Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Έρχεται η σειρά των ...γιατρών

<< < (22/29) > >>

Harper:
Aν ομως από φοβο υιοθετησουμε την τακτικη "Με λενε Λολα και τα κανω ΟΛΑ" δε θα αργησει να ερθει ο καιρος που καποιος θα μας καταγγειλει επειδη δεν του κατεβασαμε και τα βρακια μας.
Ας κανουμε σωστα τη δουλεια μας ,με σεβασμο και ευγενεια και δε νομιζω να υπαρξει προβλημα ουσιαστικο ουτε καμμια καταγγελια να ευδοκιμησει.Απλα επισημαινω τις λεξεις σεβασμος και ευγενεια γιατι υπάρχουν πολλοι τροποι να πεις σε καποιον "δε σου γραφω τα φαρμακα" ενω συνηθως αυτοι οι "καποιοι" ειναι πολυ λιγοι σε σχεση με τους υπόλοιπους που μας σεβονται,τους εξυπηρετουμε σε χρονια βαση και διαμορφωνουν την κοινη γνωμη γυρω από το άτομό μας.Και απο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω -με σχετικη πλεον σιγουρια-πως αυτοι οι ελαχιστοι "καποιοι" που "κλωτσανε" και δειχνουν να μην καταλαβαινουν συνηθως ειναι ατομα με τονισμενο "εγω" που κυρια επιδιωκουν την αναγνωρισιμοτητα και την επιβεβαιωση του "εγω' τους παρα το ιδιο το αιτημα τους πχ την αναγραφη φαρμακων.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Όσοι μπουν σε διαθεσιμότητα θα λαμβάνουν το 75% του μισθού τους και δε θα εργάζονται στα νοσοκομεία έως ότου βγουν οι σχετικές αποφάσεις είτε από τη δικαιοσύνη είτε από τα πειθαρχικά όργανα.
--- Τέλος παράθεσης ---

Μερικούς δεν θα τους "χαλούσε" να κάθονται για ένα συγκεκριμένο διάστημα μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά τους. Μετά κάνουν μια μήνυση και ζητούν όσα "έχασαν" πίσω (ίσως και εφημερίες αν αφορά γιατρούς) και λογικά θα δικαιωθούν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μη σας πω οτι συμφερει κιολας. Παίρνεις το 75%, γλιτωνεις τις βενζινες που ειναι (για μενα τουλαχιστον τωρα) το 30% του μισθου σου.. αρα εχεις και +5%. Εχεις και αφθονο χρονο να ασχοληθεις με ο,τι θελεις, να δεις τα λιγο τα παιδια σου, να μην σκεφτεσαι αν θα εισαι μεσα χριστουγεννα ή πρωτοχρονια...
Θα κανω καταγγελια στον εαυτο μου. Τα λαγονικα του υπουργειου θα με θεσουν σε διαθεσιμοτητα μεχρι να δουν αν ευσταθει η καταγγελια μου ή αν προκειται για συκοφαντια...

--- Τέλος παράθεσης ---

Ατυχήσαμε συνάδελφε.
Δεν τα γράφει καλά το άρθρο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Τα πειθαρχικά παραπτώματα οδηγούν σε αυτοδίκαιη αργία (κι όχι σε διαθεσιμότητα) σύμφωνα και με την εγκύκλιο που αναφέρεται στο link που παρέθεσες

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Περιθωριακός:
Αδαμάντιε, μπορουσες να φανταστεις οτι η πραγματικοτητα θα ηταν χειροτερη απο το αρθρο (το οποιο μου φανηκε ακραια ''διαρροη'' προς τρομοκρατηση)?
Ευτυχως δεν προλαβα να υποβαλλω την οξυτατη καταγγελια που συνεταξα εις βαρος μου...

deleteduser:
Αληθεύει. Προκειμένου να μπει σε αργία αρκει ο δημόσιος υπάλληλος (όχι μόνο ο γιατρος) να παραπεμφθεί σε Πειθαρχικό συμβούλιο. Τρομακτικό αν αναλογιστεί κανείς οτι αποτελεί συνηήθη πρακτικη Διοικητών, Περιφερειακών Διευθυντων κλπ για λογους βαρεμάρας, μη αναληψης ευθύνης κλπ

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑληθεύει. Προκειμένου να μπει σε αργία αρκει ο δημόσιος υπάλληλος (όχι μόνο ο γιατρος) να παραπεμφθεί σε Πειθαρχικό συμβούλιο. Τρομακτικό αν αναλογιστεί κανείς οτι αποτελεί συνηήθη πρακτικη Διοικητών, Περιφερειακών Διευθυντων κλπ για λογους βαρεμάρας, μη αναληψης ευθύνης κλπ

--- Τέλος παράθεσης ---

Χμμμμ.
Η μη τήρηση του προβλεπόμενου ωραρίου εργασίας αποτελεί αιτία για παραπομπή σε πειθαρχικό συμβούλιο;
Η απουσία από ενεργό εφημερία;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση