Γενικά > Νομικά θέματα

Καθεστώς ασφάλισης και σύνταξης. Τι ισχύει τελικά;

<< < (20/99) > >>

Αναγνώστου Ι.:
2o εξάμηνο 2012 πλήρωσα 1.333,90. Νέος ασφαλισμένος (Έναρξη υποχρεώσεων από 1.1.1993) που έχει συμπληρώσει 5ετία.

elpida:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά για τους παλιούς ασφαλισμένους μήπως γνωρίζετε πόσο είναι?

Αναγνώστου Ι.:
Δες λιγακι εδώ.Είναι για το 2011 αλλά δεν έχει και μεγάλες διαφορές Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

elpida:
Το πρόβλημα είναι ότι είχα δει αυτό τον πίνακα, αλλά στο τσαυ μου είπαν σήμερα για παλιό ασφαλισμένο μετά την πενταετία 1810 .
Και σκέφτηκα μήπως κάποιος συνάδερφος γνωρίζει καλύτερα

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕνδιαφέρομαι για μετά την πενταετία. Πρόσφατα προσκόμισα κάποια παλιά μου ένσημα και άλλαξα κατηγορία.

--- Τέλος παράθεσης ---
Τι εννοείτε αλλάξατε κατηγορία; Νομίζω ότι οι παλιοί ασφαλισμένοι είναι μία κατηγορία (και μια δεύτερη αν πληρώνουν για μονοσύνταξη). Επίσης έχει σημασία αν πληρώνετε υγειονομικές κρατήσεις (αν είστε στο ΕΣΥ και ως παλιά διαλέξατε ΟΠΑΔ για υγεία). Απο την άλλη μπορεί κάλλιστα να αυξήθηκε η εισφορά υπέρ ανέργων ή να θυμήθηκαν κάποια άλλη εισφορά. Επρεπε μάλλον να τους ζητήσετε κάποια αναλυτική κατάσταση...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση