Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 23:58:56

Αποστολέας Θέμα: Χωρίς ασθενοφόρα οι αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ  (Αναγνώστηκε 2726 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

17 Μαρτίου 2011, 23:55:06
Αναγνώστηκε 2726 φορές
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Ας πούμε και κάτι καλό για τον φανταστικό ΛΟΒ...

Χωρίς ασθενοφόρα θα διεξάγονται από εδώ και στο εξής οι αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας. Μάλιστα ο Ανδρέας Λοβέρδος, κάλεσε τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, να αναλάβουν οι ίδιες την παροχή υγειονομικών υπηρεσιών.

Ο υπουργός τόνισε ότι για κάθε ασθενοφόρο, το οποίο βρίσκεται σε αγωνιστικό χώρο για το ποδόσφαιρο, για το μπάσκετ, για οποιοδήποτε άθλημα, στερούνται τη συγκεκριμένη υπηρεσία 70 χιλιάδες άνθρωποι. «Για κάθε έναν που είναι σε ένα γήπεδο την Κυριακή, 70 χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν προστασία και καλούμε με έναν τρόπο ευθύ αλλά έντονο όλους όσοι είναι αρμόδιοι για τις ΠΑΕ, τις ΚΑΕ και τα λοιπά, να αναλάβουν οι ίδιοι αυτή την υπηρεσία», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι δυνατόν για ολόκληρες ώρες οι συμπολίτες μας να στερούνται τα μέσα του ΕΚΑΒ, που δεν είναι και απεριόριστα, είναι περιορισμένα, για να καλύψουμε τις ανάγκες αθλητικών διοργανώσεων, ενώ με ευθύνη του Διοικητή του ΕΚΑΒ και των Αντιπροέδρων δεν καλύπτονται ορισμένες αθλητικές διοργανώσεις, που αν συμβεί κάτι εκεί, την ευθύνη θα έχουμε εμείς. Αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε κανένα αυτοκίνητο, επειδή διεξάγονται αγώνες, για τα υπόλοιπα εκατομμύρια των Ελλήνων και των Ελληνίδων», τόνισε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Ας αναλάβουν τουλάχιστον αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα ασθενοφόρο για να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Δεν μπορούμε άλλο εμείς και απορώ πως τόσο καιρό αυτό το θέμα δεν είχε αναδειχθεί και θα επιμείνουμε πολύ έντονα σε αυτό. Δεν μπορούμε να τα αποσύρουμε αυτόματα, γιατί θα στερήσουμε από κάποιους ανθρώπους μια περίθαλψη που ίσως χρειαστεί και έχουν ανάγκη».

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

17 Μαρτίου 2011, 23:56:40
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Πανούτσος speaking στη σημερινή Sportday:

..........Η πρώτη σημαντική κυβερνητική απόφαση ήταν του Υπουργείου Υγείας και του Ανδρέα Λοβέρδου, σύμφωνα με την οποία στα ματς του ποδοσφαίρου θα σταματήσουν να υπάρχουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. «Θα είμαστε εκεί όπως είμαστε για όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες. Αν χρειαστεί και αν μας καλέσουν», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Από την εποχή που ο Τύπος χτυπιόταν όταν υπήρχε τραυματισμός σε γήπεδο και δεν βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφέρει τον τραυματία, ο Γιώργος Λιάνης ανακοίνωνε περήφανα ότι σε κάθε γήπεδο θα υπήρχε και ένας απινιδωτής. Και τι θα γίνεται αν οι ομάδες πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει ένα ασθενοφόρο stand by; «Οπως τακτοποιούν οι επαγγελματικές ομάδες τα θέματά τους με τον τρόπο που όλοι ξέρετε, ας τακτοποιήσουν και το θέμα αυτό. Ας είμαστε εμείς απ' έξω», τελείωσε το θέμα ο υπουργός, στέλνοντας το μήνυμα ότι για τους ποδοσφαιριστές και τους θεατές η σωματική ακεραιότητα και υγεία θα εξαρτάται από την καλή θέληση και γενναιοδωρία των προέδρων των ομάδων τους, που για τους περισσότερους νομίζω ότι αν πάθεις καρδιά και χρειαστείς νερό, θα σε χρεώσουν το μπουκάλι..........


Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
4 Απαντήσεις
5417 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Ιουνίου 2010, 17:08:40
από Αγωνιστική Παρέμβαση
1 Απαντήσεις
4587 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2012, 23:54:29
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
30 Απαντήσεις
19440 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Μαρτίου 2015, 18:06:24
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
2 Απαντήσεις
9909 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Σεπτεμβρίου 2023, 14:51:37
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
2192 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Αυγούστου 2023, 09:11:46
από Argirios Argiriou