Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
29 Μαρτίου 2024, 00:10:42

Αποστολέας Θέμα: Νέο Forum των ανθρώπων της ΠΦΥ  (Αναγνώστηκε 345367 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

25 Φεβρουαρίου 2008, 22:13:14
Απάντηση #60
Αποσυνδεδεμένος

Τ.Μαλλές


   Αν κάνω λάθος σχετικά με το πόσοι ψηφίσαμε είμαι έτοιμος να το ανακαλέσω φίλε koterakis.Άλλωστε μάλλον δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία πλέον.
    Το θέμα μου όμως, δεν ήταν αυτό.Άλλο πράγμα ήθελα να επισημάνω.Λυπάμαι αν "κατάφερα" να εστιάσω το ενδιαφέρον σου στο επουσιωδέστερο σημείο της όλης ιστορίας.


     Νομίζω ότι ίσως πρέπει σιγά,σιγά να ξαναεστιάσουμε στα πραγματικά μας προβλήματα ,αφήνοντας τα εικονικά-ηλεκτρονικά μας προβλήματα στην άκρη...

26 Φεβρουαρίου 2008, 01:13:13
Απάντηση #61
Αποσυνδεδεμένος

eliastheod


Καλησπέρα και από μένα.
   Χάρηκα πολύ όταν έλαβα το μήνυμα ότι άνοιξε το καινούργιο forum. Η διακοπή λειτουργίας του προηγούμενου, και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, πέρα από τις όποιες κριτικές μπορεί να δεχτεί, τουλάχιστον ήταν μια απόφαση χωρίς ουσιαστικό νόημα. Κάποιοι άνθρωποι που είχαν αποδείξει ότι θέλουν να συζητούν, να γράφουν, να καταθέτουν απόψεις και να ακούν, θα έβρισκαν τον τρόπο, στις ευκολίες που δίνει το internet σήμερα, να το κάνουν. Βέβαια για να γίνει τόσο γρήγορα αυτό, χρειαζόταν και η θέληση και εμπειρία των κ. Μιχάλη και Κουναλάκη και γι’ αυτό τους αξίζει και από μένα ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ.
   Μεγάλη η κουβέντα για την αναγκαιότητα του καινούργιου forum. Ξέρετε, εγώ (και ίσως δεν ήμουν ο μόνος) συνειδητοποίησα την σπουδαιότητα του forum, πιο πολύ τη στιγμή της διακοπής του παλιού. Είχα επιλέξει να εμφανίζομαι επώνυμα στο προηγούμενο, είχα γράψει λίγες φορές (δεν ήμουν αυτός που θα τροφοδοτούσε τη συζήτηση) αλλά χαιρόμουν στην σχεδόν καθημερινή είσοδό μου στο forum την κουβέντα που γινόταν.
   Έχω την αίσθηση, πως ο ιατρικός κόσμος θεωρεί ότι οι γενικοί γιατροί στην πλειοψηφία τους είναι χαμηλού επιστημονικού επιπέδου, της «λούφας και της παραλλαγής» ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι, που εύκολα και αναξιοκρατικά βρίσκουν μια θέση στο ΕΣΥ, τροχονόμοι και συνταγογράφοι του συστήματος υγείας, που ενδιαφέρονται για καμιά «φασόν» εργασία και για «τουριστικά» ιατρικά συνέδρια. Η γνωστή ατάκα «εσύ είσαι καλός, τι πας να γίνεις γενικός γιατρός»,
   Το forum, έδωσε ένα βήμα σε αρκετό κόσμο που ήταν στην «αφάνεια», να καταθέσει την άποψή του, τον πόνο της ψυχής του, τις ανησυχίες του, τον προβληματισμό του, τα όνειρά του και τα «γαμ…το» του πολλές φορές, γι’ αυτό που λέμε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Αποτέλεσε μια εικόνα τελείως διαφορετική από αυτή, που θέλουν μερικοί, συνολικά να μας προσάψουν.  Έχω διαβάσει εκπληκτικές τοποθετήσεις τόσο από επώνυμους όσο και από ανώνυμους, σεβαστές ακόμη και όταν κάποιες με έβρισκαν αντιδιαμετρικά αντίθετο (και ελπίζω αυτός ο πλούτος να μην έχει ενταφιαστεί με το κλείσιμο του forum)
   Το πιο σημαντικό πράγμα που κατάφερε το προηγούμενο forum είναι, ότι ανέδειξε ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που διεκδικεί, τουλάχιστον μέσα του, ένα καλύτερο μέλλον για την εργασία του και για τους ασθενείς του. Μπορεί αυτή η άποψη να μην έχει βρει τους δρόμους να συγκροτηθεί και να εκφράσει μια κοινή συνιστώσα προς τα έξω, αλλά η δύναμη της αναρτημέμης σε κοινή θέα άποψης, είναι πολλές φορές ικανή να προκαλέσει ρωγμές στη μιζέρια της καθημερινότητάς μας. Και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο για μας, αλλά και αρκετά επίφοβο για το σύστημα.
   Μεγάλη η κουβέντα για την επωνυμία και την ανωνυμία στο forum. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι το forum αποτελεί ένα καφενείο όπου κάποιοι άνθρωποι που έχουν τη διάθεση, βρίσκονται και συζητούν. Αυτό το καφενείο, χωρά όλους τους τύπους, και τον κυριλέ και τον λαϊκό, και τον γέροντα και τον μικρό, και τον γνωστικό και τον λωλό και τον σοβαρό και τον σοβαροφανή, και τον ντόμπρο και τον διπρόσωπο, και τον επιστήμονα και τον αγράμματο, και τον κουλτουριάρη και το φρικιό και την «κατίνα» της γειτονιάς. Μόνο αυτός που δε γουστάρει τα καφενεία δεν πάει, και ο ψωριάρης κάθεται χώρια.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο θυμόσοφος λαός, λέει ότι μερικές φορές «από μικρό και από λωλό μαθαίνεις την αλήθεια» και το πιο σημαντικό ότι, όταν κλείναν τα καφενεία, συνήθως έσβηναν και τα χωριά.

26 Φεβρουαρίου 2008, 12:45:28
Απάντηση #62
Αποσυνδεδεμένος

mandreou


Αγαπητά μέλη του παλιού και τώρα του καινούριου forum γεια χαρά!!!! Αν μπορούσα θα σας αγκάλιαζα όλους μα πιο πολύ τον κ. Μιχάλη και τον κ. Κουναλάκη, μου λείψατε όλοι πολύ!!!!!!!!!!!!! Ότι θα είχα πάθει εξάρτηση από τη συμμετοχή μου στο forum  δεν θα το φανταζόμουν ποτέ! Ελπίζω όλα να κυλίσουν πιο ομαλά τώρα και να είναι πολύ μακροβιότερο αυτό το forum.
Αλήθεια μήπως έχουμε καμιά ανακοίνωση του κ. Καλοειδά σχετικά με την παραίτησή του; Άν είναι αλήθεια τελικά ότι παραιτήθηκε νομίζω ότι πρέπει να μας ενημερώσει για την αιτία της αποχώρησής του τουλάχιστον σε όσους πίστεψαν σε αυτόν και τον ψηφίσαμε.
Να προφυλάσετε και να προσέχετε τους εαυτούς σας
Ανδρέου Μάρθα
ΚΥ Σταυρούπολης Ξάνθης

27 Φεβρουαρίου 2008, 18:37:57
Απάντηση #63
Αποσυνδεδεμένος

deleteduser


Σα να φυσάει λίγο δροσερό αεράκι.
Ίσως τελικά να είναι καλύτερα έτσι. Ίσως χωρίς την ταμπέλα της επαγγελματικής μας ένωσης να μπορούμε να μιλήσουμε πιο χαλαρά, πιο δυναμικά, πιο ελεύθερα. Είναι αναγκαιότητα το φόρουμ; Ναί. Για λόγους πληροφόρησης, αλληλεπίδρασης και συνδιαμόρφωσης. Ελπίζω στο "νέο μας σπίτι" να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν στην καρδιά της ειδικότητας και της Π.Φ.Υ. 
Ίσως βέβαια κάποιοι από εμάς να επιβεβαιώνουμε το ρόλο του μαύρου προβάτου με τη συμμετοχή μας (μην το σχολιάσετε δημόσια και χαλάσει το κλίμα του καλωσορίσματος). Μα και να θέλουμε να αγιάσουμε δε μας αφήνουν :D :D :D

27 Φεβρουαρίου 2008, 22:36:18
Απάντηση #64
Αποσυνδεδεμένος

Ν.ΔΗΜΟΥ

Επώνυμοι
Μέσα από το forum,εκτός από ανταλαγή απόψεων ,έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε με  συναδέλφους πού είχαμε χαθεί. π.χ. είχα καιρό να μάθω νέα του συναδέλφου tsak1 ,πού βρίσκεται ,τί κάνει κ.λ.π.   
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

28 Φεβρουαρίου 2008, 16:16:46
Απάντηση #65
Αποσυνδεδεμένος

tsak1

Επώνυμοι
φιλε νικο ειμαι πολυ καλα οπως μαθαινω και εσυ , αλλα βρε αδελφε ξεκινηστε να αναφερουμε περισσοτερα πραγματα για την ειδικοτητα
μεσα απο εντιμη και μη ιδιοτελη κριτικη . Οφειλουμε να πουμε την αποψη μας εστω και αν για μερικους ειναι λαθος , αλλα την λεμε δεν
περιμενουμε την ευκαιρια μας και αντε γεια . Δυστυχως η ευτυχως υπαρχει συνεχεια και για πολλους νεους συναδελφους μονοπλευρη και
μονομερη ενημερωση , οφειλουμε λοιπον στους νεους και την αλλη αποψη .
Ελπιζω να μην λεω , οτι μετα τις προσθατες εκλογες ........... εγινε το παγκοσμιο πρωτο να παραιτουνται και οι δυο υποψηφιοι χωρις
κανενας εκ των δυο να γραψει δυο αραδες βρε αδελφε , μηπως γινουμε σοφοτεροι απο τα σκορ η τοις διαβουλευσεις που εμεις δεν γνωριζουμε..


ΣΗΜ.  εχουμε το παγκοσμιο ρεκορ της ισοβιας εκπροσωπησης , πρεπει να ειμεθα τουλαχιστον υπερηφανοι ??????????????


Τσακανικας Δ. ιωαννης  :) :) ;) ;)

29 Φεβρουαρίου 2008, 23:13:42
Απάντηση #66
Αποσυνδεδεμένος

Γεώργιος Μπέλλος

Επώνυμοι
Συναδελφοι, επειδη αρκετοι νεοι συναδελφοι ερωτουν για το προεδρειο της ενωσης και την θεση μου μετα την παραιτηση του κ.Καλοειδα, να σας ενημερωσω οτι για λογους ηθικης συνειδησης δεν μπορω να αναλαβω μια τετοια ευθυνη.Επισης παροτρυνα τους συναδελφους να ξαναδιαβασουν τον Βιλχεμ Ραιχ στο βιβλιο του:ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ που πιστευω οτι μπορει να μας βοηθησει ολους μας στην κριτικη και στην αυτοκριτικη μας.Αυτα τα οποια συνεβεναν απο μηνες στο παρασκηνιο των εκλογων της Ενωσης ειναι μια αντανακλαση της των συμβαινοντων στην ελληνικη κοινωνια και μαλιστα εκει οπου εχουν ριζωσει απο χρονια νοοτροπιες καθεστωτικες και εργατοπατερισμου η πατριαρχισμου.Ευχομαι να βρουν το διαβα τους τα νεα μελη του ΔΣ!!, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!! Γ.ΜΠΕΛΛΟΣ

2 Μαρτίου 2008, 22:31:18
Απάντηση #67
Αποσυνδεδεμένος

Fadomas


Σημασία δεν έχει τι λές ή ποιός είσαι αυτός που το λές, αλλά το αν αντέχει αυτό που λές στη δημόσια κριτική.
Όσοι ψήφισαν εναντίον της ανωνυμίας, απλά προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Και μία απορία: Πόσοι από αυτούς που ψήφισαν συμμετέχουν σε φόρα (αυτό της Ένωσης ή άλλα)? Φοβάμαι ότι αποφάσισαν για κάτι που ως άγνωστο που τους είναι τους φοβίζει. Ας προσπαθήσουν να το γνωρίσουν. Ίσως αλλάξουν γνώμη.
Δεν γίνεται όμως. Υπάρχει πιά άπλετο φώς παντού. Όταν κλείνει ένα φόρουμ, θα ανοίγουν άλλα 10. Το θέμα δεν είναι να στερήσουμε το βήμα σε φωνές ανώνυμες η επώνυμες. Το θέμα είναι να είμαστε τόσο συγκροτημένοι που να μπορούμε με επιχειρήματα και όχι σοφιστείες να αντιμετωπίσουμε τις θέσεις που διατυπώνονται. Μπορούμε?
Όσοι προσέρχονται στα φόρα, πιστεύω ναι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτό το δημοκρατικό βήμα έκφρασης και τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διαχειριστές.
Φως, περισσότερο φώς

3 Μαρτίου 2008, 00:40:59
Απάντηση #68
Αποσυνδεδεμένος

Loumakis

Επώνυμοι
Παράθεση
Είναι ένας σεβαστός προβληματισμός που όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει την τόσο αψυχολόγητη ενέργεια του νέου Δ.Σ. της Ένωσης που στην πρώτη του συνεδρίαση έλαβε την πρώτη του απόφαση για κλείσιμο του forum...
Παράθεση
Η απόφαση του νέου ΔΣ της Ένωσης (ακόμη κι αν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν) είναι για μένα σεβαστή...
Παράθεση
Αψυχολόγητος όντως ο τρόπος που το νέο διοικητικό συμβούλιο έκλεισε το forum...
Παράθεση
Μια πραγματικά άνευ προηγουμένου επίδειξη απερισκεψίας (ή αλαζονείας) που δύσκολα μπορεί να δικαιολογηθεί...
Παράθεση
Ωστόσο, ακόμη και αν η Γ.Σ. δεν ελάμβανε -ή δεν νομιμοποιούνταν να λάβει- απόφαση, μπορεί να την λάβει το Δ.Σ.
Και την έλαβε. Άρα, δεν έχει τόσο σημασία αν ελήφθη εκεί ή στο Δ.Σ. Είναι μία νομότυπη απόφαση, όσο και αν -και εγώ προσωπικά- διαφωνούμε.
Παράθεση
Ο χρόνος θα δείξει και την σκοπιμότητα –ωφελιμότητα, αλλά και τις προοπτικές  αυτής της ενέργειας του Δ.Σ. και την σκοπιμότητα και ωφελιμότητα ή μη της δημιουργία ετούτης της σελίδας.
   Αγαπητοί συνάδελφοι, που γράψατε αυτά τα επικριτικά σχόλια για την ενέργεια του Δ.Σ. να κλείσει το forum, είσαστε πολύ ευγενικοί και επιεικείς στις κρίσεις σας και ουσιαστικά υποβαθμίζετε τη σοβαρότητα του θέματος, παρα το ότι διαφωνείτε.
   Forum, όπως είναι γνωστό, σημαίνει Αγορά στα Λατινικά. Παραπέμπει δηλαδή στην αρχαία Αγορά της Αθήνας, και αργότερα της Ρώμης, όπου κάθε πολίτης είχε δικαίωμα λόγου στα κοινά, συμμετέχοντας σε μία διαδικασία που γέννησε το θεσμό της Δημοκρατίας. Αυτή η ελευθερία της έκφρασης είναι θεμελιώδες συστατικό και ουσιώδες γνώρισμα κάθε θεσμού και διαδικασίας που θέλει να λέγεται δημοκρατική. Επομένως η ενέργεια του Δ.Σ. να κλείσει, γενικώς και ανεξαιρέτως, το forum δεν είναι απλά μια ενέργεια αψυχολόγητη, απερίσκεπτη, ούτε δικαιούται πίστωσης χρόνου για να διαπιστώσουμε την ενδεχόμενη ωφελιμότητα της(!). Είναι ξεκάθαρα μια ενέργεια αντιδημοκρατική, φασιστική.
   Θα αναγνώριζα στο Δ.Σ. (για την ακρίβεια σε όσους ψήφισαν αυτή την απαράδεκτη απόφαση) το ελαφρυντικό της επιπολαιότητας, άν δεν είχε συζητηθεί το θέμα στη Γενική Συνέλευση και, επομένως, δεν γνώριζαν τη βούληση του εκλογικού σώματος, του οποίου είναι εντεταλμένοι εκπρόσωποι. Ομως ούτε αυτό το ελαφρυντικό δικαιούνται. Η Γενική Συνέλευση με σαφή τρόπο εξέφρασε τη θέληση της να συνεχίσει το forum, απλά χωρίς ανώνυμα μέλη. Αλλο πράγμα ο αποκλεισμός των ανωνύμων και άλλο η καθολική φίμωση του λόγου που επιβλήθηκε. Εχουμε επομένως να κάνουμε με μία ενέργεια πραξικοπηματική και περιφρονητική της θέλησης του σώματος των συναδέλφων.
   Το γιατί λήφθηκε αυτή η απόφαση δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί όποιος ήταν παρών στη συνέλευση. Ο ισόβιος πρόεδρος της ΕΛΕΓΕΙΑ, ο Μερκούρης Μποδοσάκης, ήταν αυτός που εισηγήθηκε τον εξοβελισμό των ανωνύμων απο το forum, άποψη σεβαστή και συζητήσιμη, όπως και η αντίθετη της. Ομως τα πειθήνια όργανα του στο Δ.Σ., βασιλικότερα του βασιλέως, προχώρησαν ακόμα πιο πέρα. Φίμωτρο σε όλους, μη τυχόν δημοσιευθεί κάποιο αρνητικό σχόλιο και πάθει αναφυλακτικό shock ο μονίμως αλλεργικός σε κάθε είδους κριτική πρόεδρος μας.
   Ενα αλλο στοιχείο που με εντυπωσίασε ήταν η σπουδή, η βιασύνη με την οποία πήραν την απόφαση. Το Δ.Σ. φέρεται οτι συνεδρίασε(?) την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, δηλ. ακριβώς την επομένη των εκλογών(!). Με άλλα λόγια τα μέλη του Δ.Σ. θεώρησαν πράξη υψίστης προτεραιότητας την προστασία του κύρους του προέδρου απο επίδοξους επικριτές του και αποφάσισαν να παραμείνουν στην Αθήνα να συνεδριάσουν ειδικά γι' αυτό, την ώρα που ολοι οι Ελληνες έσπευδαν να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους το συντομότερο, για να μην αποκλεισθούν απο τον χιονιά! Μπράβο παλληκάρια, αξίζετε ειδικής ανταμοιβής απο τον πρόεδρο για την αφοσίωση και την αυτοθυσία σας.
   Ενα αλλο καταπληκτικό στοιχείο της υπόθεσης είναι οτι δεν υπήρχε σε εξέλιξη εκστρατεία συκοφάντησης του προέδρου μέσω του forum, ωστε να δικαιολογείται, ίσως, αυτή η σπουδή. Αντίθετα, είχε περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απο την τελευταία φορά που είχε γίνει στόχος ανώνυμης κριτικής, που δεν θυμάμαι κάν πότε συνέβη (ίσως ο Δημ. Κουναλάκης ή ο Δημ. Μιχάλης ως διαχειριστές να θυμούνται καλύτερα). Εκτός αν οι κριτές του προέδρου εκτός απο ανώνυμοι είναι και αόρατοι σ' εμάς τους κοινούς θνητούς (μάλλον ο Fadomas θα φταίει που κάποιοι βλέπουν παντού φαντάσματα).
   Πάντως είχε και ενα μεγάλο κέρδος ολη αυτή η ιστορία. Συνετέλεσε στο να συνειδητοποιήσουν όσοι συνάδελφοι σκέπτονται ελεύθερα και δεν είναι τυφλοί ακόλουθοι "φωτισμένων" ηγετών οτι οι πρόσφατες εκλογές ήταν μια καλοστημένη και πετυχημένη επιχείρηση εκ μέρους του προέδρου της ΕΛΕΓΕΙΑ να ελέγξει και να χειραγωγήσει και την  Ενωση.
   Περαστικά μας.
"Οσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας άς έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" (Ανδρέας Κάλβος, ωδή εις Σάμον)
   Συμπέρασμα: η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο ενάρετους δειλούς, θα πρέπει να το λέει και η καρδιά τους.

6 Μαρτίου 2008, 12:58:01
Απάντηση #69
Αποσυνδεδεμένος

tsak1

Επώνυμοι
ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ Κ.Υ. ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ .ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΕΙΝΑΙ 2795031401. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ .
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ
6932761063

28 Μαρτίου 2008, 20:56:37
Απάντηση #70
Αποσυνδεδεμένος

Πατρωνάκης Μάνος

Moderator
 Δημήτρη Κουναλάκη, η ψηφοφορία είχε τα κάτωθι αποτελέσματα. Προσπάθησα να το δημοσιεύσω στον διάλογο περί forum, αλλά είναι κλειδωμένο. Αν θες
πρόσθεσε το, αν όχι ας το.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 H ψηφοφορία περί forum που είχα θέσει στο blog Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, είχε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

A. H συμμετοχή σας στο forum της Ε.Ε.Γ.Ι.
    α) πρέπει να είναι αποκλειστικά επώνυμη .............................................................  33%
    β) μπορεί να είναι και ανώνυμη .......................................................................... 25%
    γ) ανώνυμη αλλά με δυνατότητα διασταύρωσης ταυτότητας από τον διαχειριστή .....  40%

Β. Θεωρείτε απαραίτητη την αύξηση της ετήσιας συνδρομής στην Ε.Ε.Γ.Ι.;
    α) Ναι ... 60%
    β) Οχι, ας παραμείνει ως έχει .............................................................................. 20%
    γ) Είναι απαραίτητη για την απασχόληση Νομικού Συμβούλου ................................ 20%

(Στο πρώτο ερώτημα απάντησαν 15, και στο δεύτερο μόλις 5 συνάδελφοι)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου 2008, 21:25:26 από Πατρωνάκης Μάνος »

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
83388 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Απριλίου 2011, 19:27:54
από Argirios Argiriou
1 Απαντήσεις
90288 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Απριλίου 2012, 16:25:36
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
0 Απαντήσεις
19499 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 5 Οκτωβρίου 2022, 00:07:06
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
7785 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Ιουνίου 2023, 10:55:42
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
1959 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 31 Ιανουαρίου 2024, 09:19:31
από Argirios Argiriou