ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Αποσπάσματα από τον έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο

Αντιεμβολιαστική «κουλτούρα» αναπτύσσουν οι Έλληνες.

<< < (3/7) > >>

Αρχίατρος:
Το έχω ξαναγράψει, Εισαγγελέας και να της πάρουν το παιδί...

Antonios Darzentas

--- Παράθεση ---Το παιδί νοσηλεύεται στο εξωτερικό με σοβαρή πνευμονια. Είναι ανεμβολιαστο. Οι γιατροί διαπιστωνουν Αιμοφιλο στις καλλιέργειες που καλύπτεται από τα σύγχρονα εμβόλια αλλά επειδή η μητέρα τους λέει ψέματα, την καθησυχαζουν. Η μητέρα συνεχίζει να ψευδεται και αναζητά βοήθεια στο Facebook στο "Εμβόλια =Απειλή ή βοήθεια". Ένα έχω να πω. Άρση της επιμέλειας τώρα. Δεν αξίζει να είναι γονιός αυτός.
--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση ---Antonios Darzentas
Το ξεκαθαρίζω για ακόμα μια φορά.Η άρνηση του εμβολιασμου των παιδιών μας πέρα απο εγκληματική πράξη για αυτά,αποτελεί και αντικοινωνική συμπεριφορά.Τα μη εμβολιασμένα παιδια αποικίζονται και διασπείρουν νοσους σε άλλα παιδια που για κάποιο λόγον δεν μπορουν ή δεν πρόλαβαν να εμβολιαστουν, με δυνητικά μοιραία για αυτά αποτελέσματα.Αν θέλεις λοιπόν να ζεις μέσα στο κοινωνικό σύνολο δεν έχεις δικαίωμα να αφήνεις το παιδι σου ανεμβολίαστο όπως δεν μπορείς να οδηγείς στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού.
--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση ---Antonios Darzentas
Φίλοι που παρακολουθουν τα αντιεμβολιαστικα fora με πληροφορουν ότι με περνουν γενεές 14 οι αντιεμβολιαστές.Όλοι αναρωτιούνται για τα κινητρά μου.Οι περισσοτεροι πιστεύουν ότι βρηκα τροπο να γινω διασημος.Άλλοι ότι τα παίρνω απο φαρμακευτικές.Να πούμε λοιπόν τον πραγματικο λόγο.Όποιος ξέρει το παρελθόν μου ως γιατρου ξέρει ότι τα περισσοτερα χρόνια τα πέρασα σε παιδιατρικες μονάδες εντατικής.Έχω δει παιδια να πεθαίνουν απο μηνιγγιτιδόκοκο σε λίγες ώρες με κατακλυσμιαίες σηψαιμίες.Έχω δει βρέφη να τα σκοτωνει ο πνευμονιόκοκος μόνο και μόνο γιατί ο παιδιατρός του δεν έιχε πεισθει για το εμβόλιο.Έχω δει λεβεντη 14 ετών να τον σκοτώνει η γριππη με πολυοργανική ανεπάρκεια .Έχω αγκαλιασει μάνες και τους έχω ανακοινώσει το θάνατο των παιδιων τους απο μικρόβια και νόσους που όταν εγω ξεκινουσα την Παιδιατρική σκότωναν πολλά παιδια την εβδομάδα. Και έχω δει ταυτόχρονα μέσα στα 17 σχεδόν χρόνια που ασκω την Παιδιατρικη οι ίδιες νοσοι, σχεδόν να εξαφανιζονται. Να φανταστείτε πολλοί ειδικευομενοι που τελειώνουν τώρα δεν έχουν δει σηψαιμια από μηνιγγιτιδοκο σε όλα τα 4 χρόνια ειδικότητας , όταν εμείς πριν 15 χρόνια βλέπαμε μερικές περιόδους ακόμα και 2 την εβδομάδα, χάρις φυσικά στο εμβόλιο. Σύμφωνα με τον Παγκοσμιο Οργανισμό Υγείας κάθε χρονο σώζονται 2.500.000 παιδια από τα εμβόλια.Έχω αντικρύσει τέτοιες εικόνες παιδιων που υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως όσο περνα απο το χέρι μου θα κάνω τα πάντα για να εχω τα παιδια του κοσμου τόσο θωρακισμένα και υγιή όσο είναι και τα δικά μου. Δεν θέλω να ξαναντικρύσω μάνα να κλαίει πάνω απο το νεκρό παιδί της τη στιγμή που υπάρχει το εμβόλιο για τη νόσο.Δεν θέλω να ξανακοιτάξω τα κενα μάτια του θανάτου σε παιδί. Δεν θέλω να δω ξανά τρομοκρατημενα μάτια μητέρας τη στιγμή που μαθαίνει το χαμό του παιδιού της από νοσους που χάρις τον εμβολιασμό σχεδόν εξαφανισθηκαν στα χρόνια που είμαι εγώ Παιδίατρος. Εξασφαλιστε στα παιδιά σας ένα ασφαλές μέλλον. Εμβολιαστε τα.
--- Τέλος παράθεσης ---

Denominator:
Αφιερωμένο στους υπέρμαχους του αντιεμβολιαστικού κινήματος.
Φαίνεται ότι και οι επιδημίες ιλαράς σε ευρωπαϊκό (!) έδαφος είναι και αυτές αποτέλεσμα συνωμοσίας...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...
Φαίνεται ότι και οι επιδημίες ιλαράς σε ευρωπαϊκό (!) έδαφος είναι και αυτές αποτέλεσμα συνωμοσίας...
...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Υπάρχουν ισχυρά δεδομένα ότι δεν μας ψεκάζουν μόνο με αέριο νεύρων (για να είμαστε ήρεμοι-πειθήνιοι) αλλά και με ιούς (ειδικά τους Ιταλούς). Δεν βλέπετε που ο ντόπιος ψεκασμένος μόλις ανέλαβε, σταμάτησε να μιλά για ψεκασμούς (αφού πλέον εκείνος αποφασίζει το μείγμα των αερίων).

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ποινικές κυρώσεις για αυτές που θέλουν να λέγονται μητέρες δεν πρέπει να υπάρξουν ;

Ομιλούμε για "έκθεση ανηλίκου σε (θανάσιμο) κίνδυνο"... πότε θα ενεργοποιηθεί κάποιος Εισαγγελέας ;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ποινικές κυρώσεις για αυτές που θέλουν να λέγονται μητέρες δεν πρέπει να υπάρξουν ;

Ομιλούμε για "έκθεση ανηλίκου σε (θανάσιμο) κίνδυνο"... πότε θα ενεργοποιηθεί κάποιος Εισαγγελέας ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό ακριβώς.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση