Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Έρχεται η σειρά των ...γιατρών

<< < (14/29) > >>

trojy:
Οι ιατροί του ΕΟΠΥΥ, ποιούς μήνες έχουν πληρωθεί και σε τί ποσοστό; Η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν έχουν γίνει υπερβολικές και άδικες παρακρατήσεις.

Διόρθωση...: Το ανάποδο ήθελα να γράψω.. δηλαδή "Η ενημέρωση που έχω είναι ότι έχουν γίνει υπερβολικές και άδικες κρατήσεις".

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
εγω πληρωθηκα 3 μηνες και καθαρα ειναι 2 μηνες

Zachariadis:
Εγώ ως αυτή τη στιγμή εχω πληρωθεί κουτσουρεμένα μόνο τον Ιανουάριο !!!
Απ' ότι μαθαίνω δεν είμαι ο μονος στον νομό Θεσσαλονίκης στον οποίο η πλειοψηφία των ιατρών του
ΕΟΠΥΥ δεν εχουν πληρωθεί παρα μόνο για τον 1ο μήνα του έτους.
Στην αρμόδια ΥΠΑΔ έχω καταθέσει δικαιολογητικά + αποδείξεις παροχής υπηρεσιών μέχρι και του Απριλίου.
Υπο της παρούσες συνθήκες η έξοδος μου απο τον ΕΟΠΥΥ είναι βέβαιη δεδομένου ότι αδυνατώ να ανταπεξέλθω
οικονομικά παρά τον τεράστιο φόρτο εργασίας.
Πράγματι πιστεύω πως μετά απο την κατοχή του 40-45 ουδέποτε το ιατρικό λειτούργημα και οι ιατροί να αντιμετωπίστηκαν με τέτοια
απαξίωση.

Harper:
Ελπιζω μετα τις περιπετειες με την υγεια του πρωθυπουργου-υποργου οικονομικων (περαστικα τους με την ευκαιρια) να καταλαβαν κάποιοι οτι η υγεια και οι λειτουργοι της δεν αποτελουν θεματα για διαπραγματευση και μικροπολιτικες.
Και πως ο απλός ασθενης που καθημερινα κουβαλαει σταυρο στο γολγοθα των ΕΟΠΥΥ-ΕΣΥ δικαιουται και αυτος περιθαλψη δωρεαν και ποιοτικη γιατι ειναι ισοτιμος και ισάξιος με οιοδηποτε λειτουργο του κρατους που πηρε τη θεση του με την ψηφο του πρωτου.
Μια ψηφο που δοθηκε από τον πολιτη-δυνητικο ασθενη όχι για να χαιρει το δημοσιο προσωπο εξαιρετικων προνομιων αλλα για να πολεμησει ο δευτερος για τα προνομια του πρωτου

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕλπιζω μετα τις περιπετειες με την υγεια του πρωθυπουργου-υποργου οικονομικων (περαστικα τους με την ευκαιρια) να καταλαβαν κάποιοι οτι η υγεια και οι λειτουργοι της δεν αποτελουν θεματα για διαπραγματευση και μικροπολιτικες.
Και πως ο απλός ασθενης που καθημερινα κουβαλαει σταυρο στο γολγοθα των ΕΟΠΥΥ-ΕΣΥ δικαιουται και αυτος περιθαλψη δωρεαν και ποιοτικη γιατι ειναι ισοτιμος και ισάξιος με οιοδηποτε λειτουργο του κρατους που πηρε τη θεση του με την ψηφο του πρωτου.
Μια ψηφο που δοθηκε από τον πολιτη-δυνητικο ασθενη όχι για να χαιρει το δημοσιο προσωπο εξαιρετικων προνομιων αλλα για να πολεμησει ο δευτερος για τα προνομια του πρωτου

--- Τέλος παράθεσης ---

Αλήθεια, η εισαγωγή των παραπάνω προσώπων στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έγινε στα πλαίσια γενικής εφημερίας;  Ή έστω εφημερίας του αντίστοιχου τμήματος στο οποίο εισήχθησαν;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση