Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 21:58:54

Αποστολέας Θέμα: Νέο Forum των ανθρώπων της ΠΦΥ  (Αναγνώστηκε 345350 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

23 Φεβρουαρίου 2008, 12:09:48
Αναγνώστηκε 345350 φορές
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Σχεδόν για 2 χρόνια πολλοί άνθρωποι της Γ.Ι. και της Π.Φ.Υ. είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνούμε και να μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας, τις σκέψεις μας και τις ιδέες μας, μέσα από το forum της Ένωσης. Άλλοι ως επώνυμοι, άλλοι ως ανώνυμοι, αλλά όλοι με την ίδια ζέση για συμμετοχή σε ένα κοινό διάλογο και με σεβασμό στους κανόνες επικοινωνίας, όσο και αν κάποιες φορές -επώνυμοι και ανώνυμοι- παρασυρόμασταν πέραν των επιτρεπτών ορίων.

Το δύσκολο εκείνο εγχείρημα, στέφτηκε από πλήρη επιτυχία κατά κοινή ομολογία.
Το μόνο σημείο τριβής ήταν το περί ανωνυμίας ή μή.

Είναι ένας σεβαστός προβληματισμός που όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει την τόσο αψυχολόγητη ενέργεια του νέου Δ.Σ. της Ένωσης που στην πρώτη του συνεδρίαση έλαβε την πρώτη του απόφαση για κλείσιμο του forum χωρίς να δώσει το χρόνο στους συμμετέχοντες ούτε να αφαιρέσουν από αυτό τυχόν κείμενα που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτούς ή την προσωπική τους εργασία, αφού εκεί μέσα υπάρχει ένα πλήθος πολύτιμων για πολλούς δεδομένων.
Παράλληλα έπαψε τον κ. Κουναλάκη από τη διαχείριση της σελίδας, χωρίς καμία αιτιολόγηση, αν και αυτός έδωσε την ψυχή του σε αυτό, χωρίς ποτέ να ζητήσει οιοδήποτε αντάλλαγμα.
Ελπίζω τα ανωτέρω να ήταν μία ατυχής ενέργεια και να μην εκφράζουν «νέο ήθος» στην ηγεσία της Ένωσης.

Η ανάγκη επικοινωνίας και ελεύθερης έκφρασης είναι σύμφυτη με την ανθρώπινη ύπαρξη, και έντονα παρούσα σε ανθρώπους με έντονο προβληματισμό. Αυτό έγινε σαφές και από το γεγονός ότι κάποια μέλη του παροπλισθέντος forum, ήδη δημιούργησαν προσωπικούς χώρους σε blogs. Όμως οι προσωπικοί χώροι, παρά το σημαντικό τους ρόλο, σίγουρα δεν οδηγούν στον ίδιο βαθμό επικοινωνίας και ζυμώσεων με ένα forum.

Πιστεύοντας ότι τόσο οι Γ.Γ., όσο και οι άνθρωποι της ΠΦΥ γενικότερα, χρειάζονται ένα χώρο έκφρασης και ένα βήμα ελεύθερης διακίνησης ιδεών –προβληματισμών και θέσεων, και έχοντας διαπιστώσει από πολλά forums ότι οι ανώνυμοι (με την προϋπόθεση της τήρησης των κανόνων) είναι πολλές φορές πιο εποικοδομητικοί στις συζητήσεις που αναπτύσσονται, προχώρησα με τη συνεργασία και τεχνική υποστήριξη του κ. Κουναλάκη, που έχει και τις γνώσεις και το μεράκι, στην δημιουργία του forum, όπως αυτό το είχαμε δημιουργήσει στις σελίδες της Ένωσης, σε νέα δ/ση, στην Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

Το νέο forum είναι ελεύθερο(1) στην ανωνυμία ή την επωνυμία και θα είναι χαρά μου να δω και πάλι εδώ παλαιούς γνώριμους, αλλά και νέους φίλους, προκειμένου να συνεχίσουμε, όπως κάναμε εδώ και πλέον των δύο ετών, την εποικοδομητική μας επικοινωνίας.

(1) Υπάρχει η σκέψη, όλοι οι συμμετέχοντες να πιστοποιούνται με τα πραγματικά τους στοιχεία (τα οποία θα αποδεικνύουν), προκειμένου να αποτραπεί δόλια συμμετοχή άσχετων με την ΠΦΥ ατόμων, αλλά στην δημόσια συζήτηση να συμμετέχουν, είτε ως ανώνυμοι (με ψευδώνυμο –username), είτε ως επώνυμοι.
Σε αυτή την περίπτωση τα στοιχεία τους θα είναι αυστηρά εν γνώσει μόνο του διαχειριστή του forum και θα κοινοποιούνται μόνο σε δικαστικές αρχές ή για δικαστική διερεύνηση –αν αυτό απαιτηθεί.
Ωστόσο, αυτό αποτελεί μία σκέψη και θα τεθεί σε συζήτηση στα μέλη του νέου forum, πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Δημήτριος Γ. Μιχάλης
Ιατρός Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Φεβρουαρίου 2008, 13:52:59 από D-Michalis »
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

23 Φεβρουαρίου 2008, 14:22:58
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

chvittor

Επώνυμοι
Αγαπητοί Δημήτρηδες, Μιχάλη και Κουναλάκη,
 
Συγχαρητήρια για την ενεργοποίηση νέου φόρουμ, ως απάντηση στον παραλογισμό του νέου ΔΣ της Ένωσης.
Αλήθεια μήπως το νέο ΔΣ μπορεί να μας γνωρίσει αν η απόφαση ήταν ομόφωνη ή ήταν απόφαση ... ενός ..... και το ΔΣ υιοθέτησε? (διεγράφησαν διατυπώσεις που φωτογραφίζουν με υπονοούμενα, χωρίς να κατονομάζουν)
 
ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΙΤΤΩΡΑΚΗΣ
 
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Φεβρουαρίου 2008, 23:52:52 από D-Michalis »

23 Φεβρουαρίου 2008, 15:45:05
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Η απόφαση του νέου ΔΣ της Ένωσης (ακόμη κι αν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν) είναι για μένα σεβαστή. Θα περίμενα ίσως κάτι καλύτερο για την κληρονομιά που μένει στην Ένωση αλλά δεν θα ήθελα να το σχολιάσω παραπάνω. Σε ότι έχω συμβάλλει, το έχω κάνει με την καρδιά μου και δεν το μετανιώνω. Πρέπει να αφήσουμε το νέο ΔΣ να ξεκινήσει να κάνει το έργο του καθώς υπάρχουν σοβαρά θέματα που τρέχουν για την γενική ιατρική. Πιστεύω ότι η ιστορία θα μας κρίνει όλους μας και για αυτά που κάναμε και για αυτά που δεν κάναμε.

Αυτό το forum πιστεύω ότι είναι ένα καθαρά φιλικό περιβάλλον, έχει άλλους όρους εγγραφής από το προηγούμενο και θα ήθελα μόνο να τους ακολουθήσουμε όλοι. Δεν απευθύνεται μόνο σε γενικούς ιατρούς αλλά σε όλους που εργάζονται και δρουν στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Δείτε το σαν ένα μέρος που όλοι που μοχθούν για την πρωτοβάθμια μπορούν να συναντηθούν, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες χωρίς φραγμούς κάστας ή θέσης.

Πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή και χρειάζεται την στήριξη από όλους μας.

Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

23 Φεβρουαρίου 2008, 15:59:28
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

Ν.ΔΗΜΟΥ

Επώνυμοι
Καλή αρχή σε όλους,και  καλό κουράγιο στους admin. Η επιτυχία του forum είναι δεδομένη.
Καλή επιτυχία και στο  νέο Δ.Σ. της Ενωσης. 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

23 Φεβρουαρίου 2008, 16:09:06
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
Αγαπητοί συνάδελφοι, χαιρετίζω την εναρξη του νέου forum,

Όπως είχα αναφέρει  στο προηγούμενο forum είμαι νέος γενικός γιατρός και αν και εγγεγραμένος αρκετό καιρό πριν, μόνο τελευταία συμμετείχα πιο ενεργά καταλαβαίνοντας την σημασία του. Πιστεύω πως αυτού του είδους η επικοινωνία είναι ότι καλύτερο, κυρίως για εμάς τους νέους που έχουμε πολλά να μάθουμε από τους παλαιότερούς αλλά και από τους ικανότερους. Με λύπη μου ανακάλυψα την προηγούμενη εβδομάδα την παύση, έστω και προσωρινή του forum, και ανέμενα την επανέναρξή του, πράγμα που ως σήμερα δεν έχει γίνει. Με χαρά λοιπόν θα συμμετάσχω στο νέο forum και μάλιστα επώνυμα μιας και πιστεύω πως εδώ δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε μιάς και οι απόψεις όλων πρέπει να είναι σεβαστές και όλοι πρέπει να έχουμε έναν κοινό στόχο μακριά από προσωπικές επιδιώξεις, την σωστή ανάπτυξη της  ΠΦΥ στην χώρα . Από την άλλη βρίσκω σωστή την θέση του κου Μιχάλη για πιστοποίηση των στοιχείων και συμμετοχή μετά ανώνυμα μια και αυτό προσφέρει σε κάποιους άνεση στο να συμμετέχουν. Καλή επιτυχία!

Γεώργιος Χ. Κεφαλίδης
Ιατρός Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

23 Φεβρουαρίου 2008, 19:17:35
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Γιαννόπουλος Δημήτρης

Επώνυμοι
Συνάδελφοι οι εκλογές έγιναν, εμείς οι ίδιοι ψηφίσαμε. Έτσι αποφασίστηκε. Το κλείσιμο ή ενδεχομένως η αλλαγή του forum μας πείραξε; Δεν δώσαμε το χρόνο στο νέο Δ.Σ. καν να γνωριστεί και ήδη ξεκίνησαν οι πετριές κατά βούληση! Συνάδελφοι, ποιός είναι ο σκοπός αυτού του site;  ως τι επικοινωνούμε εδώ; Που θα οδηγήσει αυτή η παρα-Ένωση; Δεν νομίζω αγαπητοί Δημήτρηδες  να βρεθεί κανένας να αμφισβητήσει την δική σας εισφορά στην Ένωση. Τέλος πάντων το νομοσχέδιο χτυπάει την πόρτα μας και μείς ......χτυπιόμαστε μεταξύ μας. Παραιτήθηκε ο νέος Πρόεδρος!!!!!?????
Δημήτρης Γιαννόπουλος
Γενικός Γιατρός -Πάτρα

23 Φεβρουαρίου 2008, 19:29:07
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Εντάξει τι άλλο να πώ από συγχαρητήρια;
Είμαι και εγώ εδώ.  Είμαστε ακόμα ζωντανοί τελικά.

Αυτό με την ευρύτητα του νέου φόρουμ με βρίσκει και εμένα σύμφωνο. Ίσως θα πρότεινα να δημιουργηθεί εκτός των άλλων και ξεχωριστή ενότητα για επώνυμους Γενικούς Ιατρούς πχ, όπου επώνυμα θα μπορούμε να λέμε καμμιά κακοήθεια για κάνα συνάδελφο παθολόγο πχ που γλυκοκοιτάζει το Ιατρείο μας. Άλλωστε πρέπει κακοήθειες να λένε και οι επώνυμοι κάποτε, δημοκρατία έχουμε. (Δεν αστειεύομαι). Η κακοήθεια δεν με αηδιάζει τόσο όσο η ευγένεια και η υποκρισία του κακοήθη.

Η πιστοποίηση των στοιχείων κατά τη δική μου γνώμη έστω και από έναν αξιόπιστο διαχειριστή, είναι κατά κάποιο τρόπο δέσμευση. Νομίζω πλήρης ελευθερία με κάποιους κανόνες (διαγραφή μηνυμάτων σε παραβίαση) είναι το καλύτερο. Ότι ακριβώς ίσχυε. Με ενότητες μόνο για επώνυμους, ή μόνο για Γενικούς ή μόνο για γενικούς μέσα στην ενότητα των μόνο επωνύμων.

Από εκεί και πέρα όμως έχω εμπιστοσύνη! Νομίζω ότι όπως και τώρα (με τη δημιουργία αυτού του νέου φόρουμ πού είναι πιστή αντιγραφή του παλιού) πάλι θα βρεθεί η καλύτερη λύση για την λειτουργία του από τους διαχειριστές.


23 Φεβρουαρίου 2008, 20:12:17
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Το κλείσιμο ή ενδεχομένως η αλλαγή του forum μας πείραξε; Δεν δώσαμε το χρόνο στο νέο Δ.Σ. καν να γνωριστεί και ήδη ξεκίνησαν οι πετριές κατά βούληση! Συνάδελφοι, ποιός είναι ο σκοπός αυτού του site;  ως τι επικοινωνούμε εδώ; Που θα οδηγήσει αυτή η παρα-Ένωση;

Αγαπητέ Δημήτρη, δεν πρόκειται για καμία "παρα-ένωση". Προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να κάνω "παρα-Ένωση", ούτε ως χαρακτήρας, αλλά ούτε ως "θιγόμενος" αφού οικειοθελώς, όπως όλοι γνωρίζουν αποσύρθηκα από την ενεργή δράση και δεν με "απέσυρε" κανείς.
Ούτε πρόθεση των διαχειριστών του forum είναι να κρίνουν το νέο Δ.Σ. Η συγκεκριμένη ενέργεια όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Είναι σεβαστή η θέση του Δ.Σ. για μη ανώνυμους (αν και προσωπικά διαφωνώ). Όμως ο τρόπος που ενήργησε είναι αν μη τι άλλο αδόκιμος.
Πότε έδωσε το χρόνο σε αυτούς να αποσυρθούν? Υπήρχε καμία άμεση απειλή από αυτούς και έπρεπε να αποκλειστούν πάραυτα?
Να περιμένω για να κρίνω αυτή την ενέργεια? Δεν είναι υπαρκτή αυτή τη στιγμή? Ή μήπως εννοείς ότι αυτή, μπορεί να εντάσσεται σε ένα στρατηγικό σχέδιο που για να δώ το αποτέλεσμα του συνολικού σχεδιασμού, πρέπει να περιμένω κάποιο διάστημα? Ας μην εξωραΐζουμε τα δεδομένα. Η απόφαση αυτή, από σκοπιμότητα ή από επιπολαιότητα, φίμωσε τους ανθρώπους που μιλούν δημόσια και όχι σε παρασυναγωγές. Αυτή είναι μία πραγματικότητα που δεν χρειάζεται «πίστωση χρόνου» για να αναδειχθεί.
Εγώ απλά το ανέφερα. Το "ειδικό της βάρος" ας το κρίνει ο καθένας.
Ωστόσο, η γενική ιατρική, έχει ανάγκη την επικοινωνία και αφού το Δ.Σ. την απέκλεισε (τουλάχιστον για τους ανώνυμους) και επειδή πιστεύω στο δικαίωμα των ανώνυμων που τηρούν τα προβλεπόμενα, πήρα αυτή την πρωτοβουλία, την οποία θα κρίνει η πορεία της. Εν θερμώ εκτιμήσεις του τύπου "ως τι επικοινωνούμε εδώ" και "παρα=ένωση", νομίζω ότι δεν ακουμπούν το πνεύμα αυτού του forum.

Επειδή, όπως ειπώθηκε, τούτο το site απευθύνεται σε μία πιό ευρεία ομάδα από τους Γ.Γ., σε όλους τους της ΠΦΥ (αν και πιστεύω ότι μόνο οι Γ.Γ. θα είναι κυρίως οι ενεργά συμμετέχοντες), στην πορεία θα δημιουργηθεί ενότητα ξεχωριστή για τους Γ.Γ. και τους λοιπούς υγειονομικούς της ΠΦΥ.

Εδώ λοιπόν μιλάμε σα Γ.Γ., σαν άνθρωποι της ΠΦΥ και σαν γιατροί επαγγελματικά εκφραζόμενοι και εκπροσωπούμενοι από την Ένωση.
Προσωπικά ακόμη και αν διαφωνώ με το όργανό μου, ποτέ δεν θα σταθώ απέναντί του. Το έχω διακηρύξει και από βήματος ότι κάτι τέτοιο είναι ανήθικο.

Κριτική, ναι. Παρα-Ενώσεις και παρασυναγωγές (προεκλογικού ή μή τύπου) ΟΧΙ αγαπητοί φίλοι.
Οι θέσεις, προτάσεις, απόψεις στον αέρα, σε δημόσια διαβούλευση και κριτική, προκειμένου να προκύπτει η "σύνθεση" των καταλληλότερων θέσεων -απόψεων και να γίνονται οι απαραίτητες και δημοκρατικές "ζυμώσεις" και έτσι να αποτρέπεται το να πρυτανεύει η άποψη της "δοσοληψίας".
Αυτό είναι το πνεύμα του forum ετούτου.
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Φεβρουαρίου 2008, 20:35:55 από D-Michalis »
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

23 Φεβρουαρίου 2008, 21:43:35
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Συνάδελφοι οι εκλογές έγιναν, εμείς οι ίδιοι ψηφίσαμε. Έτσι αποφασίστηκε. Το κλείσιμο ή ενδεχομένως η αλλαγή του forum μας πείραξε; Δεν δώσαμε το χρόνο στο νέο Δ.Σ. καν να γνωριστεί και ήδη ξεκίνησαν οι πετριές κατά βούληση! Συνάδελφοι, ποιός είναι ο σκοπός αυτού του site;  ως τι επικοινωνούμε εδώ; Που θα οδηγήσει αυτή η παρα-Ένωση; Δεν νομίζω αγαπητοί Δημήτρηδες  να βρεθεί κανένας να αμφισβητήσει την δική σας εισφορά στην Ένωση. Τέλος πάντων το νομοσχέδιο χτυπάει την πόρτα μας και μείς ......χτυπιόμαστε μεταξύ μας. Παραιτήθηκε ο νέος Πρόεδρος!!!!!?????

Προσωπικά με πείραξε πολύ το κλείσιμο και η επερχόμενη αλλαγή του φόρουμ. Έχασα ένα σημαντικό ιστότοπο (τον μοναδικό εως τώρα) όπου μπορούσα να συζητήσω ή ενημερωθώ για πραγματικές (και όχι εξωραϊσμένες ή φαρισαϊκές) θέσεις απόψεις.

Νομίζω ότι το νέο φόρουμ ήταν αναγκαιότητα.

Από όσους συναδέλφους ψήφισαν στη συνέλευση να καταργηθούν οι ανώνυμοι, ελάχιστους ή κανέναν (εκτός του Κου Ζειμπέκη) για την ακρίβεια εγώ προσωπικά γνωρίζω που συμμετείχαν στο φόρουμ. Μη γελιόμαστε άλλωστε, η πλειοψηφία των καταχωρήσεων αν εξαιρεθούν οι admin και ο Κος Αργυρίου ήταν ανώνυμες.

Γιατί πρέπει να συγχέουμε την αναγκαιότητα για ελεύθερη έκφραση ( δημιουργία νέου φόρουμ) με τις πετριές κατά βούληση που συμφωνώ ότι ξεκίνησαν, όχι όμως εκατέρωθεν.

Κατέβηκα στη συνέλευση ώς ένας από τους πιο συνειδητοποιημένους συντεχνίτες όπως είχα δηλώσει, για την ειδικότητά μας. Ήθελα μάλιστα να επικρίνω κάποια στιγμή γραπτά στο φόρουμ τον "Σκληρό" που ζητούσε να εισχωρήσει στην ένωση έχοντας όπως φαίνεται καλές σχέσεις με Παθολόγους. Και κοίτα πως στη ζωή όλα είναι ρευστά. Ψήφισα τον Σκληρό στο τέλος, εξαιτίας γεγονότων στη συνέλευση που είχα την ατυχία (ή μήπως ευτυχία)να παρακολουθήσω, όχι τόσο από αντίδραση όσο θεωρώντας ότι "το μή χείρον βέλτιστον" και με κάποιους συσχετισμούς που έκανα κατά τα φαινόμενα εκείνη τη στιγμή και που με την κατάργηση του φόρουμ, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον επιβεβαιώθηκαν.   
Πολύ και για πολλά που εκείνο το Σάββατο συνέβησαν λυπούμαι, όμως για τίποτα προσωπικά δεν ντρέπομαι.

Πολύ θέλω να ξεχαστούν όλα και όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε την Γενική Ιατρική. Πολύ θέλω και θα προσπαθήσω. Ελπίζω όμως η παρούσα ιστοσελίδα να τύχει της αναγνώρισης που της αξίζει ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε σωστά. Είναι αναγκαιότητα.

23 Φεβρουαρίου 2008, 22:10:51
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Δε χρειάζονται πολλά λόγια.Μπράβο!!! ;)
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

23 Φεβρουαρίου 2008, 22:12:25
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
Βέβαια επειδή οι αφελείς από καιρό πέθαναν στην Ελλάδα, πιστεύω όλοι πιθανολογούμε εδώ και λίγες ώρες!!, ότι το φόρουμ της ένωσης κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει σε λειτουργία με  αποδοχή και των ανωνύμων, όπως δηλαδή λειτουργούσε.

23 Φεβρουαρίου 2008, 23:30:58
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

theodos


   Αγαπητοί  Συνάδελφοι Καλησπέρα

   Το να προσπαθεί κανείς σήμερα να επιβάλει  μεθόδους λογοκρισίας
   είναι μια ατυχής προσπάθεια και δηλώνει αποκοπή από την πραγματικότητα.
   Προσωπικά είμαι υπέρμαχος της επωνυμίας, αλλά τόσο καιρό που παρακολουθούσα τις
   τοποθέτησεις από ανώνυμους /επώνυμους , δεν διαπίστωσα να υπάρχει τόσο ''επιτακτική ανάγκη''
   αλλαγής του τρόπου λειτουργίας του Forum.
   Επόμενως η αναγκαιότητα του Νέου - Forum ήταν επιβεβλημένη, ελπίζω
   σύντομα η ατυχής απόφαση της αναστολής λειτουργίας του παλαιού Forum να αναθεωρηθεί.
   
 
   
 
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Φεβρουαρίου 2008, 23:33:19 από theodos »
Θεοδοσίου Θεοδόσιος
Γενικός Ιατρός

24 Φεβρουαρίου 2008, 00:03:54
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

tsak1

Επώνυμοι
ΣΥΜΦΩΝΩ , ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΦΩΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΟΘΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ .
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
Κ. Υ. ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ

24 Φεβρουαρίου 2008, 00:16:16
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

tsak1

Επώνυμοι
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ .
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΟΠΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΔΕΛΘΩΝ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΔΙΑΙΡΕΣΗ .ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ .
ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ .
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ .
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ .

24 Φεβρουαρίου 2008, 00:20:55
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

tsak1

Επώνυμοι
ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
83381 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Απριλίου 2011, 19:27:54
από Argirios Argiriou
1 Απαντήσεις
90281 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Απριλίου 2012, 16:25:36
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
0 Απαντήσεις
19495 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 5 Οκτωβρίου 2022, 00:07:06
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
7780 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Ιουνίου 2023, 10:55:42
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
1954 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 31 Ιανουαρίου 2024, 09:19:31
από Argirios Argiriou