπιν του έβαλε φωτιά.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε άμεσα στο σημείο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο και έσβησε την φωτιά που προκάλεσε υλικές ζημιές.

Πηγή: alfavita.gr (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

Λέξεις κλειδιά: κούτβης 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
31837 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 20 Φεβρουαρίου 2009, 00:26:39
από Argirios Argiriou
6 Απαντήσεις
28900 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 26 Φεβρουαρίου 2010, 15:58:26
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
4710 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Ιανουαρίου 2010, 18:26:59
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
27453 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Απριλίου 2011, 12:14:24
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
34207 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 15 Ιανουαρίου 2017, 13:28:47
από Αρχίατρος