Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 13:31:43

Αποστολέας Θέμα: Χαρδαβέλλας εναντίον Λοβέρδου &(υπερ φαρμακοβιομηχάνων)  (Αναγνώστηκε 11826 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

16 Μαΐου 2011, 16:13:12
Αναγνώστηκε 11826 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Πολιτική απομόνωση Λοβέρδου εισηγούνται στον Γιώργο

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ο Λοβέρδος γυρνά την Υγεία στη δεκαετία του ’70

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Επικίνδυνη για τη δημόσια Υγεία η πολιτική Λοβέρδου στα φάρμακα
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ο ταλαντούχος κ. Λοβέρδος και η εξίσωση που τον «ξεγυμνώνει»
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Μαΐου 2011, 16:15:10 από Nektarios Nikolopoulos »
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

18 Μαΐου 2011, 05:56:08
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Το νέο δελτίο απλά περιλαμβάνει μικρές flat μειώσεις στις τιμές, λόγω ενσωμάτωσης της μείωσης του χονδρεμπορικού κέρδους (νέος Νόμος).

Δεν είναι τυχαίος ο κοιλόπονος του Χαρδαβέλα, συνεχίζει ακόμη: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν έχει άδικο που κράζει τον Λοβ, αλλά τον κράζει για λάθος λόγο.
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Μαΐου 2011, 11:38:55 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

19 Μαΐου 2011, 17:21:12
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


O Χαρδ. συνεχίζει την αβάντα του προς τους φαρμακοβιομηχάνους: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

21 Μαΐου 2011, 15:51:39
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ο ταλαντούχος κ. Λοβέρδος και η εξίσωση που τον «ξεγυμνώνει»
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Καλά αυτό ισχύει μόνο για τις φαρμακοβιομηχανίες; Το ότι εμείς οι ιδιώτες επιδοτούμε το κράτος περίπου 5-6 ευρώ (ανάλογα με τα έξοδα και την κίνησή μας) για κάθε ασθενή του ΟΠΑΔ που εξετάζουμε, δεν το λέει;

Υ.Γ. Αν θέλετε πλήρη μαθηματική ανάλυση και στοχαστικά μοντέλα προσομοίωσης, μπορώ να επανέλθω σε λίγες ώρες...
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

30 Ιουνίου 2011, 17:44:56
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Το βίντεο δεν είναι πλάκα. Ακόμη και η Πετρούλα έχει μείνει άφωνη από τη συμπεριφορά του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου. Ακούστε με τι έκπληξη λέει «Παιδιά, με φώναξε ο Λοβέρδος και μιλήσαμε. Μου λέει, να μην κρυώνεις κοπέλα μου, κάτσε μέσα»! Και, προσέξτε, δεν είναι ένα από τα σκηνοθετημένα βιντεάκια της Πετρούλας, αλλά η αυθεντική της αντίδραση όταν βγαίνει από το κτίριο του υπουργείου Υγείας.


Και, αναρωτιέται ο απλός πολίτης:

- Τι δουλειά έχει η ημίγυμνη Πετρούλα στο γραφείο του υπουργού Υγείας, που μας «πουλάει» και σοβαρό προφίλ;

- Γι’ αυτό πληρώνουμε τον κ. Λοβέρδο, που μέχρι και για δελφίνος της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ πλασάρεται, για να χαριεντίζεται με ελαφρώς ενδεδυμένες τηλεοπτικές περσόνες;

- Τι πάει να πει η προτροπή σας προς την Πετρούλα «κάτσε μέσα, να μην κρυώνεις», κ. Λοβέρδο; Μήπως ξεπερνάει τα όρια της ηθικής που πρέπει να έχει –και να δείχνει- ένας πολιτικός άνδρας, ο οποίος στο πρόσφατο μόλις παρελθόν είχε τη φαεινή ιδέα να καταστεί ο «νο2» εχθρός του Γ. Παπανδρέου, τον οποίο σήμερα (υποτίθεται) ότι στηρίζει 100% ως πρωθυπουργό;

- Την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινάει και κατεβαίνει στους δρόμους εξαιτίας της δικής σας καταστροφικής πολιτικής, είναι καμώματα αυτά για έναν άνθρωπο παντρεμένο και, μάλιστα με τρία παιδιά;

- Μήπως ολόκληρος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου έκρινε σκόπιμο να την σκεπάσει και με το σακάκι του την Πετρούλα για να μην… κρυώνει;
Και, τέλος, μήπως ο «κ. Λοβερδουλίνος της Πετρούλας» χρωστάει κάποιες εξηγήσεις για το τι συνέβη όταν φώναξε την ημίγυμνη τηλεπερσόνα να «κάτσει μέσα»;

πηγή: newsbomb.gr


4 Ιουλίου 2011, 00:18:43
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Με συντονισμένες κινήσεις ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος μεθοδεύει την κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας.

Από τη μία καταργεί τουλάχιστον 4.000 νοσοκομειακά κρεβάτια, κλείνει 13 νοσοκομεία του ΕΣΥ και τα μετατρέπει σε μονάδες Υγείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ή σε μονάδες εξειδικευμένης νοσηλείας, μειώνει κλινικές και από την άλλη εξαφανίζει τα φάρμακα.

Ήδη είχαμε το πρώτο «κρούσμα» της πολιτικής του.

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία διέκοψε την προμήθεια συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας(ηπαρίνη), λόγω των συσσωρευμένων χρεών του νοσηλευτικού ιδρύματος προς την εταιρεία.

Με τις μειώσεις που επέβαλε στο χώρο της Yγείας ο κ. Λοβέρδος, μπορεί να απέσπασε τα εύσημα από την Τρόικα, αφού μόνον το 2012 θα «εξοικονομηθούν» 75 εκατ. ευρώ, ενώ το διάστημα 2013-2015 θα φτάσουν τα 150 εκατ. ευρώ, ωστόσο τα προβλήματα για τους Έλληνες ασθενείς, έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Τα νοσοκομεία αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, με συνέπεια να δημιουργούνται ανυπέρβλητα προβλήματα στη λειτουργία τους.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος κ. Δημήτρης Βαρνάβας σχολιάζοντας το περιστατικό στο ΑΧΕΠΑ αναφέρει με δήλωσή του στο newsbomb.gr: «Δυστυχώς η ανικανότητα των πολιτικών ηγεσιών του υπουργείου Υγείας κατά την τελευταία δεκαετία έχει οδηγήσει το πράγμα στα άκρα. Κραυγαλέο παράδειγμα οι πρακτικές του κ. Λοβέρδου. Αντί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να προασπίσει την κοινωνία από εκβιασμούς και να εξοικονομήσει πόρους, επιδίδεται σε ανέξοδους λεονταρισμούς, τους οποίους η κοινωνία πληρώνει πανάκριβα».

Άνθρωποι της αγοράς φαρμάκου καταγγέλλουν πως έπονται τραγικές ελλείψεις σε ευρέως διαδεδομένα φάρμακα, λόγω της πολύ χαμηλής τιμολόγησής τους.

Η Ελλάδα πλέον έχει από τις χαμηλότερες τιμές φαρμάκων στην Ευρώπη. Αυτό, όμως, ωθεί τις πολυεθνικές εταιρείες, που βλέπουν τις χαμηλές τιμές που ισχύουν στην Ελλάδα, να παρασύρουν προς τα κάτω την τιμή των σκευασμάτων τους και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

Λόγω της ισχύουσας ευρωπαϊκής νομοθεσίας οι τιμές διαμορφώνονται με βάση τις τρεις χαμηλότερες τιμές που ισχύουν σε 22 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να προτιμούν να αποσύρουν τα σκευάσματά τους από την ελληνική αγορά.

Ελλοχεύει λοιπόν ο κίνδυνος να εξαφανισθούν τα φθηνά, δοκιμασμένα φάρμακα και να αντικατασταθούν από άλλα ακριβότερα, επιβαρύνοντας οικονομικά ακόμη περισσότερο τους πολίτες και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Προσφυγή στο ΣτΕ από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής

Οι φαρμακοποιοί καταγγέλλουν την πολιτική Λοβέρδου στο χώρο του φαρμάκου και με προσφυγή στο ΣτΕ ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση του υπουργού Υγείας για την τιμολόγηση των φαρμάκων και την παροχή εκπτώσεων στα νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, κ.λπ. κατά την προμήθεια των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων.

Χαρακτηρίζουν μάλιστα «χαριστική, αυθαίρετη και αναιτιολόγητη» την απόφαση του υπουργού Υγείας, να εντάξει σε ειδικό καθεστώς τις ιδιωτικές κλινικές, οι οποίες πλέον προμηθεύονται τα φάρμακα υψηλού κόστους σε πολύ χαμηλές τιμές, λόγω των μεγάλων εκπτώσεων, τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν παράλληλα και εξαγωγές προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εισπράττοντας μεγάλα κέρδη, αφού εκεί τα φάρμακα αυτά κοστολογούνται σε διπλάσια ή και τριπλάσια τιμή.


5 Ιουλίου 2011, 00:32:25
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Βολές κατά σύσσωμου του πολιτικού κόσμου εξαπέλυσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, καλούμενος να σχολιάσει τη μείωση της τουριστικής κίνησης της χώρας, μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας .

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικοί, τον τελευταίο μήνα, αντί να κάνουν τη δουλειά τους, θωπεύουν και κανακεύουν την πλατεία, γεγονός που συνιστά την επιτομή της χρεοκοπίας του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Σημείωσε ακόμη ότι οι πολιτικοί έφθασαν στο σημείο να φοβούνται τους ανθρώπους και την κοινωνία με αποτέλεσμα τελικά να περιφρονούν το 1/5 των εργαζομένων της χώρας που δουλεύει στον τουρισμό και παράγει το 20% του ΑΕΠ.

Ο Υπουργός Υγείας παρουσιάζεται ως τιμητής των πάντων, ασκώντας κριτική και κατηγορώντας τους άλλους, ενώ ο ίδιος έχει επιδοθεί σε έναν διαρκή αγώνα υποβάθμισης του δημόσιου συστήματος υγείας.

Παράλληλα ισχυρίζεται πως ενδιαφέρεται για την οικονομία της χώρας, υπερασπιζόμενος τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού, όταν με τις ενέργειές του συνθλίβει οικονομικά τον υγιή μέχρι σήμερα κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και εξωθεί στην ανεργία 8.500 οικογένειες.


Σημείωση: Αβάντας συνέχεια......
« Τελευταία τροποποίηση: 5 Ιουλίου 2011, 00:37:49 από alfie »

6 Ιουλίου 2011, 00:00:15
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις στην πολιτική του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου. Τοπικές κοινωνίες, Περιφερειακά Συμβούλια, Διοικητές Νοσοκομείων, γιατροί και ασθενείς έχουν ξεσηκωθεί και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον κ. Λοβέρδο να κατεδαφίσει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στο σχέδιο του Υπουργείου και στην δρομολογούμενη υποβάθμιση των νοσοκομείων Κυπαρισσίας, Μολάων και το κλείσιμο του Ψυχιατρικού νοσοκομείου Τρίπολης, ενώ δήλωσε την αντίθεσή του με τη συνολική πολιτική που ακολουθεί το υπουργείο Υγείας.

Ταυτόχρονα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τόνισαν ότι ''δεν παραχωρούμε το δικαίωμα σε κανένα να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς''.

Πυρά εκ των «έσω»

Και εκ των «έσω» όμως δέχεται τα πυρά ο Υπουργός Υγείας. Ως «άκαιρους και επικίνδυνους πειραματισμούς» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συστήματος Υγείας Πελοποννήσου (την περίοδο 2001-2004), καθώς και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, κ. Οδυσσέας Βουδούρης, την πολιτική Λοβέρδου στο χώρο της δημόσιας υγείας και συγκεκριμένα την δρομολογούμενη μετατροπή νοσοκομείων σε Κέντρα Υγείας και Βραχείας Νοσηλείας ,αλλά και τις συγχωνεύσεις Διοικήσεων νοσοκομείων. Ο κ. Βουδούρης αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι αλλαγές αποφασίστηκαν με πρόχειρο τρόπο, χωρίς προηγούμενη εκπόνηση μελέτης.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην «Ελευθερία Μεσσηνίας» ο κ. Βουδούρης μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ένστασή του στη συγχώνευση των νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας , κάτι που θα εφαρμοσθεί και σε πολλά άλλα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. «Ο Νομός Μεσσηνίας διαθέτει δύο νοσοκομεία, το νοσοκομείο Καλαμάτας και το νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Η σκέψη να μετατραπεί το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε Κέντρο Υγείας και Βραχείας Νοσηλείας είναι ένας ακόμη πειραματισμός άκαιρος και επικίνδυνος. Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει μελέτη που να στηρίζει μία τέτοια πρόταση».

Όσον αφορά στις συγχνεύσεις Διοικήσεων, ο κ. Βουδούρης τόνισε: «Τα δύο νοσοκομεία (Καλαμάτας και Κυπαρισσίας) δεν μπορούν να συγχωνευθούν. Ο βασικός λόγος είναι η γεωγραφική απόσταση που τα χωρίζει. Η τηλε-ιατρική υπάρχει, η τηλε-διοίκηση όμως όχι. Το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας χρειάζεται έναν επικεφαλής με συνεχή καθημερινή παρουσία και ολοκληρωμένη διοικητική αρμοδιότητα. Η «εφεύρεση» ενός τοπικού υποδιοικητή αποτελεί απλώς ένα γραφειοκρατικό τέχνασμα».
Και συνεχίζει «Θεωρώ καθήκον μου, βάσει και της εμπειρίας μου, τόσο ως μάχιμος γιατρός όσο και γνώστης της διοικητικής πραγματικότητας, να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου σε τέτοιους πειραματισμούς».

Ο ιατρικός κόσμος βλέπει «δεινά»

Την έντονη ανησυχία του για τα δεινά που έρχονται στο χώρο της υγείας εκφράζει ο ιατρικός κόσμος της χώρας, μετά τις σχεδιαζόμενες αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Υγείας.

Μοναδικός στόχος είναι η περιστολή των δαπανών, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για τον έλληνα ασθενή, καταγγέλλουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας.

Το παράδειγμα άλλων χωρών, στις οποίες εφαρμόσθηκαν από την Τρόικα συνταγές παρόμοιες με αυτές που ετοιμάζονται για την Ελλάδα, έδειξε πως τα συστήματα υγείας υποβαθμίστηκαν δραματικά, το προσδόκιμο υγείας των πληθυσμών μειώθηκε, ενώ η νοσηρότητα σε συγκεκριμένες παθήσεις αυξήθηκε, τονίζει το μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, Στέλιος Δημητρακόπουλος.

Χαρακτηριστικές είναι και οι επώνυμες παρατηρήσεις γιατρών του ΕΣΥ στον επίσημο ιστότοπο του Υπουργείου Υγείας, όπου καταγράφουν τις απόψεις τους σχετικά με το αναρτημένο στο διαδίκτυο σχέδιο συγχώνευσης των Μονάδων του ΕΣΥ.

Διευθυντές κλινικών και γιατροί καταγγέλλουν προχειρότητα και εντοπίζουν σωρεία λαθών (ηθελημένων ή μη) σε στοιχεία που αφορούν είτε αριθμό κλινών, είτε προσωπικού, είτε χειρουργικών πράξεων ανά νοσοκομείο. Όσο για τα πληθυσμιακά δεδομένα, είναι ενδεικτικό της βιασύνης ότι όπου αυτά χρησιμοποιούνται λαμβάνεται υπόψη η απογραφή του 2001, παρά το γεγονός ότι έχει ολοκληρωθεί η νέα απογραφή πληθυσμού.

Για παράδειγμα στο νοσοκομείο Κιλκίς αναφέρεται ότι υπηρετούν επτά οφθαλμίατροι, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο ειδικοί και δύο ειδικευόμενοι οφθαλμίατροι.

Επίσης, στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ο Εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου και της Τριμελούς Επιτροπής Ιατρών, ΕΙΝΑ γράφει χαρακτηριστικά:

«Τα στοιχεία που δόθηκαν για τον ''Άγιο Ανδρέα'' Πάτρας είναι φαλκιδευμένα αφού στηρίζονται σε δεδομένα από την περίοδο όπου το Νοσοκομείο μας βρίσκεται σε ''αποδιοργάνωση'' λόγω του σεισμού του 2008 και η δύναμη των κλινικών του αναγκαστικά έχει συρρικνωθεί μέχρι να αποπερατωθεί κτιριακά το Νοσοκομείο μας.

Η διασύνδεση με το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος είναι αδύνατη αυτή τη στιγμή αφού δεν υπάρχει κτιριακά επαρκής χώρος ούτε για τις κλινικές του ''Αγίου Ανδρέα'' που στεγάζονται στο πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο 409 το οποίο δεν είναι ξεχωριστό αλλά φιλοξενεί κλινικές του Νοσοκομείου μας επειδή δεν διέθετε εδώ και χρόνια επαρκείς χώρους. Μετά τον σεισμό του 2008 η κατάσταση κτιριακά έχει επιδεινωθεί».

Σχετικά με την Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου: «Τα στοιχεία είναι λάθος, διότι ό υπολογισμός της πληρότητας έγινε με βάση τις 19 κλίνες, ενώ η ΜΕΘ λειτουργεί από 4ετίας με 15, λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Η πραγματική πληρότητα της Α ΜΕΘ είναι 75%. Επίσης εργάζονται 10 και όχι 14 γιατροί».

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

6 Ιουλίου 2011, 00:05:17
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Μία σημαντική σημείωση όσων αφορά αυτό το τόπικ:

Καλύτερα να λεγόταν Γιαννακόπουλος εναντίον Λοβέρδου ή Βιανέξ εναντίον Λοβέρδου, μιας και το site newsbomb είναι ιδιοκτησίας του υιού του γνωστου φαρμακοβιομήχανου Π. Γιαννακόπουλου
(site του ομίλου DPG Digital Media).

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
12288 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 18 Νοεμβρίου 2010, 15:09:35
από Gatekeeper
2 Απαντήσεις
46715 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Μαΐου 2015, 00:35:14
από Argirios Argiriou
5 Απαντήσεις
95289 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 6 Φεβρουαρίου 2015, 18:07:31
από Denominator
3 Απαντήσεις
2484 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 5 Δεκεμβρίου 2016, 20:37:18
από Ορθοπαιδικός
0 Απαντήσεις
14510 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Ιανουαρίου 2021, 08:24:16
από Argirios Argiriou