Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος.... χιλιομετρικα ειναι πιο κοντα στον βολο....
--- Τέλος παράθεσης ---
Φαντάζομαι το τόπος εργασίας Θεσ/νικη δεν ισχυεί... Κάτι σε Πήλιο το κόβω... Anyway, τι έγινε η τετραπλή σιταλοπράμη; Και ποια είναι τα 2 θέματα;
kdiwavvou:
αμα με στειλουν αδιαβαστο, το βλεπω να ισχυει, ....
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςαν μου ζητησουν να καμω ρυθμιση?[ θα τους παραπεμψω στον συναδελφο που βρισκεται εδω πανω απο δεκαετια]
--- Τέλος παράθεσης ---
???
Εσείς δηλαδή, δεν αναλαμβάνετε;
kdiwavvou:
αγαπητε συναδελφε : αυτη τη στιγμη φλεγομαι για 2 πραγμστα :
[ α.την επιτευξη ισορροπιων στο περιβαλον εργασιας και την διασφαλιση των συνθηκων εκεινων που θα αποτρεψουν τελεσιδικα την ασκηση πιεσης στο προσωπου μου, σχετικα με τον τροπο που ασκω την ιατρικη
β. την επιτευξη επικοινωνιας με την ιατρικη υπηρεσια και εαν δεν δυναται με την υπε και εαν δεν δυναται με την αριστοτελους 17 και εαν δεν δυναται με ανωθεν σχηματισμους ωστε η υπηρεσια να λειτουργει σαν υπηρεσια και οχι σαν κουμασι με πτηνα παραγωγης ωων ]
αλωστε Αυτό το site με συνδέει με τους Ελληνικούς φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Υπηρεσίες, Τμήματα, Επιτροπές και Επαγγελματικούς ή Επιστημονικούς φορείς)----------
πολακις καταλογιζεται σε ανθρωπους που επαγγελονται δημοσιογραφια οτι λενε μερος της αληθειας:
το βρισκω ανοητο να γινεται τοσο επιμονα διαπομπευση η' αποδοκιμασια των θεσεων μου :
παρα ταυτα εαν δειτε την προτερη τοποθετηση μου στο συνολο της και οχι αποσπασματικα θα διαπιστωσετε οτι διατυπωθησαν με την εξης σειρα, μεταξυ αλλων και αυτα :
-------------------------------------------------------------------------------------
--- Παράθεση ---ως προς το κλινικο εργο
διαφωνω με σχημτα?[ναι]
τα αλλαζω?[οχι]
γιατι?[ ελλειψη κλινικης εμπειριας, δεν μπορω να λειτουργησω far west, για να υπαρχει διπλη η' τριπλη αγωγη μπορει να υπαρχει και καρδιακη ανεπαρκεια, στο σδ μπορει καποια σκευασματα που εκτιμω να εχουν δοκιμασθει και υπηρχε δυσανεξια , δεν ξερρω ]
--- Τέλος παράθεσης ---
συγκρατω το far west, σε ασθενη που την βλεπω για συνταγογραφηση η΄ που μου αποστελλει το βιβλιαριο με αντιπροσωπο θα μπω στην διαδικασια να κοψω την μια απο τις δυο συνοχορηγουμενες αρτανες ?
ενω γνωριζω τον ορκο του ιπποκρατη, θα αφησω να εννοηθει οτι ο συναδελφος δεν επραξε το βελτιστο για τον ασθενη ? ποτε
μπορω μονο να καταγραψω παρατηρησεις, αλλωστε η' στον ιδιο θεραποντα θα απευθυνθει και θα μου καταλογηθει στοχευμενη αλλαγη δραστικης η' εμπορικης η' οπως αμελει τα του θεραποντα θα αμελησει και τα δικα μου πρωτοκολλα προσεγγισης περα απο την καταναλωση δραστικων
--- Παράθεση ---με τους χρονιως πασχοντες? [ ενημερωνω οτι ειναι αρρυθμιστοι, να απευθυνθουν στον θεραποντα]
θα το καμουν?[ σε μικρο ποσοστο λογω αμελειας ή μη οικονιμκης ευχερειας]
αν μου ζητησουν να καμω ρυθμιση?[ θα τους παραπεμψω στον συναδελφο που βρισκεται εδω πανω απο δεκαετια]
--- Τέλος παράθεσης ---
οι χρονιως πασχοντες εχουν σχηματισει μια αποψη, σεβαστη μεν την οποια δεν δεχομαι και δεν εχω το σθενος να την τροποποιησω : να απευθυνονται στον ειδικο και ο εμπειρος γενικος ιατρος λειτουργει σαν τροχονομος, δεν μπορω να μπω σε ενα παιχνιδι οπου και θα μου χρωστουν και στο τελος θα μου παρουν και το βοδι
--- Παράθεση ---αν επιμεινουν?[ θα ελεγχω παραγοντες κινδυνου, σταδιο της νοσου και ενδεχομενως θα ζητησω υπερηχο και γλυκοζυλιωμενη]
μετα?[ αναλογως τη νεφρικη λειτουργια και την καρδιακη ανεπαρκεια/ αρρυθμιες, με βαση τις κατευθυντηριες και με στενη επαφη με νοσοκομειακο καρδιολογο του νομου]
αν δε γουσταρει ο ειδικος?[με δασκαλους αμου απο θεσσαλονικη και απο εδω μεσα στο φορουμ]
--- Τέλος παράθεσης ---
να μιλησουμε για ανεπιθυμητες ενεργειες αλλα και για διαδικαστικα, το διακομιζειν .... ουκ εστειν φιλοσοφειν
D-Michalis:
Μερικές παρατηρήσεις
1. Τα καταχαρούμενα εδώ μοιάζουν περισσότερο σα «ημερολόγιο γέφυρας» όπως είπε κάποιος των συνφορουμιτών. Καλά για αυτόν που τα κρατά, αλλά εμάς τους υπόλοιπους τι μας ενδιαφέρουν?
2. 2. Σε ένα ημερολόγιο γέφυρας ή σε ένα ¨ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού» καλά είναι να μην ανακατευόμαστε οι άλλοι. Υπάρχουν τόσα σημεία στο φόρουμ να αναπτύξουμε σχετικά θέματα.
3. Αφού πρόκειται για ημερολόγιο, ίσως και να είναι λογικό το μακροσκελές και ανορθόδοξο γραμματικά (π.χ. χωρίς τόνους) γράψιμο. Αφού όμως επιμένει ο συγγραφέας του να το βλέπουμε και εμείς, μήπως πρέπει να το συμπτύξει και να το εναρμονίσει με τους κανόνες γραφής για να έχει περισσότερες πιθανότητες να το διαβάζουμε (έτσι, από περιέργεια)?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση