Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Έρχεται η σειρά των ...γιατρών
trojy:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Τέρμα οι ''μαγκιές'' τύπου ''δε σου γραφω χειρογραφες ιδιωτων, δε σου γραφω τα 15 κουτια που χρωστας στο βιβλιαριο της πεθαμενης γιαγιας σου, δεν κανω κολοτουμπες μόλις σφυριξεις'' κτλ. Ειμαστε πλεον υποχρεωμενοι να ικανοποιουμε πληρως (ναι, καλα καταλαβατε τί εννοω) οποιον μπαινει στο ιατρειο μας, αλλιως κανει καταγγελια, και μεχρι να αποδειχθει οτι λεει μακακιες εμεις στο σπιτι!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν υπάρχει πιο κλασικός τρόπος καταδολίευσης ενός νόμου, από την αυστηρή εφαρμογή του. Ο σωστός ιατρός, θεωρώ ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται.
Δύο απορίες έχω, αν γνωρίζετε. Πρώτον, τί γίνεται τώρα με τον φακελάκια; Δεύτερον, τί ισχύει σε άλλες χώρες Ευρωπαϊκές χώρες:
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ σωστός ιατρός, θεωρώ ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο σωστός ιατρός;
Το ερώτημα δεν είναι ούτε ρητορικό, ούτε, πολύ περισσότερο, ειρωνικό.
Για 8 χρόνια υπήρξα ένας επαγγελματίας (πλην του μικρού διαστήματος που εμφιλοχώρησα στο ΔΠΘ), ο οποίος πάντα δρούσα με γνώμονα το όφελος του ασθενούς και όχι της προσωπικής μου επιβίωσης - το λάθος μου ήταν ότι τη θεωρούσα δεδομένη. Αλλά έχοντας κόψει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε αποδείξεις (όλα όσα εισεπραττα και δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις και όσα είχα να εισπράξω και μάταια περίμενα) και ευρισκόμενος προ του κινδύνου να αναζητήσω την τύχη μου στην αλλοδαπή, αναζητώ την αλήθεια σε αυτήν ακριβώς την ερώτηση.
md:
Μα την καταγγελια θα ''τη φας'' ακριβως οταν εισαι σωστος ιατρος και δεν κανεις ''εξυπηρετησεις''...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
--- Παράθεση ---Όσοι μπουν σε διαθεσιμότητα θα λαμβάνουν το 75% του μισθού τους και δε θα εργάζονται στα νοσοκομεία έως ότου βγουν οι σχετικές αποφάσεις είτε από τη δικαιοσύνη είτε από τα πειθαρχικά όργανα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μερικούς δεν θα τους "χαλούσε" να κάθονται για ένα συγκεκριμένο διάστημα μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά τους. Μετά κάνουν μια μήνυση και ζητούν όσα "έχασαν" πίσω (ίσως και εφημερίες αν αφορά γιατρούς) και λογικά θα δικαιωθούν.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜα την καταγγελια θα ''τη φας'' ακριβως οταν εισαι σωστος ιατρος και δεν κανεις ''εξυπηρετησεις''...
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα σας πω (για ακόμη μια φορά σε αυτό το forum) ότι εκίνησα την μήνιν των φαρμακοποιών του νομού όταν, ως ελεγκτής του τότε ΤΕΒΕ, προσπάθησα να εφαρμόσω τις διατάξεις σχετικά με την εκτέλεση των συνταγών. Το αποτέλεσμα: Το ταμείο δεν ενδιαφέρθηκε να καλύψει την ορθή πρακτική ενός ελεγκτή (που διασφάλιζε, αν μη τι άλλο, τη δική του περιουσία) και έτσι οδηγήθηκα σε παραίτηση μετά από 2 χρόνια για να μη δυναμιτίσω πλήρως το ιδιωτικό μου επάγγελμα - η Ξάνθη είναι μία μικρή πόλη, βλέπετε...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση