Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Έρχεται η σειρά των ...γιατρών

<< < (24/29) > >>

deleteduser:
Καλέ μου Τάσο,
αυτή είναι η αλλαγή που έγινε στο πειθαρχικό δικαιο των δημ. υπαλλήλων. Ο δημ υπάλληλος που παραπεμπεται σε πειθαρχικό συμβουλιο τίθεται αυτοματως σε αργία και μεχρι την εκδίκαση της απόφασης. Αυτό αποτελεί προσωρινό μετρο και όχι ποινη. Η δε κατηγορία μπορει να είναι τοσο απλή όπως η παράβαση ωραρίου Χωρίς να είμαι νομικός μου φαίνεται οτι αυτό αναιρεί το τεκμήριο αθωοτητας. Αρα μπορεί να καταρριφθει αν τα τριτοβάθμια συνδικαλιστικά μας όργανα μας προσέφευγαν στα δικαστηρια.

Περι μήνυσης για ψυχική οδύνη το έχω σκεφτεί κι εγώ ... όπως το έχουν σκεφτεί και αυτοί. Μονο η δικασιμος αργει αρκετά χρόνια.

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλέ μου Τάσο,
αυτή είναι η αλλαγή που έγινε στο πειθαρχικό δικαιο των δημ. υπαλλήλων.
Ο δημ υπάλληλος που παραπεμπεται σε πειθαρχικό συμβουλιο τίθεται αυτοματως σε αργία και μεχρι την εκδίκαση της απόφασης.
Αυτό αποτελεί προσωρινό μετρο και όχι ποινη. Η δε κατηγορία μπορει να είναι τοσο απλή όπως η παράβαση ωραρίου
Χωρίς να είμαι νομικός μου φαίνεται οτι αυτό αναιρεί το τεκμήριο αθωοτητας. Αρα μπορεί να καταρριφθει αν τα τριτοβάθμια συνδικαλιστικά μας όργανα μας προσέφευγαν στα δικαστηρια.

Περι μήνυσης για ψυχική οδύνη το έχω σκεφτεί κι εγώ ... όπως το έχουν σκεφτεί και αυτοί. Μονο η δικασιμος αργει αρκετά χρόνια.

--- Τέλος παράθεσης ---

Φίλε μου Απόστολε! -βλέπω "πουρνό πουρνό"...! :)

Να ρωτήσω κάτι??
Κατά μέσο όρο, πόσο διάστημα μεσολαβεί, από την Αναγγελία Παραπομπής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, μέχρι την εκδίκαση της εν λόγω Υπόθεσης...??
Στο διάστημα αυτό,
αφού ΔΕΝ τεκμηριώνεται το "αξιόποινο" της Πράξης => ΔΕΝ υφίσταται θέμα : "Επιβολή Ποινής", ο Εργαζόμενος πληρώνεται...??

Γιατί τίθεται σε "Αργία" (φοβάμαι οτι αυτό σημαίνει : no money, no honey...),
όταν αντίστοιχα, ο Αστυνομικός, που γίνεται τσακωτός με σημαδεμένα 50ευρα, λόγω βάσιμων Ενδείξεων Διακίνησης, απλώς, τίθεται σε Διαθεσιμότητα...??

Φαντάζομαι, οτι ίσως,
το "τεκμήριο της αθωότητας", ενδεχομένως καταστρατηγείται, στην περίπτωση που :
Επιβάλλεται Ποινή, χωρίς προηγουμένως, και τελεσίδικα, να έχει εκδοθεί Καταδικαστική Ετυμηγορία...?

Όμως, η "Αργία", και όχι η "Διαθεσιμότητα",
κατά το μεταβατικό χρονικό διάστημα, μέχρι να εκδικαστεί η Υπόθεσή (μου), αν πράγματι μεταφράζεται σε "παροδική πλήρης Παύση" (=αναστολή Μισθοδοσίας κλπ),
τότε ΔΕΝ ισοδυναμεί με αδικαιολόγητη και παράνομη Επιβολή Ποινής...??

deleteduser:
Πραγματικα δεν γνωρισω κάτι παραπανω. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το μάθω.

Για το πρωινό ξυπνημα υπευθυνος είναι ο κύριος της φωτο

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠραγματικα δεν γνωρισω κάτι παραπανω. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το μάθω.

Για το πρωινό ξυπνημα υπευθυνος είναι ο κύριος της φωτο

--- Τέλος παράθεσης ---

Φτούσου καμάρι μου!!!

Να τον χαίρεσαι πραγματικά!! :D

Πατρωνάκης Μάνος:
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 22.ΧΙΙ.12
 Θεωρώ ανήθικο να αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η λίστα των ιατρών ΕΣΥ που έχουν απλώς παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο
 της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, θέτοντας τους έτσι σε αυτοδίκαιη αργία, χωρίς να έχει τουλάχιστο αποφανθεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο επί της παραπομπής.
 Εκτιμώ ότι ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης έχει νομική και ηθική υποχρέωση να συγκαλέσει άμεσα το Πειθαρχικό Συμβούλιο και εφόσον αποφανθεί επί των παραπομπών
 να σταλεί η λίστα στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου
 Γρηγόρης Πασπάτης

Εντυπωσιάζει πάντως η σιγή ιχθύος των υπόλοιπων Συλλογικών οργάνων σε αυτό το παράλογο έργο ακραίου φασισμού που μας εκθέτει ως δημόσιους λειτουργούς
σε λαϊκά δικαστήρια, όπως και σε κάθε Διοικητή ζηλωτή της τρόϊκας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση