Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Πανελλήνιες, πανελλαδικές κι άλλα αδιέξοδα συστήματα.
Δημήτριος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ απορία μου είναι γιατί θεωρείται λογικό ένας υποψήφιος της θεωρητικής, με την προσθήκη της Βιολογίας να μπορεί να είναι υποψήφιος σε σχολές επιστημών υγείας ενώ ο υποψήφιος της θετικής να μην του επιτρέπεται (με την προσθήκη κάποιου θεωρητικού μαθήματος π.χ Ιστορία) να είναι υποψήφιος για σχολές της θεωρητικής.
Μου μοιάζει λίγο "ελιτίστικο" οι σχολές υγείας να είναι (θεωρητικά) προσβάσιμες από όλους ενώ οι σχολές της θεωρητικής κατεύθυνσης μόνο από τους αντίστοιχους υποψηφίους.
--- Τέλος παράθεσης ---
Την ίδια απορία και έχω εγώ .Πάντως σε πολυ γνωστό forum γιατρός διδάσκει ούτως ειπείν πολύ καλά σύγχρονη ιστορία και κανα δυό μηχανολόγοι διδάσκουν διαδικτυακώς την ελληνική γλώσσα σε συζητήσεις διορθώνοντας τους άλλους με παρατηρήσεις και τα λοιπά .Το αντίστροφο δεν το έχω παρατηρήσει :φιλόλογος να διδάσκει μηχανολογία και ιστορικός να εξηγεί ιατρικά θέματα μετά πάσης ακρίβειας και λεπτομέρειας εννοείται.
Εν γένει όλη αυτή η ιστορία με τις πανελλαδικές είναι ραβε ξηλωνε,δουλειά να μη σου λείπει να δικαιολογούν το μισθό τους ρε παιδάκι μου. Με την τραπεζά θεμάτων έγινε μεγάλο φαγοπότι τα κορόιδα οι καθηγητές στέλνανε τσάμπα τα θέματα και οι διορθωτάδες τα κονομάγανε ανα τεμάχιο...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση