Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..
kdiwavvou:
[logged]παραθέτω επιπλέον σύνδεσμο : [ το ερωτηματολόγιο που απευθύνεται στον συγγενή που έχει επιφορτισθεί με τη φροντίδα ]
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Σχετικά με την τοποθέτηση των δύο συναδέλφων : Αυτά τα οποία έθεσα τα αντιλαμβάνομαι διαφορετικά από τις τοποθετήσεις σας όχι με βάση την πραγματικότητα της ελληνικής ΠΦΥ αλλά με βάση αυτά που διδάχθηκα πως αποτελούν την ΠΦΥ σε συνδυασμό με αυτά που προβλέπουν η τρέχουσα νομοθεσία και η ιατρική δεοντολογία αν τα έχω ξεκάθαρα στο νου μου. Ευχαριστώ[/logged]
Denominator:
Δεν κατάλαβα τι έχεις στο μυαλό σου από τους συνδέσμους που παραθέτεις, και από ότι αντιλαμβάνομαι δεν είμαι ο μόνος.
Επίσης νιώθω ότι ή δε θέλεις ή δεν μπορείς να εξηγήσεις.
Οι σύνδεσμοι και οι πληροφορίες που παραθέτεις μου φαίνονται ως λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα.
Ίσως πάλι να χρειάζεται υπερβατική αντιληπτική και συνθετική ικανότητα αλλά και γνώση της ιατρικής που δεν κατέχω.
kdiwavvou:
[logged]Γιατί εκφράζεσθε έτσι; Προς Θεού δεν το λαμβάνω ως προσβολή. Επικαλέσθηκα τη Νομοθεσία και την δεοντολογία πόσο πιο αναλυτικός να γίνω, τόσο μα τόσο κίνδυνο αποτελεί η Γενική ιατρική εάν ασκηθεί σωστά ; Πάντως τα ΚΥ δεν είναι πολυιατρεία, άσχετα το τι μάνατζμεντ λαμβάνει χώρα ...[/logged]
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί εκφράζεσθε έτσι; Προς Θεού δεν το λαμβάνω ως προσβολή. Επικαλέσθηκα τη Νομοθεσία και την δεοντολογία πόσο πιο αναλυτικό να γίνω, τόσο μα τόσο κίνδυνο αποτελεί η Γενική ιατρική εάν ασκηθεί σωστά ; Πάντως τα ΚΥ δεν είναι πολυιατρεία, άσχετα το τι μάνατζμεντ λαμβάνει χώρα ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Πώς να εκφραστώ αν δεν καταλαβαίνω και δεν υπάρχει τρόπος να μου δώσεις να καταλάβω; Είπα "νιώθω ότι", "μου φαίνεται", "ίσως".
Τί από αυτά σου φαίνεται ανοίκειο;
kdiwavvou:
[logged]σήμερα και προ ολίγων λεπτών δημοσίευσα ένα σύνδεσμο στο τόπικ :
Απ: Η Άνοδος της Χρυσής Αυγής
« Απάντηση #54??????? στις: 04 Οκτωβρίου 2013, 21:και κάτι »
και φυσικά έλαβε χώρα μπαν [ κατέβασμα ]
το παραθέτω εδώ , λοιπόν
δεν διαφωνώ, δεν συμφωνώ απαραίτητα, συζήτηση να γίνεται, προεκτάσεις και ανάλυση να λαμβάνουν χώρα δια εποικοδομητικού διαλόγου
Εγγραφή ή Είσοδος
η αγάπη για τον κλάδο - συντεχνία δεν είναι η διασφάλιση της μη δυσφήμισης του κλάδου και μόνο [ όποιου κλάδου ] αλλά παράλληλα η συνεχής προσπάθεια να αποτελεί ο κλάδος κυρίως φορέα επιστημονικής σκέψης και δραστηριότητας και μετέπειτα φορέα τέχνης - επαγγέλματος[/logged]
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση