Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Μονιμοποιηση-εξελιξη σε επιμ Α

<< < (2/3) > >>

laertis:
Για εξέλιξη στον βαθμό του Α χρειάζονται 7 χρόνια προυπηρεσίας στον βαθμό Β, εκτός εάν υπάρχουν ποινές. Κάνετε αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του Νοσοκομείου που ανήκετε και θα ακολουθηθεί u τυπική διαδικασία κρίσεων
Μου κάνει εντύπωση που θέλετε να μονιμοποιηθείτε για 2η φορά, δεν φτάνει η πρώτη. Υπάρχει κάτι που σας φοβίζει ?

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜου κάνει εντύπωση που θέλετε να μονιμοποιηθείτε για 2η φορά, δεν φτάνει η πρώτη.

--- Τέλος παράθεσης ---

;D

Clemence:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια εξέλιξη στον βαθμό του Α χρειάζονται 7 χρόνια προυπηρεσίας στον βαθμό Β, εκτός εάν υπάρχουν ποινές. Κάνετε αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του Νοσοκομείου που ανήκετε και θα ακολουθηθεί u τυπική διαδικασία κρίσεων
Μου κάνει εντύπωση που θέλετε να μονιμοποιηθείτε για 2η φορά, δεν φτάνει η πρώτη. Υπάρχει κάτι που σας φοβίζει ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Εκτός του ότι δεν ξέρω αν σ΄αυτά τα πράγματα έχει και πολύ νόημα το ''θέλω'', πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να μονιμοποιηθεί κανείς δεύτερη (ή τρίτη ή νιοστή) φορά. Ίσως κάποιος απ΄τους συναδέλφους που ρωτούν θα μπορούσε να μας το εξηγήσει.

DoctorX:
Καλησπέρα σε όλους,
γνωρίζει κάποιος ποιοί χρόνοι προσμετρούνται στην πενταετία; Προσμετρούνται χρόνοι εργασίας στο εξωτερικό (Ευρωπαική Ένωση);

ΑΡΗΣ:
Στην πενταετία για την μονιμοποίηση, προσμετράται μόνο χρόνος που έχει διανυθεί στο ΕΣΥ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση