Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
29 Μαρτίου 2024, 11:32:37

Αποστολέας Θέμα: Ιατρός του δημοσίου συνελήφθη για... φακελάκι!  (Αναγνώστηκε 13759 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

28 Μαρτίου 2011, 21:07:24
Αναγνώστηκε 13759 φορές
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Για παθητική δωροδοκία συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, ιατρός- χειρούργος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την καταγγελία συζύγου ασθενούς, ο ιατρός – χειρούργος, ο οποίος είναι Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, είχε ζητήσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ από την ίδια, προκειμένου να χειρουργήσει το σύζυγό της. Σήμερα, ημέρα εξόδου από το νοσοκομείο του ασθενούς, λίγες ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση, παρέδωσε η καταγγέλλουσα στο γιατρό – χειρούργο, σε προκαθορισμένο ραντεβού, τα χρήματα που της είχε ζητήσει.

Αστυνομικοί, που είχαν προσημειώσει τα χρήματα ύστερα από την καταγγελία της συζύγου του ασθενούς, συνέλαβαν τον γιατρό – χειρούργο στο γραφείο του.

Ο συλληφθείς ιατρός θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

2 Απριλίου 2011, 01:36:28
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Καρδιολογικά προβλήματα επικαλέστηκε ο γιατρός που συνελήφθη επ' αυτοφώρω να χρηματίζεται για μια εγχείρηση χολής. Για τις 11 Απριλίου ορίστηκε η δικάσιμος

Υψηλή πίεση, ισχαιμικό επεισόδιο και καρδιολογικά προβλήματα επικαλέστηκε -προσκομίζοντας μάλιστα γνωμάτευση από ιδιωτική κλινική- ο διευθυντής της Α΄ Χειρουργικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να παίρνει «φακελάκι» από τη σύζυγο ασθενούς που χειρούργησε στη χολή.

Η σύζυγος του γιατρού, προσήλθε αντ΄αυτού στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, παρουσία και γνωστού δικηγόρου της Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την υπόθεση του άντρα της, και υποστήριξε ότι από προχθές το πρωί ο Μ.Φ. νοσηλεύεται σε κλινική, όπου μεταφέρθηκε με υπέρταση και ισχαιμικό επεισόδιο. Στη γνωμάτευση που προσκόμισε στο δικαστήριο, οι θεράποντες γιατροί ανέφεραν ότι ο γιατρός αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα που χρήζουν περαιτέρω παραμονής του στην κλινική.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό τελικά το αίτημα του κατηγορούμενου για αναβολή, αν και προηγουμένως η ίδια πρόεδρος ζήτησε να μάθει από πού είναι η γνωμάτευση. Ο συνήγορος υποστήριξε ότι η κλινική είναι νοσηλευτικό ίδρυμα, για να ακολουθήσει συγκατάβαση και από κάποια άλλα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου, χωρίς να διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για δημόσιο ίδρυμα αλλά για ιδιωτική κλινική. Η πρόεδρος όρισε αρχικά ως νέα δικάσιμο την 7η Απριλίου, αλλά ο συνήγορος δήλωσε κώλυμα, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο, στις 11 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι.

Παρούσα στο δικαστήριο ήταν η γυναίκα που έκανε την καταγγελία στην αστυνομία και οδήγησε στη σύλληψη του γιατρού την περασμένη Δευτέρα. Η Χ.Β. κατήγγειλε ότι ο γιατρός ζήτησε «φακελάκι» 500 ευρώ, προκειμένου να επισπεύσει την επέμβαση στον σύζυγό της. Η γυναίκα συμφώνησε, του είπε όμως πως θα του δώσει τα χρήματα μόλις πάρουν εξιτήριο, όπως και έγινε.

Η σύλληψη
Εν τω μεταξύ, προσήλθε η ίδια στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. και έκανε καταγγελία. Τα χρήματα προσημειώθηκαν και την περασμένη Δευτέρα την ώρα που παρέδιδε τον φάκελο με τα 500 ευρώ, επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον γιατρό.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διερευνά ήδη και νέες καταγγελίες, καθώς διατάχθηκε έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο συγκεκριμένος γιατρός είχε πάρει χρήματα από ασθενείς του και στο παρελθόν.

Αφορμή για την προκαταρκτική εξέταση στάθηκε και μια επιστολή που έφτασε πριν από περίπου έναν μήνα στη διοίκηση του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, με αποστολέα ιερομόναχο από το Αγιον Ορος ο οποίος ανέφερε πως ο γιατρός τού ζήτησε 3.500 για να τον χειρουργήσει.

Ηδη αναφορικά με τον επίορκο γιατρό το ΔΣ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κίνησε τη διαδικασία απόλυσής του. Το ίδιο το νοσοκομείο βρίσκει σε μια δίνη από τις αποκαλύψεις για σκάνδαλα που έχουν να κάνουν με γιατρούς. Μόλις την περασμένη εβδομάδα το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ αποφάσισε να θέσει σε αργία ενός χρόνου πέντε ορθοπεδικούς και έναν νευροχειρουργό με το σκεπτικό της βλάβης έναντι του δημοσίου συμφέροντος.

Η απόφαση πάρθηκε με βάση το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, το οποίο αποκάλυψε ότι οι εξωσυμβατικές προμήθειες των ορθοπεδικών υλικών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο προκάλεσαν ζημιά στο δημόσιο ύψους 2.932.031 ευρώ για τη διετία 2008-2009.

Το πόρισμα «έδειχνε» ως ενόχους 14 γιατρούς, της νευροχειρουργικής και της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου, από τους οποίους οι δέκα παραπέμφθηκαν στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ, ενώ άλλοι τέσσερις είναι πανεπιστημιακοί και το θέμα τους έχει παραπεμφθεί στην πρυτανεία του ΑΠΘ.

Από τους δέκα γιατρούς τέθηκαν σε αργία οι έξι, ενώ οι άλλοι τέσσερις, που όταν είχαν παραπεμφθεί στο συμβούλιο κατείχαν βαθμούς επιμελητή Α' ή Β' και αναπληρωτή, θα συνεχίσουν να εργάζονται στο νοσοκομείο.



4 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΑΡAΔEΧΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ
Πάνω από 2 δισ. ευρώ η παραοικονομία στην υγεία


Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η παραοικονομία στον χώρο της υγείας κυμαίνεται από 12% έως 13,5% της συνολικής δαπάνης. Με δεδομένο ότι στη χώρα μας ξοδεύονται περίπου 23 δισ. ετησίως για την περίθαλψη, το ποσό μπορεί να αγγίζει και τα 3 δισ. ευρώ.

Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το 36% των νοσηλευθέντων σε δημόσια νοσοκομεία δήλωσαν τουλάχιστον μία άτυπη πληρωμή προς γιατρούς, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις χαρακτηρίστηκε ως «φακελάκι» και σε άλλες ως φιλοδώρημα.

Μελέτη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει δείξει ότι το 26% των πολιτών, που είχαν ανάγκη τις υπηρεσίες δημόσιου νοσοκομείου, χρειάστηκε να πληρώσουν από την τσέπη τους κάποιο ποσό. Το ποσοστό αυτό βρέθηκε να είναι 12% στα Κέντρα και 10,6% στα πολυϊατρεία των Ταμείων.

Στην ερώτηση αν έλαβαν απόδειξη για τα χρήματα που κατέβαλαν, μόλις το 67% απάντησε θετικά. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το 24,3% συν 8,1% είτε έλαβαν απόδειξη για μικρότερο ποσό, είτε δεν έλαβαν καθόλου απόδειξη. Οι Ελληνες έχουμε ως λαός απόλυτη εξοικείωση με τις πληρωμές για περίθαλψη, καθώς η χώρα μας εμφανίζει τις υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Παρόλο που στη χώρα μας λειτουργεί εθνικό σύστημα υγείας, το ύψος της ιδιωτικής δαπάνης προσιδιάζει περισσότερο σε ιδιωτικά συστήματα.

Το 2007, η ιδιωτική δαπάνη υγείας ήταν 37,1% της συνολικής (8,5 δισ. ευρώ). Το ποσό αυτό δεν αφορά μόνον «φακελάκι», αλλά και ιδιωτικές πληρωμές σε ασφαλιστικές εταιρείες για παροχή υπηρεσιών υγείας ή πληρωμές σε ιδιωτικά νοσοκομεία και ιδιώτες γιατρούς.




ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η «ΧΡΕΩΣΗ»
Πρωταθλητές στη λίστα της διαφθοράς τα νοσοκομεία


Τα πρωτεία περιστατικών διαφθοράς στον δημόσιο τομέα και για το 2010 κατέχουν τα νοσοκομεία με 35,4%, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε για λογαριασμό της οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια - Ελλάς» η εταιρεία Public Issue. Στην κατάταξη των πιο διεφθαρμένων δημοσίων υπηρεσιών, τα νοσοκομεία εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για μία ακόμα χρονιά, καθώς από το 2007 τα ποσοστά διαφθοράς τα οποία συγκεντρώνουν ακολουθούν αυξητική πορεία, εκτός από το 2009. Πιο συγκεκριμένα, η διαφθορά στα νοσοκομεία το 2007 ήταν 34,2%, το 2008 34,5%, το 2009 33,5% και το 2010 στο 35,4%. Σύμφωνα με τον φετινό τιμοκατάλογο της διαφθοράς, στον δημόσιο τομέα ξοδεύονται από 150 έως 7.500 ευρώ για μία επέμβαση ή εγχείρηση, ενώ το «φακελάκι» μπορεί να... περιέχει από 50 μέχρι και 1.500 ευρώ.

Πιο πολλά τα περιστατικα διαφθοράς στη Μακεδονία
Δεκάδες κρούσματα, ποινές - χάδια


Μπορεί να μειώθηκαν σε ποσά τα «φακελάκια» που λαμβάνουν γιατροί από πολίτες κυρίως για να πραγματοποιήσουν χειρουργικές επεμβάσεις, όμως η «δοσοληψία» μεταξύ ασθενούς και ιατρικού προσωπικού ζει και βασιλεύει.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι υπηρεσίες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λ. Ρακιντζή, τα περισσότερα φακελάκια έχουν καταγραφεί κυρίως σε νοσοκομεία της Μακεδονίας και κυμαίνονται από 50-1.000 ευρώ.

Το «γρηγορόσημο», σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, έχει «χτυπηθεί» από την οικονομική κρίση και έχει μειωθεί αισθητά σε σχέση με το παρελθόν. Συνεχίζεται όμως ακόμα να «καταβάλλεται» από ασθενείς που προσπαθούν να εξασφαλίζουν άμεσα «κρεβάτι» προκειμένου να χειρουργηθούν. Πρώτα στη λίστα με τα φακελάκια είναι τα μαιευτήρια, ενώ καταγράφονται ποινές «χάδια» σε μερικές περιπτώσεις γιατρών που έχουν συλληφθεί να χρηματίζονται.

- Αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» συνελήφθη να παίρνει χρήματα από ασθενή για επέμβαση στην οποία συμμετείχε. Της επιβλήθηκε ποινή απομάκρυνσης από το νοσοκομείο με ταυτόχρονη αφαίρεση της ιατρικής της άδειας. Μετά την έκτιση της ποινής, επέστρεψε στα καθήκοντά της. Δεν πέρασαν κάποιοι μήνες και την έπιασαν στα πράσα να ξαναπαίρνει «φακελάκι» από ασθενή.

- Για «φακελάκι» 600 ευρώ κατηγορούνται ένας μαιευτήρας στη Θεσσαλονίκη και ένας γυναικολόγος στις Σέρρες, από τους συζύγους των ασθενών τους που εξωθήθηκαν σε χρηματισμό για την εξασφάλιση ενός καλού κρεβατιού ή για να τύχουν μεγαλύτερης προσοχής του γιατρού οι σύζυγοί τους.

- Χειρουργός - οφθαλμίατρος σε νοσοκομείο της Β. Ελλάδας πήρε «φακελάκι» για να εξασφαλίσει δωμάτιο στον ασθενή του που θα χειρουργούσε. Ο ασθενής έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο και, παρόλο που είχε δώσει τα χρήματα, ανακάλυψε ότι δεν υπήρχε δωμάτιο στο όνομά του με αποτέλεσμα να καταγγείλει τον γιατρό.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

2 Απριλίου 2011, 11:16:46
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
.........
 ...ανακάλυψε ότι δεν υπήρχε δωμάτιο στο όνομά του με αποτέλεσμα να καταγγείλει τον γιατρό...

Ενώ, αν υπήρχε κρεβάτι στο όνομά του, όλα θα ήταν μέλι -γάλα !!!

Κατά τα άλλα, μόνο κάποιοι γιατροί είναι ένοχοι. Ενώ ο πολίτης που λαδώνοντας προσπαθεί, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του συνανθρώπου του να τον προσπεράσει, να τον στείλει στο ράντζο και να κρατήσει αυτός το δωμάτιο, να, να, είναι αθώος !!!

Ο γιατρός είναι ένοχος γιατί λέει «η ζωή σου, ο πλουτισμός μου», αλλά ο πολίτης που λέει στον συμπολίτη του «ο θάνατός σου η ζωή μου» είναι κύριος !!!
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

9 Αυγούστου 2011, 16:07:22
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος 3/8/2011

Με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο χέρι έπιασαν οι αστυνομικοί το πρωί της Τετάρτης παιδίατρο του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 58χρονος παιδίατρος μέσα στο ΙΚΑ Τούμπας ζήτησε απο 37χρονο, πατέρα δυο παιδιών 40 ευρώ για να εμβολιάσει τα παιδιά, 3 ετών και 2 μηνών.

'Οπως καταγγέλθηκε, την Τρίτη, ο 37χρονος πατέρας προσπάθησε να κλείσει ραντεβού για να κάνει τα εμβόλια των παιδιών μέσω του αριθμού 184 του ΙΚΑ.
Ενημερώθηκε όμως, ότι το συντομότερο δυνατό ραντεβού ήταν στα τέλη Σεπτέμβρη 2011.

'Οταν απευθύνθηκε στον 58χρονο παιδίατρο, που διέθετε συμβεβλημένο ιδιωτικό ιατρείο με το Ι.Κ.Α., του ζητήθηκε το ποσό των 40 ευρώ για τον εμβολιασμό, είτε στο ιδιωτικό του ιατρείο, είτε, παρακάμπτοντας τη διαδικασία των ραντεβού, στο Ιατρείο του ΙΚΑ.

'Ετσι, ο 37χρονος πατέρας, χθες το απόγευμα, απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και κανονίστηκε ραντεβού για σήμερα το πρωί, στο ιατρείο του στο Ι.Κ.Α. Τούμπας.

Αφού έγινε ο εμβολιασμός των δύο παιδιών,ο πατέρας τους του έδωσε τα χρήματα. Οι αστυνομικοί βρίσκονταν απέξω και μόλις δόθηκε το σήμα μπήκαν στο ιατρείο του 58χρονου και βρήκαν επάνω του τα χρήματα.

Ο γιατρός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

9 Αυγούστου 2011, 16:08:46
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος 9/8/2011

Η γιατρός συνελήφθη την ώρα που έκρυβε τα "μαύρα" λεφτά που εισέπραξε παράνομα από γονείς για τον εμβολιασμό παιδιού!

Τα δύο στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του ΙΚΑ έπιασαν την παιδίατρο στα "πράσα", αμέσως μόλις οι γονείς της είχαν δώσει προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η παιδίατρος, που μετράει"35 χρόνια υπηρεσίας στο ΙΚΑ, σύμφωνα με το Cretalive, φέρεται να εκβίαζε τους γονείς, ζητώντας τους χρήματα προκειμένου να προχωρήσει στον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Εξοργισμένοι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία στην υπηρεσία του ΙΚΑ στην Αθήνα, κλιμάκιο από την οποία κατήλθε άμεσα στο Ηράκλειο και οργάνωσε την επιχείρηση. Η παιδίατρος θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τέλος, αναμένεται και η αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου καθώς δεν είναι το μόνο περιστατικό με γιατρό του ΙΚΑ που αποκαλύφθηκε ότι παίρνει φακελάκι. Πρόσφατα, συνελήφθη γιατρός του ΙΚΑ και στη Θεσσαλονίκη.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

9 Αυγούστου 2011, 19:54:11
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος 9/8/2011

Η γιατρός συνελήφθη την ώρα που έκρυβε τα "μαύρα" λεφτά που εισέπραξε παράνομα από γονείς για τον εμβολιασμό παιδιού!

Τα δύο στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του ΙΚΑ έπιασαν την παιδίατρο στα "πράσα", αμέσως μόλις οι γονείς της είχαν δώσει προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η παιδίατρος, που μετράει"35 χρόνια υπηρεσίας στο ΙΚΑ, σύμφωνα με το Cretalive, φέρεται να εκβίαζε τους γονείς, ζητώντας τους χρήματα προκειμένου να προχωρήσει στον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Εξοργισμένοι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία στην υπηρεσία του ΙΚΑ στην Αθήνα, κλιμάκιο από την οποία κατήλθε άμεσα στο Ηράκλειο και οργάνωσε την επιχείρηση. Η παιδίατρος θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τέλος, αναμένεται και η αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου καθώς δεν είναι το μόνο περιστατικό με γιατρό του ΙΚΑ που αποκαλύφθηκε ότι παίρνει φακελάκι. Πρόσφατα, συνελήφθη γιατρός του ΙΚΑ και στη Θεσσαλονίκη.

Τάσο σε πρόλαβα για 90 δευτερόλεπτα... ==========> Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

 ;) ;) ;)

9 Αυγούστου 2011, 23:03:54
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ο γιατρός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
... μετά μας φταίει η ατιμωρησία του Άκη κ.λπ
Κρίμα και για τους συναδέλφους του που τον καλύπτουν και του δίνουν χαρτιά ότι έχει πρόβλημα...

Και τρίτη αναβολή πήρε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 58χρονος γιατρός του ΙΚΑ Τούμπας, ο οποίος κατηγορείται ότι πήρε «φακελάκι» από 37χρονο πατέρα για να παρακάμψει τη διαδικασία των προγραμματισμένων ραντεβού και να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά του.


Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 19 Οκτωβρίου 2011, καθώς, σύμφωνα με πιστοποιητικό του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.

Ο παιδίατρος, που κατηγορείται για παθητική δωροδοκία, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

9 Αυγούστου 2011, 23:13:28
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ο γιατρός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
... μετά μας φταίει η ατιμωρησία του Άκη κ.λπ
Κρίμα και για τους συναδέλφους του που τον καλύπτουν και του δίνουν χαρτιά ότι έχει πρόβλημα...

Και τρίτη αναβολή πήρε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 58χρονος γιατρός του ΙΚΑ Τούμπας, ο οποίος κατηγορείται ότι πήρε «φακελάκι» από 37χρονο πατέρα για να παρακάμψει τη διαδικασία των προγραμματισμένων ραντεβού και να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά του.


Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 19 Οκτωβρίου 2011, καθώς, σύμφωνα με πιστοποιητικό του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.

Ο παιδίατρος, που κατηγορείται για παθητική δωροδοκία, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Και σένα σε πρόλαβα Διακοσμητή - με διαφορά 3 ωρών  :P :P :P
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 9 Αυγούστου 2011, 23:57:05 από alfie »

27 Μαρτίου 2012, 23:33:31
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Την οριστική παύση γιατρού του Ασκληπιείου Βούλας που είχε κατηγορηθεί για παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση, από τα καθήκοντά του, αποφάσισε ομόφωνα κατά τη συνεδρίασή του το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών του ΕΣΥ. Η συνεδρίαση του Συμβουλίου είχε ξεκινήσει την περασμένη Πέμπτη, κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί, καθώς έξι από τα μέλη του συμβουλίου είχαν ζητήσει επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση.

Ο χειρουργός του Ασκληπιείου Βούλας που πριν από δύο χρόνια είχε συλληφθεί να παίρνει φακελάκι από συγγενή ασθενούς, τον Μάρτιο του 2010 είχε τεθεί σε αργία με μείωση των αποδοχών του. Η υπόθεσή του, όμως, δεν είχε εξεταστεί από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς την πρώτη φορά είχε επικαλεστεί κώλυμα ο δικηγόρος του και τη δεύτερη είχε επικαλεστεί σοβαρό πρόβλημα υγείας ο ίδιος.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το υπηρεσιακό συμβούλιο των γιατρών του ΕΣΥ αποφάσισε την άρση της αργίας του γιατρού και την επιστροφή στα καθήκοντά του. Ο υπουργός Υγείας, ωστόσο, έδωσε εντολή να παραπεμφθεί και πάλι ο γιατρός στο κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης.


Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

27 Μαρτίου 2012, 23:59:16
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Την οριστική παύση

Τώρα μάλιστα: Του κάνανε τη μούρη κιμά.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

28 Μαρτίου 2012, 00:14:49
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος



Υποθέτω θα παραπέμπονταν πάλι και πάλι μέχρι να απολυθεί ε;
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου 2012, 00:21:11 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
2974 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Μαρτίου 2010, 01:31:54
από anastasios theodoridis
6 Απαντήσεις
3522 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 1 Μαρτίου 2012, 17:37:13
από Harper
10 Απαντήσεις
5980 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Ιουνίου 2020, 00:41:58
από Argirios Argiriou
2 Απαντήσεις
26730 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 31 Ιανουαρίου 2021, 08:52:17
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
15247 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 2 Νοεμβρίου 2022, 22:57:43
από Argirios Argiriou