Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Έρχεται η σειρά των ...γιατρών
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚούρεμα ιατρικών πράξεων, εξετάσεων και ιδιωτικών κλινικών. Περισσότερα στο επισυναπτόμενο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δε φτάνει μόνο rebate σε όσους εκτελούν. Νομίζω ότι χρειάζεται έλεγχος και σε όσους παραπέμπουν και σίγουρα ένα ισχυρό αντικίνητρο για αυτοπαραπομπή.
--- Τέλος παράθεσης ---
Απο το 2014 όλα αλλάζουν οπότε....
GirousisN:
Άρα αν περίμενες ότι θα πάρεις 10 από τον ΕΟΠΥΥ ,θα πάρεις τώρα 7. Συγγνώμη για το τώρα !! Σου δίνει όμως την δυνατότητα συμψηφισμού, μην είμαστε και αχάριστοι !!
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆρα αν περίμενες ότι θα πάρεις 10 από τον ΕΟΠΥΥ ,θα πάρεις τώρα 7. Συγγνώμη για το τώρα !! Σου δίνει όμως την δυνατότητα συμψηφισμού, μην είμαστε και αχάριστοι !!
--- Τέλος παράθεσης ---
Την "επιστροφή" (αν κατάλαβα καλά) την πληρώνεις στο τέλος του τριμήνου (οπότε τον επόμενο ή μεθεπόμενο μήνα) για χρήματα που βέβαια δεν έχεις ακόμα εισπράξει (αφού τώρα πληρώνουν με 7 περίπου μήνες καθυστέρηση τα εργαστήρια). Αυτό (με την επιφύλαξη ότι μπορεί να κάνω λάθος) δεν είναι επιστροφή (επιστρέφεις κάτι που έχεις πάρει), αλλά χαράτσι, τέλος (του τύπου αποφασίζομεν και διατάζομεν). Άμα χρεοκοπήσει ο ΕΟΠΥΥΥς και δεν δώσει μία, θα επιστραφούν οι επιστροφές που εισέπραξε; ( :D :D :D).
Επίσης αν ένα (ας πούμε) διαγνωστικό κέντρο, έχει δαπάνη 2000 ευρώ (καθόλου επιστροφή εκτός βέβαια απο το 10% που θα το κρατάνε ες αεί) και ένα άλλο 2001 (επιστροφή σύμφωνα με τους πίνακες --> 100.05 ευρά - να μην ξεχάσουμε και το 10%). Οπότε με ένα ευρόπουλο παραπάνω θα πληρώσεις κατοστάρι... Στον πίνακα στο ΦΕΚ δεν λέει ότι το 5% επιστροφή είναι για το ποσό απο 2000 και πάνω (όπως λένε πολύ καλά οι πίνακες φορολογίας) οπότε ο άνω ιατρός θα είχε "επιστροφή" 5 λεπτά. Δεν νομίζω ότι έγινε τυχαία... Επίσης υπάρχει μια γκρίζα ζώνη 1 ευρώ μεταξύ των ορίων (άμα καταθέσεις δαπάνη 2000.47 τι γίνεται <--- αν κάποιος κινηθεί δικαστικά μπορεί να ζητήσει απαλλαγή απο την "επιστροφή" αφού δεν ανήκει σε καμια κατηγορία).
Προχειροδουλειά όπως πάντα...
Στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος στη μεσότητα της σελίδας έχει έναν πίνακα (Κλίμακα υπολογισμού φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων) για όποιον δεν κατάλαβε τι εννοώ άνω με τουςε πίνακες φορολογίας...
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆρα αν περίμενες ότι θα πάρεις 10 από τον ΕΟΠΥΥ ,θα πάρεις τώρα 7. Συγγνώμη για το τώρα !! Σου δίνει όμως την δυνατότητα συμψηφισμού, μην είμαστε και αχάριστοι !!
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν περιλαμβάνει τις επισκέψεις από ότι κατάλαβα αλλά τις παρακλινικές εξετάσεις.
Επίσης, υπάρχουν κλίμακες: Για παράδειγμα σε γιατρούς μέχρι χίλια ευρώ παρακλινικές πχ 16 υπερήχους καρδιάς στις διακόσιες επισκέψεις δεν έχει rebate. Μετά αρχίζει 5%
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν περιλαμβάνει τις επισκέψεις από ότι κατάλαβα αλλά τις παρακλινικές εξετάσεις.
Επίσης, υπάρχουν κλίμακες: Για παράδειγμα σε γιατρούς μέχρι χίλια ευρώ παρακλινικές πχ 16 υπερήχους καρδιάς στις διακόσιες επισκέψεις δεν έχει rebate. Μετά αρχίζει 5%
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ξέρω ότι δεν αφορά επισκέψεις, εκεί υπάρχει όριο και κλειστός προϋπολογισμός ούτως ή άλλως. Στην τελική η "επιστροφή" δεν αφορά εμένα...
Με τις κλίμακες ο προβληματισμός μου είναι ο λάθος χωρισμός;. Κοίτα το παράδειγμά μου με τα 2000 και τα 2001 ευρά...
Το αν είναι δίκαιο το rebate; Με την παραδοχή ότι όλοι κλέβουν είναι δίκαιο... Κλέβουν όμως όλοι; Γιατί πάντα την πληρώνουν οι αθώοι; Δεν σε ωθεί "το σύστημα" στην παρανομία;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση