Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 23:56:35

Αποστολέας Θέμα: Αλλαγές στον τρόπο απόκτησης ειδικότητας  (Αναγνώστηκε 33672 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

24 Αυγούστου 2011, 10:49:54
Απάντηση #15
Αποσυνδεδεμένος

karampelas


ποιοι κερδοσκοπουν και πως? ξερει κανεις κατι?

24 Αυγούστου 2011, 11:01:16
Απάντηση #16
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Το Μάιο του 2010 μεταξύ άλλων είχα προβλέψει το εξής.

"Η δεύτερη σημαντική τομή που θεωρώ εξαιρετικά πιθανή, είναι η εισαγωγή των ειδικευόμενων σε καθεστώς μαθητείας, με παράλληλο άνοιγμα πολλών νέων θέσεων ειδικότητας. Η ζήτηση υπηρεσιών υγείας αναμένεται να αυξηθεί θεαματικά τη στιγμή που προσλήψεις ειδικών δε θα γίνουν. Νέοι γιατροί που θα δεχθούν να κάνουν άμισθη ειδικότητα αντί να περιμένουν ως και δέκα χρόνια στις λίστες αναμονής , υπάρχουν πολλοί. Μπορεί να ακούγεται και να είναι αδιανόητο, αλλά τα αδιανόητα έχουν ήδη συμβεί. Το θεσμικό πλαίσιο για την εισαγωγή ανέργων σε καθεστώς μαθητείας είναι ήδη έτοιμο. Η επέκτασή  του σε αυτή την περίοδο σαρωτικών αλλαγών , όπου το κοινωνικό κίνημα έχει χάσει την την πρώτη μεγάλη μάχη, φαντάζει εύκολη από τη μεριά της εξουσίας, αλλά και απολύτως λογική."

Από ότι φαίνεται η πρόβλεψη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί.
 Η αθλιότητα της πολιτικής και οικονομικής ελίτ δεν έχει τέλος . Οι άμισθοι ειδικευόμενοι είναι προ των πυλών...

11 Οκτωβρίου 2011, 18:55:54
Απάντηση #17
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Νέα μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης προανήγγειλε ο Λοβέρδος

Στο μισό αναμένεται να μειωθούν οι κλινικές στα νοσοκομεία, σύμφωνα με όσα προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μέτρο που προέβλεπε και Προεδρικό Διάταγμα του Γεννηματά. Παράλληλα, όπως τόνισε ο ίδιος, η φαρμακευτική δαπάνη το 2013 θα μειωθεί τόσο, ώστε να φτάσει τη δαπάνη του 2004.
 
Στο μεταξύ ο κ. Λοβέρδος δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε διακρατική συμφωνία με τη Δανία στην περίπτωση που ενστάσεις και δικολαβίες παρακωλύουν τη διαδικασία για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
 
Ο ίδιος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φαρμακευτικής δαπάνης και τον περιορισμός της με στόχο να φτάσει στα επίπεδα του 2004 του 2013.

Κατά τη διάρκεια του απολογιστικού έργου πεπραγμένων του έτους, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως ανέλαβε την ευθύνη της υγεία στη χώρα, σε μία συγκυρία δύσκολη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Παρόλα αυτά μέσω μίας σειρά μέτρων (διοικητική ένωση νοσοκομείων, ενιαίο Ταμείο, συρρίκνωση σπατάλης νοσοκομείων κ.ά.) κατάφερε να κατοχυρώσει την κοινωνική αρχή ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στη δημόσια υγεία.  

Αύριο, στο Υπουργικό Συμβούλιο θα γίνει η πρώτη ανάγνωση του σχεδίου νόμου για το νέο σύστημα των πτυχιούχων γιατρών στην απόκτηση ιατρικής ειδικότητας.

12 Οκτωβρίου 2011, 17:08:01
Απάντηση #18
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σε ένα μήνα το ν/σ για την ένταξη των γιατρών στις ειδικότητες

Σε ένα μήνα από σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καθεστώτος ένταξης των γιατρών στις ειδικότητες, ώστε να εκλείψει η πολύχρονη αναμονή τους, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση των προνοιακών δομών και την αναδιάρθρωση του Ε.Σ.Υ. στη Βουλή.

Ανέφερε επίσης ότι στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η λίστα της ντροπής τελειώνει εδώ».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη


13 Οκτωβρίου 2011, 00:04:20
Απάντηση #19
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου, πήρε την Τετάρτη το προσχέδιο Νόμου του υπουργείου Υγείας για τις ιατρικές ειδικότητες.

Με το νομοθέτημα αλλάζει ριζικά η διαδικασία ένταξης ενός αποφοίτου της Ιατρικής σε νοσοκομείο για παρακολούθηση προγράμματος ειδικότητας.

Η επετηρίδα, που ισχύει σήμερα, αντικαθίσταται από πανελλαδικές εξετάσεις, με σκοπό να μειωθούν οι τεράστιες λίστες αναμονής που υπάρχουν σήμερα.

Το προσχέδιο παρουσιάστηκε στο υπουργικό συμβούλιο από τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο. Φέρει τον τίτλο 'Προσχέδιο Νόμου για Την Ίδρυση Επιστημονικών Εταιριών των Ιατρικών Ειδικοτήτων, Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Επιστημών Υγείας του ΚΕΣΥ, την απόκτηση Ιατρικής Ειδικότητας και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση Ιατρών'.

Αποτελεί την τελική εισήγηση προς τον υπουργό Υγείας, εκτός του 3ου άρθρου, της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), όπως διαμορφώθηκε ως την 24η Μαρτίου 2011 μετά προεργασία 10 μηνών.

Το πλαίσιο αρχών της πρότασης έχει υιοθετηθεί από την ολομέλεια του ΚΕΣΥ της 28ης Μαρτίου 2011.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

13 Οκτωβρίου 2011, 00:17:37
Απάντηση #20
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ) είναι από το νόμο υποχρεωμένο να συμβουλεύει την κυβέρνηση

Τη νομοθετική πρωτοβουλία να συντάσσει σχέδια ή προσχέδια νόμου την έχει μόνο η κυβέρνηση. Το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ) είναι από το νόμο υποχρεωμένο να συμβουλεύει την κυβέρνηση. Εάν το προϊόν της συμβουλής του ΚΕΣΥ, η κυβέρνηση θα το αξιοποιήσει ή όχι, είναι εκ του συντάγματος δική της αρμοδιότητα.

Συνεπώς :

α) Ο χαρακτηρισμός, εκ μέρους του ΚΕΣΥ της γνώμης του ως σχεδίου νόμου, είναι απολύτως ατυχής.

β) Την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνάντηση που είχε με τους προέδρους των ιατρικών σχολών, τους έθεσε το ερώτημα - στο πλαίσιο μιας προκαταρκτικής γενικής συζήτησης - πως αξιολογούν την εκδοχή η ειδικότητα να αποκτάται μέσα στο πλαίσιο των βασικών σπουδών. Το ερώτημα αυτό ο υπουργός θα το απευθύνει και στο ΚΕΣΥ. Και αυτό, διότι το θέμα της ένταξης των γιατρών στις ειδικότητες πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπιστεί για να
πάψει ο χρόνος αναμονής να είναι από 4 έως 11 χρόνια.

Δυστυχώς και για αυτή την αθλιότητα του σύγχρονου κράτους, το βάρος της εξάλειψης της πέφτει στις πλάτες της κυβέρνησης.

Πάντως, στην ημερήσια διάταξη των επόμενων μηνών δεν προβλέπεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να προχωρήσει στην έναρξη διαλόγου επ' αυτού.

;D
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

13 Οκτωβρίου 2011, 11:53:40
Απάντηση #21
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Το υπουργείο Υγείας καθιερώνει ειδικές εξετάσεις


Τον περιορισμό της λίστας αναμονής - φτάνει έως και τα 11 χρόνια - και την κατανομή ιατρικών ειδικοτήτων ανάλογα με τις ανάγκες του πληθυσμού επιχειρεί να πετύχει το προσχέδιο νόμου για τον νέο τρόπο απόκτησης ιατρικής ειδικότητας.
Κατά το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έλαβε το πράσινο φως για την καθιέρωση εξετάσεων στα πρότυπα των Πανελλαδικών στις οποίες θα συμμετέχουν οι απόφοιτοι της Ιατρικής προκειμένου να παρακολουθήσουν πρόγραμμα ειδικότητας.
Οι εξετάσεις θα είναι γραπτές και θα διεξάγονται δύο φορές τον χρόνο - Απρίλιο και Νοέμβριο. Οι θέσεις θα πληρούνται ανάλογα με τη βαθμολογία των νέων γιατρών, με τους καλύτερους να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση προτίμησής τους.
Στόχος είναι να καταργηθεί σταδιακά η επετηρίδα και να μειωθούν δραστικά τα έτη αναμονής των νέων γιατρών ώσπου να εκκενωθεί θέση για την εξειδίκευσή τους.
Στο πλαίσιο αυτό, θα ιδρυθούν επιστημονικές εταιρείες των ιατρικών ειδικοτήτων οι οποίες και θα χορηγούν τις ιατρικές ειδικότητες.
Οπως προβλέπεται στο προσχέδιο νόμου, ύστερα από πρόταση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), ο συνολικός αριθμός θέσεων ειδίκευσης θα καθορίζεται από τις ανάγκες του πληθυσμού, όπως αυτές ορίζονται από τα διεθνώς αποδεκτά δεδομένα για τον υγειονομικό χάρτη υγείας.
Παράλληλα έμφαση δίδεται και για την εξασφάλιση σταθερού αριθμού γενικών ιατρών, για την αύξηση ιατροδικαστών, ιατρών εργασίας, ιατρών κοινωνικής ιατρικής και για την ενίσχυση της παραγωγής ιατρών φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης, παθολόγων ογκολόγων και ακτινοθεραπευτών ογκολόγων.

Ελονοσία. Στο μεταξύ, στην παράνομη μετανάστευση απέδωσε χθες από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος τα κρούσματα ελονοσίας που εντοπίστηκαν τελευταία στη Λακωνία.
Σχολιάζοντας τη σχετική παρατήρηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την αναμόρφωση του ΕΣΥ, ο υπουργός δήλωσε ότι «ξεχασμένες ασθένειες επανακάμπτουν στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας, Μάλτας και Ελλάδας» και κάλεσε τους τοπικούς φορείς της Λακωνίας να αποδεχθούν τη λειτουργία κέντρου υποδοχής των μεταναστών.
Σύμφωνα με τον Α. Λοβέρδο η κυβέρνηση «έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της», ωστόσο έσπευσε να τονίσει ότι το 92% των συλλήψεων στην Ευρώπη είναι μετανάστες που μπαίνουν από την Ελλάδα, αν και απευλαύνονται κάθε χρόνο περίπου 20.000.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

13 Οκτωβρίου 2011, 12:09:23
Απάντηση #22
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Αν κάποιος υποψήφιος δεν πετύχει την εισαγωγή του στην ειδικότητα που επιθυμεί, μπορεί να ξανα-συμμετέχει στις εξετάσεις άλλη φορά; ( στο πρότυπο των Πανελληνίων; )
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

13 Οκτωβρίου 2011, 13:32:51
Απάντηση #23
Αποσυνδεδεμένος

karampelas


Δηλαδή κάποιος που περιμένει ήδη 4-5 χρόνια θα δίνει εξετάσεις μα κάποιον που μόλις βγήκε από την σχολή σαν ίσος?
Το ίδιο τα θυμάται?
Αφού οι θέσεις είναι ίδιες και από όσο ξέρω παντού υπάρχει αναμονή πως το να μπαίνει ο 20ος 10ος και ο 10ος 20ος μειώνει την επετηρίδα?
 

13 Οκτωβρίου 2011, 23:40:10
Απάντηση #24
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αν κάποιος υποψήφιος δεν πετύχει την εισαγωγή του στην ειδικότητα που επιθυμεί, μπορεί να ξανα-συμμετέχει στις εξετάσεις άλλη φορά; ( στο πρότυπο των Πανελληνίων; )
Όσες φορές επιθυμεί και μάλιστα κάθε φορά για θέση διαφορετικής ειδικότητας.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

14 Οκτωβρίου 2011, 09:05:24
Απάντηση #25
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

14 Οκτωβρίου 2011, 09:16:33
Απάντηση #26
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Απόσπασμα από το Νομοσχέδιο για τις Ιατρικές Ειδικότητες σχετικά με την Παθολογία:

ιδ. Εσωτερική Παθολογία
Ι. Περιλαμβάνει την απόκτηση γνώσεων και ικανοτήτων ώστε ο ειδικευμένος Παθολόγος να είναι σε θέση να διαγιγνώσκει και αντιμετωπίζει τις συνήθεις αλλά και σπανιότερες νοσολογικές οντότητες και σύνδρομα της Εσωτερικής Παθολογίας σε νοσηλευόμενους και εξωτερικούς αρρώστους. Επιπλέον, ο ειδικευμένος Παθολόγος θα πρέπει να μπορεί να ενεργεί ως σύμβουλος σε χειρουργικούς αρρώστους και αρρώστους, που εμπίπτουν σε άλλες ειδικότητες.
ΙΙ. Η εκπαίδευση διαρκεί έξι χρόνια, τα οποία κατανέμονται ως εξής:
ιδα. πρώτη περίοδος, σαράντα οκτώ μήνες στην Εσωτερική Παθολογία και
ιδβ. δεύτερη περίοδος, τρεις μήνες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έξι μήνες στην Καρδιολογία, έξι μήνες σε Κέντρο Υγείας, δύο τρίμηνα, κατ’ επιλογήν του ειδικευόμενου, στον Παθολογικό Τομέα ή στο Τ.Ε.Π. και ένα τρίμηνο, κατ’ επιλογήν του ειδικευόμενου, στην Αιματολογία ή στην Παιδιατρική.


Αλλαγές στην Παθολογία:
- Στο όνομα (Εσωτερική Παθολογία από Παθολογία)
- Στη διάρκεια (έξι αντί πέντε χρόνια)
- Στα αντικείμενα εκπαίδευσης (προστίθεται για πρώτη φορά και εξάμηνο σε ΚΥ και αλλάζουν τα τρία τρίμηνα με μεγαλύτερη έμφαση στην Καρδιολογία, δίνεται δε για πρώτη φορά η δυνατότητα επιλογής της Παιδιατρικής)

Έχω την αίσθηση ότι με αυτές τις αλλαγές η (Εσωτερική) Παθολογία έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην ΠΦΥ, χωρίς φυσικά να αναιρεί το ρόλο αιχμής της Γενικής Ιατρικής.
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Οκτωβρίου 2011, 09:36:29 από Βασίλης Παπαδόπουλος »
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

14 Οκτωβρίου 2011, 11:56:46
Απάντηση #27
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Εσωτερική παθολογία ή Internal Medicine;
Άραγε πήραν χαμπάρι ότι άλλο πράγμα νοσοκομείο και άλλο πράγμα πρωτοβάθμια;

Στην Γηριατρική τι αντικείμενα υπάρχουν;

Μάλλον παλαιό σχέδιο μου μοιάζει αυτό.... το καινούργιο το έχει κανείς;
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

16 Δεκεμβρίου 2011, 01:34:15
Απάντηση #28
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος ανακοίνωσε σήμερα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ότι την ερχόμενη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου θα καλέσει εκπροσώπους της ΝΔ και του ΛΑΟΣ προκειμένου να διαβουλευτούν για την εισαγωγή του νομοσχεδίου περί ειδικοτήτων και ιατρικών κολεγίων.
Από πλευράς των βουλευτών ΝΔ και ΛΑΟΣ δεν υπήρξε καμία άρνηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση. Περιμένουμε την αντίδραση και τις ενέργειες των προσκείμενων στη ΝΔ συνδικαλιστών, οι οποίοι μέχρι σήμερα εκδήλωναν ποικιλοτρόπως την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για τις ειδικότητες.
Ο Α. Λοβέρδος ανακοίνωσε επίσης ότι στην ίδια συνάντηση θα τεθεί προς συζήτηση και το νέο μοντέλο σύμπραξης Δημόσιων και Ιδιωτικών Νοσοκομείων.

Δημήτρης Βαρνάβας
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

22 Δεκεμβρίου 2011, 22:14:56
Απάντηση #29
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Σύσκεψη στη Βουλή

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Τις αλλαγές στη λήψη ιατρικής ειδικότητας και το νέο πρότυπο λειτουργίας του ΕΣΥ απέρριψαν οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ στη σύσκεψη στη Βουλή για τον προγραμματισμό των νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων απέρριψαν δύο θέματα που έθεσε η ηγεσία του υπουργείου: Τις αλλαγές στη λήψη ιατρικής ειδικότητας, με εισαγωγή πανελλαδικών εξετάσεων για την έναρξη της ειδικότητας, τις προβλέψεις για αλλαγή στο πρότυπο διοίκησης του ΕΣΥ με συνεργασία δημοσίου ιδιωτικού τομέα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος και οι υφυπουργοί Μ.Τιμοσίδης, Μ.Μπόλαρης, Δ.Βαρτζόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αρμόδιος για θέμα Υγείας Εμ.Μπεντενιώτης και ο Γραμματέας του ΚΤΕ, Δ.Αντωνακόπουλος, ο υπεύθυνος τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αθ.Γιαννόπουλος και η υπεύθυνη του Τομέα Υγείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, κυρία Αρτεμις Τσικνιά.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
25 Απαντήσεις
136672 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21 Ιουνίου 2011, 01:19:42
από anastasios theodoridis
13 Απαντήσεις
15126 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 18 Δεκεμβρίου 2010, 23:21:43
από anastasios theodoridis
10 Απαντήσεις
64544 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Μαΐου 2012, 10:22:49
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
4083 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Μαρτίου 2013, 00:59:36
από Gatekeeper
2 Απαντήσεις
42329 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21 Ιουλίου 2021, 23:43:30
από Δ. Κουναλάκης