Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
Ανθολόγιο σημειωμάτων γιατρών
EzeΤΡΟΛ:
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Χμμμμ, ενδιαφέρον το "ωράριο" του συναδέλφου. Αν μάλιστα είναι "μαϊμουδίσια" ραντεβού που κλείνει αυτός και άλλοι γνωστοί του τηλεφωνικά! (Γίνονται τέτοια πράγματα;;; )
Δημιουργείται όμως νομίζω μια εύλογη απορία: Αν δεν είναι μαζεμένα από την αρχή 10 άτομα (για να τα "δει") μέχρι πότε "είναι εδώ" (εκεί) ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός;
(όπως το ανέκδοτο με τον τύπο που περίμενε έξω από το μπαρ που έγραφε "Απαγορεύεται η είσοδος σε κάτω των 17" να μαζευτούν άλλοι 16 για να μπουν)
timex:
Αυτό δεν το κάνουν μόνο στο ΙΚΑ>
Πρόσφατα μου έλεγε ασθενής, πως η γενικη γιατρος που πηγαινει στο χωριό της μια φορα την εβδομαδα , βλεπει συγκεκριμενο αριθμο ατόμων και μετα φευγει!!!!! Το αποτέλεσμα είναι , οι ασθενεις που ξεμένουν, να αναγκάζονται να έρχονται στο νοσοκομείο και να ψάχνουν δεξια και αριστερά κάποιον να τους γράψει τα φάρμακα!
Harper:
Πάντως και αυτό που κάνουμε κάποιοι από εμάς δηλ να πηγαίνουμε από χωριό σε χωριό,να βλέπουμε 40-50 άτομα (εξέταση και συνταγογράφηση μαζί) και ενίοτε να ακολουθεί και εφημερία, εεε, δε νομίζω πως είναι και ότι καλύτερο.Ο κόσμος έχει δίκιο,θέλει να εξυπηρετηθει αλλά σε εμάς δεν πληρώνει λογαριασμούς ρεύματος ή νερού αλλά μας εμπιστευεται την υγεία του.Και πως να δεις και να εξετάσεις σωστά τόσα άτομα όταν τη μια μετράς πιέσεις,την άλλη συνταγογραφείς και την άλλη εξετάζεις ή πας κατ'οικον επίσκεψη???
Ξέρω ΤΙΜΕΧ σου φαίνοντα κάπως αλλόκοτα όλα αυτά αλλά πίστεψέ με όταν φύγεις από την ειδικότητα και ξεκινήσεις σε ιατρείο θα δεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρομαντικά όσο τα φανταζόσουν.Από την άλλη μπορεί και να είσαι τυχερή και να μη το βιώσεις ποτέ.Εγώ πάντως την απαξίωση του ρόλου του γαιτρού τη νιώθω καθημερινά στο πετσί μου και δεν έχει να κάνει τόσο με τον κόσμο όσο με ένα απαράδεκτο σύστημα υγείας που δεν νοιάζεται για το τι πραγματικά προσφέρεις αρκεί να υπάρχει λευκή μπλούζα στην περιοχή,τα στόματα του κόσμου-ψηφοφόρων να μενουν βουλωμένα και να μην υπάρχει γκρίνια.
timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως και αυτό που κάνουμε κάποιοι από εμάς δηλ να πηγαίνουμε από χωριό σε χωριό,να βλέπουμε 40-50 άτομα (εξέταση και συνταγογράφηση μαζί) και ενίοτε να ακολουθεί και εφημερία, εεε, δε νομίζω πως είναι και ότι καλύτερο.Ο κόσμος έχει δίκιο,θέλει να εξυπηρετηθει αλλά σε εμάς δεν πληρώνει λογαριασμούς ρεύματος ή νερού αλλά μας εμπιστευεται την υγεία του.Και πως να δεις και να εξετάσεις σωστά τόσα άτομα όταν τη μια μετράς πιέσεις,την άλλη συνταγογραφείς και την άλλη εξετάζεις ή πας κατ'οικον επίσκεψη???
Ξέρω ΤΙΜΕΧ σου φαίνοντα κάπως αλλόκοτα όλα αυτά αλλά πίστεψέ με όταν φύγεις από την ειδικότητα και ξεκινήσεις σε ιατρείο θα δεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρομαντικά όσο τα φανταζόσουν.Από την άλλη μπορεί και να είσαι τυχερή και να μη το βιώσεις ποτέ.Εγώ πάντως την απαξίωση του ρόλου του γαιτρού τη νιώθω καθημερινά στο πετσί μου και δεν έχει να κάνει τόσο με τον κόσμο όσο με ένα απαράδεκτο σύστημα υγείας που δεν νοιάζεται για το τι πραγματικά προσφέρεις αρκεί να υπάρχει λευκή μπλούζα στην περιοχή,τα στόματα του κόσμου-ψηφοφόρων να μενουν βουλωμένα και να μην υπάρχει γκρίνια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Jack δεν βλεπω τα πραγματα ρομαντικα, τα βλεπω όπως ειναι. Οσοι εχουν κανει αγροτικο ξερουν τι λεω.Αρκετοι γενικοι παιρνουν ενα ΠΙ και συνεχιζουν το προγραμμα που ειχε ο αγροτικος πριν απο εκεινους. Ετσι πηγαινουν στα χωρια τους τις 3 απο τις 5 μερες της εβδομαδας και τις υπολοιπες ή καθονται ή καλύπτουν το ΚΥ για να μη κουραζονται και οι γιατροι εκει.
Αν όμως, ένας γενικος ασχοληθει μόνο με το ΠΙ του και πηγαινει όπως είναι το ωραριο 8-2 πχ ,κάθε μέρα , και τους ασθενεις θα βλεπει και την συνταγογραφηση θα προλαβαινει!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση